Stane sa vám pri nákupe, že dáte dieťaťu rožok a zabudnete ho zaplatiť?
Stane sa vám pri nákupe že rožok dáte dieťaťu a zabudnete zaplatiť?
Veru nie, ale ak je veľmi zle tak mu strcim do ruky to, co sme si priniesli z domu, minule tak zuzlal v tescu brunika doneseneho z domu, ale premotivovaná brzda začala po mne vrieska ci to aj mienim zaplatiť tak som sa len usmiala a šla ďalej keďže to nebola ani zamestnankyňa čiže som nemala potrebu vysvetlovat
@es321 mozno len (podla vzoru konik) zavidia 😀
ja som castokrat v obchode tak smadna, ze na erx vypijem malu glasu s vodou - nenosim si vzdy svoju...potom normalne hodim prazdnu flasku na pas, alebo nablokujem pri samoobsluznej pokladni.
mne ja v predajni proste vzdy teplo a ten hnusny vzduch...co tam mam odpadnut ?
a to ani male dieta nie som
môj papá v obchode aj pije (a v lete ja bez problémov s ním) ale veru nezabudla som nikdy zaplatiť 😜 ani som nevedela že sa mám cítiť previnilo kým som si kedysi nezačala čítať diskusie na koňovi 😂
@slnecnica82 a si zober keď si toto povie každý deň na 10 rodičov a tomu obchodu to chyba na inventúre? Mňa by to zozieralo ze som si niečo nezaplatila v obchode q spokojne išla domov a je jedno ze to bol iba rožok..aj ten chyba
Nie...nikdy.som dieťaťu nedala nezaplatenu vec
@es321 vies co niekedy uz mam pocit ze zijeme v tak predsudkovej spolocnosti ze ja neviem. Pritom ja som naozaj poctivy clovek, ani vo sne by ma nenapadlo ze dat malemu dietatu (a ja sa bavim o detoch naozaj malych,nie o 10 rocnom) rozok aby vydrzalo este chvilu je taky velky priestupok 🥹🤷🏽♀️ Dneska sa v kazdej veci najde nejaky problem naozaj
Nestane, mám 3 deti a v živote by som si to nezaplatila. Kým to nie je zaplatené, nie je to moje.
Ja napríklad pozna veľa veci čo si deti také maličké v košíku nakradli 😂 aj môj brat keď bol maly tak zobral rukavice a šupol pod seba do kočíka 😂😂😂😂.
Nestalo sa mi to, lebo som nikdy deťom jedlo nedávala pred zaplatením...
Davala som normalne detom- iba suche pecivo a vzdy som cast dala do sacku a spolu s ostatnym nakupom na kasu- a nie, nestalo sa mi, zeby som to zabudla zaplatit...
Nedavam im jest nic v obchode, nepatri nam to... prakticky hlavne preto, ze chytaju vozik a vsetko okolo seba a maju uplne spinave ruky 🙄 Nie som maniak na cistotu, ale tu je u mna jasna hranica 😅
@nyusika Toto sa raz stalo mojej mame, bola v lete strašne smädná, tak nabehla do obchodu a hneď sa napila z fľaše, ktorú chcela potom kúpiť. Potom si ešte normálne nakúpila a samozrejme si to namierila k samoobslužnej pokladni, lebo sa nechcela pred pokladníčkou hanbiť, že z tej fľaše odpila. No a ako to na tých samoobslužných býva, nesedela jej hmotnosť, fľaša bola ľahšia o to, čo vypila. Tak musela aj tak zavolať obsluhu a povedať, ako to bolo. 😂
Áno stalo sa mi to...
Nikdy, a nikdy som dieťaťu nedávala jesť v košíku, v obchode,a nechápem prečo to ľudia robia 🙄 akože to dieťa umrie od hladu, keď nebude jesť počas nákupu?
@anjelicek26 zase, ked uz vedia deti drzat vozik, tak su dost velke na to, aby vedeli vydrzat domov🙃 som myslela, ze sa bavime o jeden-trojrocnych detoch.
@h2 a co na tom nie je ok? ved to bola nejaka vynimocna situacia,sme normalni ludia. Je to obchod s tovarom, neprisla sa tam napiť a potom tam flasu schovat odpitu. Neviem niekedy netreba vsetky veci riesit az tak moc,je to zivot sme ludia,ludia piju vodu,deti jedia rozky. vsetci to zaplatime tak podla mna si z toho netreba robit velku hlavu.
Moje deti sú už veľké, keď bol najmladší maličký a strašné urevany, tak som mu dávala vždy polovicu rožka (druhá šla do sáčku) a tak som vždy povedala správny počet, alebo si správny počet všimla predavacka..
A teda ano, som hrozna mama, veru niekedy som toho svojho urevanca nevedela inak ukľudniť ako jedlom.. bol od narodenia naozaj veľmi dráždivý a do obchodu som ho bravala málokedy, ale veru stalo sa že niekedy to inak neslo.. vtedy som mu dala polku rožka, snáď nepôjdem do pekla za to.. ak som musela ísť s deťmi, bola som vždy ovesana troma, jeden vrieskajuci a dvaja pobehujuci.. k tomu si prirátajte pohľady všetkých dokonalých ľudí čo neznášajú deti, alebo zabudli aké deti sú, alebo majú maličké babatka a ešte nevedia aké to je s väčšími - tak určite radšej dám rožok aby bol kľudný ako absolvovať všetky tie pohrdajuce pohľady.. (je veľmi príjemné keď ti taký skrcek dostane nervy, hodí sa o zem, pritom skopne nejaky tovar a ty pritom si chcela len kúpit niečo za 5s lebo pri nákupe bez detí ti to vypadlo z hlavy) no a preto som dávala deťom polku rožka ak to bolo potrebné a ak to vedelo pomôcť.. (nie vždy vedelo) 🤪
Raz sa mi stalo že v takom zhone som rýchlo nakupovala, deti naháňala k pokladni, platila aby som rýchlo vypadla.. a vonku som si všimla že na kočíku sa mi hompala sáčok so zemlami na ktorý som zabudla.. tak som sa musela vrátiť a zaplatiť.. aj s tými nespokojnými deťmi 😅

@amelia89 normalne som si nemyslela, ze az tak vela mamiciek ma v obchode ticho sudi, ked dam dietatu polku rozka😂