icon

Stal sa vám nevysvetliteľný paranormálny jav?

dettinadetta
8. feb 2025

Poďme sa báť!

Stal sa vám nejaký skutočný paranormálny jav ktorý si neviete vysvetliť?

mandarinka555
8. feb 2025

@suzitok ZA dverami spálne kuchyňa ???? Prečo si niektoré ženy tak vymýšľate?

lesoto
Odpoveď bola odstránená
evellm
9. feb 2025

A to som sa práve chystala spať 😁

lesoto
Odpoveď bola odstránená
evellm
9. feb 2025

@lesoto a prasaťu sa len o kukurici sníva 😉

lesoto
Odpoveď bola odstránená
timea301196
9. feb 2025

Ked mi zomrel dedko tak sa nám kyvadla stolička kreslo v izbe.. mala som 14. Sesternici prišiel otvárať dvere. U nich na dome zvonil…

Keď mi zomieral druhý dedko dcéra z ničoho nič o 10 ráno začala do stropu kývať papa dedo papa. A smiala sa akoby jej niečo hovoril… v živote nikomu nekyvala bolo to 1x mala okolo 20M… o hodinu som sa dozvedela že ho brala sanitka…. Bol už v “kóme” krvácal do žalúdka… večer zomrel….

evcagabi
9. feb 2025

@simona20201309 vraj spankova paralyza podla nejakych "expertov" v tych paranormal skupinach ale ked som si o tom citala, tak mi to vobec nepasovalo. Nikdy viac sa to nestalo, ale zase som si to pripomenula a behaju mi zimomriavky ako vtedy. A ako napotvoru som dnes s malou doma sama tak sa zase bojim 🥲😅 aj na zachod som sla s baterkou 😅

evcagabi
9. feb 2025

@laurikagab ou, nechapem, naco som si to tu citala o tomto case 😅😅

lesoto
Odpoveď bola odstránená
lesoto
Odpoveď bola odstránená
lesoto
Odpoveď bola odstránená
ina2405
9. feb 2025

@dettinadetta je toho viac ale môj kolega sa v nočnej, keď driemal zobudil na to, ako mu vraví jedna pacientka, že umrela. A ona naozaj umrela.

agnes28
9. feb 2025

@mandarinka555 normálna dispozícia bytu. Neviem čo je na tom podozrivé

simona20201309
9. feb 2025

@evcagabi spankova paralyza je keď sa nemôžeš pohnúť a vidíš bludy. Trpela som ňou jeden čas veľmi často. Nikdy som nevidela samu seba

simona20201309
9. feb 2025

@mandarinka555 videla som taký byt. Do kuchyne sa vchadzalo z chodby ale v kuchyni boli dvere aj do izby. Aj tí dotycni tam mali spalnu

jomarch
9. feb 2025

@mandarinka555 ved ale ludia si niekedy byty aj sami dispozicne menia. z nejakeho dovodu to mohlo byt najlepsie mozne usporiadanie izieb. moja kamoska tak vyrastala, ze z kuchyne sa islo do jej detskej. proste tak bol rieseny ich byt…

dzonik
9. feb 2025

@mandarinka555 aj my tak mame, neviem, čo je na tom čudné https://www.akebyty.sk/panelak/4535

petulda333
9. feb 2025

@mandarinka555 aj svokra tak ma. Nic neobvykle. A nie je jedina ktoru poznam

jaond19
9. feb 2025

@mandarinka555 nasi tak maju byt po babke, cez chodbu sa voslo najprv do kuchyne a potom do dalsich izieb... vsetky tunajsie stare bytovky z prelomu 50-60tych rokov to na nasej ulici tak mali. Celkovo cela dispozicia uplne zle....

jesenzima
9. feb 2025

@mandarinka555 aj my máme za dverami spálne kuchyňu 😉

jesenzima
9. feb 2025

@simona20201309 astralne cestovanie

suzitok
9. feb 2025

@mandarinka555 veď v činžiaku je to bežné, že z kuchyne sú dvere do spálne...čo je na tom divné?

evinku
9. feb 2025

@evcagabi spankovu paralyzu som zažila raz a už by som nikdy nechcela..
Boli sme s priateľom na hrade na welnes pobyte romantickom... Všetko super... Partner zaspal, ja tiež... Az som sa v noci zobudila, ako je nadomnou niekto, postava( do tváre som. Nevidela) len machula a ma ťahal z postele za ruku.. Ja kričala o zivot vo. Vnútri, ale. Nedalo sa ani pohnúť, ako keby som. Bola umrtvena a videla všetko čo sa deje, ale. Necítila nič... Keď som. Sa prebrala, som už nespala do rána... Neviem. Co. To znamenalo, ale viem, že nikdy viac...

simona20201309
9. feb 2025

@evinku ja som to mala v starom dome pravidelne. Odkedy som odisl, nezopakovalo sa to.
Ja som sa už bala chodiť spať. Neviem čo pomohlo, či odsťahovanie alebo to, že pri poslednej paralyze som sa začala modliť. Vedome. Tak som sa to niekde dočítala že je potrebné sa modliť pretože je to diabol (viem viem...vedci to vedia vysvetliť vedecký, ale tí čo sme to zažili o tom vieme svoje....)
A odvtedy sa to naozaj nezopakovalo.

asdfka
9. feb 2025

@evinku toto je spankova paralyza? 😳😳 a ja som si myslela ze sa mi to sniva ze ma niekto taha z postele 😭😭

karolinakr
9. feb 2025

@xckaretxxx
@fadama
@simona20201309
@n3la
všerky ste tu škemrali, že čo nastane po vyvolavani duchov, tak spolužiačka vyvolavala so sesternicou, že niekto chodil po povale, počula zvuky.Videla som aj video, ta jedna osoba vyzerala jak posadnutá, normálne chrčala. ..Iní sa pýtali ducha, že prečo prišiel? Na tabuĺke im odpisal: "Kill"
Ďalej som čitala dokumenty, veĺa ĺudi skončilo v blázninci, jedna spáchala samovraždu a myšlienky na samovraždu su tam veĺmi časté..inej hlasy " nahovárali špatnosti"..a to ešte nehovorím, že niekde sa samé skrine, zásuvky, dvere otvárajú, po byte niekto chodí, spanková paralýza - v noci ťa niekto dusí, prilahne..
čiže ked si chce niekto dosrať život bezdôvodne, hor sa robit temné veci ...
Podĺa môjho skromneho úsudku to každy jeden oĺutoval
Otvoriš dvere diablovi a pozveš ho na návštevu a že to milé nebude, s tým treba rátať..

karolinakr
9. feb 2025

podĺa môjho názoru chce tých ĺudí zabiť ! preto od vyvolávania ruky preč..!

evinku
9. feb 2025

@simona20201309 mne sa to našťastie stalo len raz.. Ale ver, že zážitok na celý život...
@asdfka žiaľ... Nevieš si to predstaviť, že SJ reálne hore, ale si úplne ochromena od akéhokoľvek stavu, nevieš mrkat, kričať, pohnúť sa.. Proste len sleduješ a nevieš co sa deje... Snažíš sa urobiť niečo a nič a nik ta nepočuje... Veľmi nepríjemný pocit

luccija
9. feb 2025

@jaond19
@mandarinka555 presne staršie tehlove byty to tak majú v starom meste bývala som v takom, ale my sme jedny dvere zamurovali, ale aj tak spálňa bola vedľa kuchyne