icon

Stal sa vám nevysvetliteľný paranormálny jav?

dettinadetta
8. feb 2025

Poďme sa báť!

Stal sa vám nejaký skutočný paranormálny jav ktorý si neviete vysvetliť?

luccija
9. feb 2025

@dettinadetta ja som dlho nechcela ísť do bytu po babke.Potom sa prerobil a stále som odkladala presťahovanie.Ked som tam už sama bývala, mala som veľmi divné živé sny, az som sa zobudila na vlastný výkrik stále sa mi s ňou snívalo asi rok.Bolo to veľmi zvláštne obdobie a vôbec som z toho bytu nemala dobrý pocit pritom vzťah sme mali pekny.Spankovu paralyzu som zažila asi 2x tiež niečo desive

asdfka
9. feb 2025

@evinku mala som to pred par mesiacmi asi 4-5x. Nechapala som co to je, dokonca som to pisala aj tu na mk do jednej skupiny, ze to moze byt, nikto na to nereagoval.
Preco sa to deje?

karolinakr
9. feb 2025

@asdfka ty si nebola nikdy do okultných vecí zapletená? proste len tak ti niekto ťaha perinu z postele? a v tom byte je všetko v poriadku, nič sa nedeje nezvyčajné?

andrejkap123
9. feb 2025

My sme raz boli s kamosmi na chate/dome. Bol to dost stary - vyse 100 rocny dom. V noci som sa zobudila, otvorila oči a predomnou max 10 cm bola totalne zvraskavená tvár starej osoby. Videla som iba tvár ale absolutne som sa nebála a celu tvar som si prezrela. Bohuzial som žmurkla a tvár nadobro zmizla uz som ju potom nevidela ale mam to pred ocami do dnes a nechapem co to bolo!!! Bolo to tak reálne a živé že to sen nemohol byt - ja som bola hore!!! No masaker 😁😁😁😁😁 ked som si uvedomila co sa stalo strasne sa mi rozbuchalo srdce ale zaspala som dalej….

andrejkap123
9. feb 2025

Dalsia vec: snazili sme sa o dieta velmi dlho.. 2,5 roka. Ako nemusim hovorit ako velmi som ss trapila a bala ze budem bezdetná. V oktobri sa mi snivalo s mojim otcom (ktory este zije 🙂 ) a povedal mi ze budem tehotná o 3 mesiace (povedal presny dátum). A ja nestastna ze boze to mam este tolko cakat ved sa zbalznim. A JA SOM FAKT OSTALA TEHOTNÁ V TEN ČAS A MAM TERAZ BABATKO PRI SEBE 😀.

ibatanecnica
9. feb 2025

@dettinadetta ano stalo saviac veci

ibatanecnica
9. feb 2025

@simona20201309 ved toto je uplne bezne. Z chodby do kuchyne a z kuchyne do izby

evinku
9. feb 2025

@asdfka ver, že neviem dôvod prečo sa to deje... Ale verím, že niečo také existuje... Skôr som. To pripísala tomu, že to bol hrad, proste niečo sa na tom mieste stalo a niečo mi chcelo povedať. Ale ja som nevnímala nič len som chcela kričať a zobudiť priateľa... Lebo som ho videla ako spi, ale nepočuje ma...

ibatanecnica
9. feb 2025

@evinku ja toto mavam pravidelne ale stym ze sa.mi sniva sen. Aspon si to myslim. A nie a ie vykriknut pohnut sa. Sem tam sa mi podari skriknut ale to malokedy a vtedy uz zobudim cely byt 😄 ale v tom momente.mi nie je vsetko jedno

evinku
9. feb 2025

@ibatanecnica och... Neviem ci by som to zvládla to mávať častejšie... Ako to zvládaš?

ibatanecnica
9. feb 2025

@evinku ja to beriem ako nocnu moru. Niekdy mam cele doobedie divny pocit a potom to prejde

evinku
9. feb 2025

@ibatanecnica klobúk dole...

