Stane sa vám pri nákupe, že dáte dieťaťu rožok a zabudnete ho zaplatiť?
Stane sa vám pri nákupe že rožok dáte dieťaťu a zabudnete zaplatiť?
Nestalo sa, pretože deťom nedávam jesť niečo, čo nemáme zaplatené
Keď čítam tie komentáre ako padajú tie silne slová - NIKDY, NAVŽDY, … 😂 akoby to nebolo jedno. Ak má niektorá pocit, že je pre to lepšia, lebo dá rožok až po platení, síce dieťa sa jej hádže v slzách po zemi - nie, je mi ľúto, nie je.
@katkami123 A kto má pocit, že je preto lepšia? A nie, nehádže sa mi dieťa v slzách po zemi. Lebo som nikdy nebola v obchode s hladným a smädný dieťaťom. Dostalo napiť aj najesť predtým, aj preto, aby bol v obchode kľud. A nie, nemyslím si, že som preto lepšia.
@h2 podla mna si super mama. nikdy si nebola v obchode s hladnym s smadnym dietatom. Sice tvoje dieta ma uz 12 rokov a spomienkovy optimizmus funguje ale napriek tomu si fakt naozaj lepsia nez ja 👍🏼 moje dieta je najdene a napite ale rozok ma proste rado, asi teda to po tejto diskusii budem robit takto. Pojdem do hypermarketu najprv k rozkom,vyckam si radu,zaplatim. Dam dietatu,ktore ma hygienicky osetrene ruky a je bezpecne v kociku kusok zaplateneho rozka. Nakupim. Aj tak vytočim polku obchodu lebo som sedlaňa a zlodejka ale to uz budem musiet nejako prezit.
@nyusika piknik v prírode je úplne niečo iné, a ani nemusí byt za stolom ale aspoň nech nesedí v špinavom košíku.
@amelia89 To nie je spomienkový optimizmus. Ja viem, že som to nikdy neurobila, ani keď bolo moje dieťa malé, hoci má už 12 rokov. On nikdy nebol ten typ, že sa hodí o zem, ak okamžite nedostane rohlík. Možno by som hovorila ináč, keby to robil. Ale nerobil. Tak možno mám len šťastie.
@katarinaforever a ked bude v tom supermarkete pekne kracat vedla maminy, moze si dat roztek ?
Šťastný národ, čo potrebuje riešiť takéto veci...
@h2
Zas to NIKDY som nebola….nikdy hento, nikdy tamto…
To vieš komu hovor…. 😉
@katarinaforever
Hej, príroda je samé dezinfenkčné prostredie, kde pozrieš. Hlina, piesok, tráva, mravce, chobáky a dieťa bude isto cely čas sedieť iba na deke ako vojak v pozore 😀.
@maranco robila som predavacku v potravinach.. 😉 ver mi, ze pecivo na kusy nepocitaju tak, aby to predavacky hradili... radsej by som rozdala medzi ludi to vsetko co sa pri uzavierke vyhadzuje 🤨 a tie predavacky si toho tiez pekne odnesu domov, co by inak museli vyhodit... cize vec nazoru, ale odsudzovat tu ako poniektore, je prehnane..
@hortenziaj veď ja viem...ja som to písala pani, ktorá sa pýtala na to, ako sa dá zjesť banán pred zaplatením a potom pani, ktorá sa pýtala, že čo ak sa odvážiť nedá, len priamo pri pokladni 😉
@katarinaforever nooo, moja mama, keď ide chytiť vozík, tak tu tyčku vydezinfikuje, takže ako vieš, že to neurobila aj tá mamka, z ktorej ti je tak zle 😂😁
Aj ja by som ju vydezinfikovala. Ale odkedy má malý zavedený v strave piesok, hlinu, papier, kriedu, kachličky, brzdu od kočíku a aj topánky, tak mi to príde mierne zbytočné 😁😁
Ale nie, normálne si ruky umývame a aj dezinfikujem pred jedlom vonku. Ja len že, tie deti to majú trošku inak, no
A ešte jedna otázka na mamky, ktoré rožok v ruke dieťaťa dviha zo stoličky: ako viete, že to nie je podobný typ ako ste vy a ten rožok nemá z domu, teda už zaplat my? Či to keď niečo dám dieťaťu do ruky, tak pred sebou kričím: to mám z domuuuuu, nie som sedlák. Joj, keby toto boli jediné problémy, ako fajn by bolo
@katkami123 Čiže chceš povedať, že ty vieš lepšie, čo som kedy urobila, či neurobila, než ja??? Nedaj sa vysmiať.
@h2 nemá zmysel ani písať do takýchto diskusií. Vždy sú ľudia aj na jednej aj na druhej strane. Len rešpektovanie názory vždy z tej jednej strany chýba.
Len pre istotu - som sedlaňa aj v prípade, že v supermarkete nepoužívam špeciálne transportéry na nákup (nákupný vozík, košík), ale tovar ukladám do vlastnej nákupnej tašky/kartónu z predajne.
Samozrejme, po naskenovaní
kódu... pokiaľ takáto možnosť nie je, potom ho pri pokladni vyložím, zaplatím a opäť naložím
Len aby som teda vedela, či niekomu, ktorý na tak vidí, dvíham tlak a spôsobuje žalúdočne ťažkosti
@snehulak77 Mňa to nedvíha zo stoličky. Za to že nedavam konzumovať jedlom obchode či už to čo je v regály alebo moje z domu neznamená že ma tam chytá mŕtvica keď tam dieťa zuzle rohlík.
Ale teraz sa zamyslime. To je aj trošku divne brat z domu suchý rohlík a potom ho vyťahovať z tašky a dávať do ruky. Navyše nahodou vysvetľovať SBS že ja som z domu zobrala suchý vcerajsi rohlík s úmyslom dať ho dieťaťu do ruky v Kauflande. Keď niečo zoberiem tak už nejakú kapsicku, tycinku, banán a nie suchý rohlík. Teda možno ja zvlastne rozmýšľam a suché rohliky neberiem z domu.
@h2
Keď už počujem ako niekto používa to slovíčko nikdy, vtedy už ďalej vypínam a nepočúvam a celé mi to je smiešne…
@katkami123 ale tak 🙂 zas ked niekto nikdy nic neurobil, neznamena, ze to neurobi. Napriklad pri vnucatkach 🙂. Predpokladam, ze tam smeroval tvoj prispevok. Nikdy nehovor nikdy, tak? 🙂 Ja davam za pravdu @h2, ze jedine ona moze najlepsie vediet, ci nieco naozaj nikdy neurobila... kazdy sa snad pozname najlepsie..
@katkami123 Aj mne, keď to niekto používa v budúcom čase. Lebo nikdy (😁) nevieš dopredu, ako sa situácia vyvinie. Ale keď píšem, že som to nikdy doteraz neurobila, tak hádam viem, čo som urobila a čo nie. Keď napíšem, že som napríklad nikdy nebola v Amerike, tiež si pomyslíš, že "no určite, tomu neverím, lebo si napísala "nikdy" a teda si tam určite bola aspoň 3x"? No nie, nebola. A nie, NIKDY som nedala dieťaťu v obchode rohlík. Či to ani v budúcnosti neurobím, to písať nebudem, lebo to neviem. Ale čo už bolo, to viem. Pochopené?

@nyusika o tom ze kradnem rožky? 😁 Však ti len píšem priamu skúsenosť z coop jednoty ze tam každý deň chýbajú rožky pri inventúre 😁