icon

Stane sa vám pri nákupe, že dáte dieťaťu rožok a zabudnete ho zaplatiť?

16. okt 2023

Stane sa vám pri nákupe že rožok dáte dieťaťu a zabudnete zaplatiť?

es321
16. okt 2023

@amelia89 normalne som si nemyslela, ze az tak vela mamiciek ma v obchode ticho sudi, ked dam dietatu polku rozka😂

ptvw
16. okt 2023

Veru nie, ale ak je veľmi zle tak mu strcim do ruky to, co sme si priniesli z domu, minule tak zuzlal v tescu brunika doneseneho z domu, ale premotivovaná brzda začala po mne vrieska ci to aj mienim zaplatiť tak som sa len usmiala a šla ďalej keďže to nebola ani zamestnankyňa čiže som nemala potrebu vysvetlovat

nyusika
16. okt 2023

@es321 mozno len (podla vzoru konik) zavidia 😀
ja som castokrat v obchode tak smadna, ze na erx vypijem malu glasu s vodou - nenosim si vzdy svoju...potom normalne hodim prazdnu flasku na pas, alebo nablokujem pri samoobsluznej pokladni.
mne ja v predajni proste vzdy teplo a ten hnusny vzduch...co tam mam odpadnut ?
a to ani male dieta nie som

nyusika
16. okt 2023

@ptvw a aky je rozdiel v tom, ci zje doneseneho brumika...alebo brumika, ktoreho potom pri pokladni zaplatis ?

v skutocnosti je brumika v obchode.

ptvw
16. okt 2023

@nyusika i keď vlastne 😅 ja keď som bola tehu cez leto tak toto som presne spravila ze som exla pollitrovku vody v obchode pri regáli lebo moja sa mi minula a potom mi bolo ešte horšie ako mi to zatazilo žalúdok 😅

ptvw
16. okt 2023

@nyusika tak tu baby riešia ze deti jedia nezaplatené veci

ptvw
16. okt 2023

@nyusika a teda rozdiel v tom je taky ze som to "neukradla" ako bolo naznačené v komente vyššie a malý jedol už predtým kúpenú vec... Ved o tom je celá diskusia ci nie? 😁

zuzanka.zuzu
16. okt 2023

môj papá v obchode aj pije (a v lete ja bez problémov s ním) ale veru nezabudla som nikdy zaplatiť 😜 ani som nevedela že sa mám cítiť previnilo kým som si kedysi nezačala čítať diskusie na koňovi 😂

mimuska328
16. okt 2023

@slnecnica82 a si zober keď si toto povie každý deň na 10 rodičov a tomu obchodu to chyba na inventúre? Mňa by to zozieralo ze som si niečo nezaplatila v obchode q spokojne išla domov a je jedno ze to bol iba rožok..aj ten chyba

akbara77
16. okt 2023

Nie...nikdy.som dieťaťu nedala nezaplatenu vec

amelia89
16. okt 2023

@es321 vies co niekedy uz mam pocit ze zijeme v tak predsudkovej spolocnosti ze ja neviem. Pritom ja som naozaj poctivy clovek, ani vo sne by ma nenapadlo ze dat malemu dietatu (a ja sa bavim o detoch naozaj malych,nie o 10 rocnom) rozok aby vydrzalo este chvilu je taky velky priestupok 🥹🤷🏽‍♀️ Dneska sa v kazdej veci najde nejaky problem naozaj

martul
16. okt 2023

@nyusika rozdiel je v tom, že kým nezaplatíš, nie je to tvoje.
To je bežné brať a používať cudzie veci?!

martul
16. okt 2023

Nestane, mám 3 deti a v živote by som si to nezaplatila. Kým to nie je zaplatené, nie je to moje.

ninusa221
16. okt 2023

Ja napríklad pozna veľa veci čo si deti také maličké v košíku nakradli 😂 aj môj brat keď bol maly tak zobral rukavice a šupol pod seba do kočíka 😂😂😂😂.

h2
16. okt 2023

@amelia89 Tak lebo keď znie otázka, či sa nám pri nákupe stane, že dáme dieťaťu rohlík a zabudneme zaplatiť, tak nevidím dôvod, prečo by som nemala napísať, že sa mi to nestalo, lebo som nikdy dieťaťu nedala nič, čo by nebolo zaplatené. To neznamená, že si myslím, že som lepšia.

ptvw
16. okt 2023

@martul ďakujem ze si to aspoň ty pochopila a vidis rozdiel 🙏❤️

totatimeka
16. okt 2023

Nestalo sa mi to, lebo som nikdy deťom jedlo nedávala pred zaplatením...