gazpalm
9. feb 2025

@evinku mne sa to tiez raz stalo , bola som paralyzovana , ale bdela , bola som na boku a citila som tlak ako na mne niekto lezi a zozadu ma velmi ma objima , v prvom momente, ze muz , rychlo som si uvedomila , ze je prec a , ze nedokazem rozpravat a kricat, spali pri mne deti ...panika neskutocna ...ked to prestalo a ja som precitla , rozsvietila som cely dom , nespala do rana a v noci volala muzovi aj rodicom z toho neskutocneho strachu ...potom som si studovala , ze to bola paralyza...tyzden som sa bala zaspat , snad sa mi to uz nikdy nestane

ina2405
9. feb 2025

@karolinakr mojej mame tiež ťahalo perinu, trvalo to rok a videl to aj otec. A moja mama nikdy nič okultné nerobila, potom dávala na omše, prestalo to. Ale bol to celkom teror u nás doma, aj mne sa kadečo dialo, neraz som bežala k našim do postele, keď vŕzgal stôl, kroky som počula vedľa v izbe.

jesenzima
9. feb 2025

Mne sa občas deje to, že sa prebudím, ale iba na pol, tiež vidím "niečo", býva to rôzne, dokážem rozprávať aj sa hýbať, aj zobudím muža, snažím sa mu to ukázať .. po chvíľke akoby precitnem úplne, a musím si to všetko v hlave prebrať, aby som si uvedomila, že sa mi to iba zdalo. Ani to neviem poriadne popísať, ani jemu, on mi vždy povie, že sa mi to snívalo, ale to nie je sen.

evinku
9. feb 2025

@gazpalm tiež som hned študovala co sa stalo, keď som bola paralyzovana... Žiaľ, neprišla som na to, prečo sa to deje..

gazpalm
9. feb 2025

@evinku no je na to vedecke vysvetlenie...nechce sa mi to hladat , ale bolo to nieco , ze mozog sa preberie vo faze spanku v ktorej to bezne neurobi a kym telo zareaguje mas taketo bludy , lebo prirodzene to spusti strach. Tak ci tak hrozna skusenost

karolinakr
9. feb 2025
ina2405
9. feb 2025

@karolinakr 😆👍

karolinakr
9. feb 2025

@ina2405 inak mam rada aj videá, kde mačku zdvihnú dohora v rohu a chytá pavúkov, to je také zlaté
zajaca dvíham síce často, ale by nevedel, čo má robiť, možno by na koniec mňa vypackal :-d

evinku
9. feb 2025

@gazpalm áno... To. Viem, že mozog začne vnímať a telo spi... Len ma Vzdy zaujímalo, prečo. Sa tak stane... A vysvetlenie, aké to. Ma... Ja som. Tip, čo rad skúma možnosti...

karolinakr
9. feb 2025

@evinku ked už do toho toľko vŕtaš, počúvala som podcasty Kriminálne spisy, alebo niečo podobné, a tam hovorili, že v davnejšom storočí sa zachoval spisy, že na niekom sedel succubus, čo už zaváňa fantaziou

evinku
9. feb 2025

@karolinakr ja do ničoho " nevrtam"... Skôr ma zaujímajú veci, ktoré mi skrizia život... Nič v tom nehľadám...

asdfka
9. feb 2025

@karolinakr co su to okultne veci?
Ja si myslim ze s tym bytom neni vsetko ok, par x sa stali cudne veci, ze akokeby spadlo nieco na zem atd, pocula som to aj ja aj muz, ale on na take veci neveri tak ma ubezpecoval, ze to vonku.
Ja som mu aj hovorila ze pojdem za spravcom ze co sa tu stalo, a muz ze budu na mna kukat ako na vysinutu…
A zacala som sa bat opat.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
asdfka
9. feb 2025

@karolinakr toto je novostavba, ma cca 5rokov. neviem co tu bolo predtym. sme v prenajme. No dnes asi nezaspim. Prave sa mi to vynorilo ako nieco cierne ma taha z postele. A ja som si myslela ze to sen o duchoch 🤦‍♀️

karolinakr
9. feb 2025

@asdfka teraz ťa niečo čierne ťaha z postele??

asdfka
9. feb 2025

@karolinakr nie v tom sne ci co to bolo. Ja si to zivo pamatam.
A nebolo to len raz

karolinakr
9. feb 2025

@asdfka vieš čo, doktori to vedecky vysvetľujú, ale no... je to také, že..
https://spiazi.sk/spankova-paralyza-spankove-po...

karolinakr
9. feb 2025

@asdfka alebo vieš čo? daj si kameru do izby, a uvidíš a ráno si pozri, či ti niečo ťahá tu perinu alebo len snívaš