icon

Stačí 13 minút na prestup vo Viedni?

keksicek
2. jan 2025

Ahojte, cestovali ste prosím niekto vlakom z Bratislavy do Mnichova s prestupom vo Viedni? Je tam na prestup 13 minút, tak či je to v pohode. Ďakujem

Strana
z2
kiki68
2. jan 2025

Tak stale sa to da zmaknut, je to tam prehladne, ved idu iba za radom. Okrem toho je tam personal vacsinou. Vela ludi sa tam vzdy pyta nieco. Ale medzi 6 a 8 nevidim problem. Keby ide od konca vlaku, tak moze ist rovno dole odzadu a hned na to dalsie priamo na D/E. Ale ked toto zmakla moja mama, co je uplne ze nic moc v nemcine a bola sama… mala podobny cas na prestup.

keksicek
autor
2. jan 2025

@kiki68 ďakujem za povzbudenie, ja som v týchto veciach stresmen, je jedno kam a ako cestujem. Ideme koncom januára. Sledujem poctivo OBB stránku, zatiaľ vždy vlak pristál na 6 a do Mníchova išile z 8. Občas sa tie písmenká zmenia. To si budem sledovať samozrejme. 🙂

lila246
2. jan 2025

tak daj potom vedeiť ci si to v pohode stihla 🙂

galov
2. jan 2025

Ty stazujes,čo ja každý druhý deň cestujem a už nemám nervy na to meškanie ale ja zarobím 900 eura a ty?

vespertine
5. jan 2025

Skôr ten z Budapešti môže meškať, častokrát aj veľmi dlho...(my sme tak čakali raz dve hodiny, a to sme boli o hodinu skôr na stanici - pre istotu)

keksicek
autor
31. jan 2025

Dávam na známosť, že sme všetko stihli. Vlak z Budapešti meškal, ale aj bez meškania sa to dá v pohode stihnúť. Na spiatočnej ceste sme mali na prestup tiež 13 minút a všetko v pohode 🙂

Strana
z2