vevesh
16. okt 2023

Davala som normalne detom- iba suche pecivo a vzdy som cast dala do sacku a spolu s ostatnym nakupom na kasu- a nie, nestalo sa mi, zeby som to zabudla zaplatit...

nyusika
16. okt 2023

@martul dobre...😀
nikto normalny vedome nebude kradnut jeden rozok, prebolha....

anjelicek26
16. okt 2023

Nedavam im jest nic v obchode, nepatri nam to... prakticky hlavne preto, ze chytaju vozik a vsetko okolo seba a maju uplne spinave ruky 🙄 Nie som maniak na cistotu, ale tu je u mna jasna hranica 😅

h2
16. okt 2023

@nyusika Toto sa raz stalo mojej mame, bola v lete strašne smädná, tak nabehla do obchodu a hneď sa napila z fľaše, ktorú chcela potom kúpiť. Potom si ešte normálne nakúpila a samozrejme si to namierila k samoobslužnej pokladni, lebo sa nechcela pred pokladníčkou hanbiť, že z tej fľaše odpila. No a ako to na tých samoobslužných býva, nesedela jej hmotnosť, fľaša bola ľahšia o to, čo vypila. Tak musela aj tak zavolať obsluhu a povedať, ako to bolo. 😂

googwife
16. okt 2023

Áno stalo sa mi to...

martul
16. okt 2023

@nyusika ide o to, že sa to nerobí, to je podstata všetkého.

jesenzima
16. okt 2023

Nikdy, a nikdy som dieťaťu nedávala jesť v košíku, v obchode,a nechápem prečo to ľudia robia 🙄 akože to dieťa umrie od hladu, keď nebude jesť počas nákupu?

amelia89
16. okt 2023

@h2 takze ked sa dospely clovek napije z tovaru ktory este nie je jeho- pretoze je naozaj smadny - a ma normalny umysel ho zaplatit je ok,ale ked sa da dietatu raz za cas polka rozka ktora sa rovnako tak ma v umysle zapltit to ok nie je?

h2
16. okt 2023

@jesenzima Robia to preto, aby dieťa dalo pokoj a mohli v kľude nakúpiť.

h2
16. okt 2023

@amelia89 A kde píšem, že je to OK? To, že to urobila moja mama, neznamená, že je to v poriadku. Aj jej som to povedala.

vevesh
16. okt 2023

@anjelicek26 zase, ked uz vedia deti drzat vozik, tak su dost velke na to, aby vedeli vydrzat domov🙃 som myslela, ze sa bavime o jeden-trojrocnych detoch.

amelia89
16. okt 2023

@h2 a co na tom nie je ok? ved to bola nejaka vynimocna situacia,sme normalni ludia. Je to obchod s tovarom, neprisla sa tam napiť a potom tam flasu schovat odpitu. Neviem niekedy netreba vsetky veci riesit az tak moc,je to zivot sme ludia,ludia piju vodu,deti jedia rozky. vsetci to zaplatime tak podla mna si z toho netreba robit velku hlavu.

jana_eyre_2
16. okt 2023

Moje deti sú už veľké, keď bol najmladší maličký a strašné urevany, tak som mu dávala vždy polovicu rožka (druhá šla do sáčku) a tak som vždy povedala správny počet, alebo si správny počet všimla predavacka..

A teda ano, som hrozna mama, veru niekedy som toho svojho urevanca nevedela inak ukľudniť ako jedlom.. bol od narodenia naozaj veľmi dráždivý a do obchodu som ho bravala málokedy, ale veru stalo sa že niekedy to inak neslo.. vtedy som mu dala polku rožka, snáď nepôjdem do pekla za to.. ak som musela ísť s deťmi, bola som vždy ovesana troma, jeden vrieskajuci a dvaja pobehujuci.. k tomu si prirátajte pohľady všetkých dokonalých ľudí čo neznášajú deti, alebo zabudli aké deti sú, alebo majú maličké babatka a ešte nevedia aké to je s väčšími - tak určite radšej dám rožok aby bol kľudný ako absolvovať všetky tie pohrdajuce pohľady.. (je veľmi príjemné keď ti taký skrcek dostane nervy, hodí sa o zem, pritom skopne nejaky tovar a ty pritom si chcela len kúpit niečo za 5s lebo pri nákupe bez detí ti to vypadlo z hlavy) no a preto som dávala deťom polku rožka ak to bolo potrebné a ak to vedelo pomôcť.. (nie vždy vedelo) 🤪

Raz sa mi stalo že v takom zhone som rýchlo nakupovala, deti naháňala k pokladni, platila aby som rýchlo vypadla.. a vonku som si všimla že na kočíku sa mi hompala sáčok so zemlami na ktorý som zabudla.. tak som sa musela vrátiť a zaplatiť.. aj s tými nespokojnými deťmi 😅