Staré, nové, nenosené, sem tam použité

niki101988
21. apr 2014

Milé Dámy,
chcela som sa opýtať ako sa zbavujete oblečenia, ktoré už nenosíte prípadne ste sa rozhodli, že ho už nikdy na seba nedáte? Ja som to ešte cca dva roky dozadu dávala kadekomu kom sa páčilo. Tento rok som urobila radikálne upratovanie, skriňa, botník, kabelky a pod. zistila som, že som toho aj dosť vyradila. Mnoho vecí je však takých čo som nemala na sebe alebo len raz napr. šaty na jeden večer potom šup do vaku a viseli v skrini. Topánky ako topánkomaniak ani nevravím. Jedny tenisky ani raz nepoužité a druhé raz som v nich vybehla.
Viem aj komu by som to mohla dať, teda predať, problém je však ten, že mi je blbé pýtať si peniaze, ale zároveň v sekáči by človek zaplatil. A ako vraví moja ségra doteraz si rozdávala tak brali teraz nik nevezme 😎 tak neviem, dáky kamarátsky bazár a pod?

janinah
21. apr 2014

to vieš,zadarmo berie každý,ak treba zaplatiť,tak si zrazu uvedomí,že tú vec až tak nepotrebuje..u nás kolujú veci medzi kolegyniami,ale skôr detské a za ozaj symbolické sumy/aby kupujúca nemala pocit,že zadarmo vzala a predávajúca pocit,že zdarma dala/...tiež mi bolo blbé pýtať,ale už som sa naučila 😉

karlicsku
22. apr 2014

Skús to dať do nejakého sekáča kde vyberajú oblečenie a celkom pekne platia. 🙂

sisaha
22. apr 2014

@niki101988 myslim ze na FB funguje niečo ako susedska burza

klincek
22. apr 2014

@karlicsku skusala si niekedy predat veci do sekaca? lebo mne to tiez uz nepadlo, ale celkom neviem, ako na to..staci len prist a spytat sa, ci nepotrebuju?

karlicsku
22. apr 2014

@klincek no ja som to ešte neskúšala, ale len ma to tak napadlo. V budúcnosti určite.

marikaema
22. apr 2014

skus to tu hodit do bazarika alebo na bazos...🙂

klincek
22. apr 2014

@karlicsku tak ja asi skusim, ved za opytanie nic nedam. a dam ti potom vediet🙂

prasiatko30
22. apr 2014

darujem charite

karlicsku
22. apr 2014

@klincek no veď aj ja sa opýtam u nás v meste, to nieje hanba 😀