icon

Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou

monika3
5. dec 2009

Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

liviaf14
3. máj 2010

ahojky 😎
veru pinky, slnko schované, nálada na spanie, teda aspoň náš Tomi to 100% dodržuje od rána 😀 ja práve žehlím, piekla som koláčik, už sa teším, že si konečne sadnem.
takže zúbkom sa stále nechce? no toto.... ale raz hádam vyjdu, pozdravujeme Olíka, nech je zdravučký 😵

mirip
4. máj 2010

pink mysela si takúto farbu stoličky

mirip
4. máj 2010

lebo ak dobre vidím podla fotky elli máš fábulu stoličku ja ju mám v zelenom a páčila sa mi ešte v oranžovej ale tú mali len tú čo bola vyložená na predajni tak zvíťazila zelená

pink_lady
4. máj 2010

mirip myslim ze ano aled neboli na nej kvetinky 🙂
ale podarilo sa zreparovat staru drevenu a je super 🙂 tieto fabuly su myslim do 15 kg a to mi budeme mat pri nasom tempe za cvhilu 😅

livia sem s kolaickom 😝

mne sa dnes podarilo prvy krat od porodu prespat komplet celu noc, bez prebudenia, i olik spal od osmej do osmej no super aspon na nieco je taketo pocko dobre

liviaf14
4. máj 2010

ahojte
no pinky, veď nasadnite s Olíkom do auta a dofrčte na koláčik 😉
ti závidím to spanie, aj keď náš TOmi už mal noci, kedy papal po 5-tich až 7-ich hodinách, síce takú hodinku niekedy zaspáva, ale potom už buvká. až na túto poslednú noc, som pekne rozbitá, čo bol stále hore, ale nevadí, hlavne nech je zdravučký

pink_lady
4. máj 2010

livia nehovor lebo fakt dofrcime 🙂 😀 😀
a neboj ono sa to aj u vas napravi 😉 a ja som teraz viac rozbita ako ked som bola v noci kazdu chvilu hore, tusim fakt plati cim viac spis tym si viac ospaly

mirip
4. máj 2010

ani nehovor pinky my už teraz máem pomaly 10kíl 🙄 a štrajkujeme už pár dní s papaním vždy to bolo tak že bud spapala cez deń viac mlieka alebo viac príkrmu a teraz nechce nič, všetko vyplúva, do úst nedá pozrieť som jej pozerala nasilu či nemáme afty alebo nejakú háveď možno sa už hlási prvý zub, uvidíme

liviaf14
5. máj 2010

ahojte 😎
slniečko je dnes v nedohľadne, zase len dážď, no nevadí, aspoň si s malým pospíme trošku cez deň.
pozdravujeme všetky maminky aj bábänká 🙂

monika3
autor
5. máj 2010

ahoojte mamule,
my klasicky nic nestihame, a co sa tyka spania v noci, tak stale si pyta mlieko 5 krat za ten cas....ja si neviem predstavit ak nebudem kojit. A nechat ho aby sa odnaucil tolko pit , na to asi nemame trpezlivost, lebo by strasne plakal ....
musi sa to niak samo postupne jeho vyvinom poriesit... 🙂 🙂 🙂 🙂
a blahozelam vsetkym k prvym zubkom 😉
my uz celkom riadne zubati, dole tri a hore 4...
no jo uz mi tuka do klavesy tak musim koncit
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ellianka
9. máj 2010

vsetkym maminkam k dnesnemu krasnemu sviatku zelame vsetko naj naj naj 😵 🙂
matejko pripaja sladky cmucek 😵

pink_lady
9. máj 2010

no, dakujeme aj my prajeme, ja som dostala od drobca teda ooozaj ze darcek, nespala som celu noc a zrazala mu teplotu z 39-40...a teraz zrazame zas ☹ ☹ ☹

liviaf14
9. máj 2010

jej pinky, no teda, tak sa rýchlo vyzdravte, pozdravujeme Olíka 😉 my sme tiež na figu spali, každú hoďku Tomi plačkal, som ho mojkala a znova zaspinkal a o hoďku zasa..... a tak dokola až do rána. a teraz spinká, doháňa noc.... všetkým nám maminkám všetko naj naj prajeme 😵

ellianka
10. máj 2010

pinky 😵 dufam, ze uz je olimu lepsie

s tym spankom je to aj u nas poslabsie....vlastne skor u mna 😀 😝 ved drobec ani oci neotvori ale mliecka sa dozaduje 🙂
a tiez ked spim dlhsie ako byva zvykom tak som z toho cely den akasi popletena 😅

moni 😵

pink_lady
10. máj 2010

ahojte, no, elli vecer sme mali 40,2 😝 som sa strasne bala, nezaberali lieky, museli sme zabaly robit, ...rano sme boli u dokiho, dal nam nove atb
ale mame uz 2 zubky 😵
pozdravujem vsetky nesdtiham teraz olik je chvilku ticho, idem rychlo upratat vyzera to tu akoby bomba padla 😝

ellianka
10. máj 2010

pinky 🙂 gratulujem zubatemu olikovi 😵 takze vyvolavanie zabralo s oneskorenym efektom 😀
dufam, ze atb zaberu a vsetko bude ok 😉
my sme tiez od piatku dvojzubaty 😀 😎 a vcera sme uz hryzli kukuricne chrumky

lenand
14. máj 2010

pink gratulujeme k zubkom
naš filipko už spravil aj prve kročky sam ešte to neni celkom ono ale chodíme už sa pušta tak snad už do konca mesiaca budeme chodit dufam lebo už ma dost bolí chrbat

liviaf14
14. máj 2010

ahojte,pekné ránečko 😵 no pinky, tak zúbky sú na svete konečne? to je super

lenand, hovor mi o chrbáte, náš tomi má reflux, takže dosť veľa sa nosíme na rukách po jedení, aj keď už teda menej ako v prvých dvoch mesiacoch, len teraz má už tomi viac ako 5 kg a ja taká tenká postava, viem čo je boľavý chrbát 😝 tak držíme filipkovi pästičky nech mu to pekne ide na nôžkach 😵

pink_lady
14. máj 2010

ahojte, dakujeme, uz mame 3 zubky a uz sme aj celkom zdravy aj ked este nie uplne ...dnes sme chceli prvy krat ist von ale je hnusne pocasie :(
juj chrbat ani nehovorte, ja som si pred 3 rokmi zlomila stavec hrudny a bolesti mi ostali doteraz, kazde rano musim cvicit, inak by som sa nerozhybala 😝 a to moje 10 kilove vrece 😝 😝 😀
lenand gratulko k prvy krocikom inak kdesi som citala ze ono to trva 4-5 mesiacov pokial sa od prvych krockov nauci sam chodit ...a minule ma prekvapil neurolg, vraj to je najhorsie co mozu mamy urobit, ze ked sa dieta postavuje uz na nozicky a snazi sa chodit okolo nabytku a tak ze ked ho chytia za ruky a chodia s nim,...vraj to ksodi, ze potom neziska dobru rovnovahu, nenauci sa padat a ma problemy v dospelosti s chrbatikom a tak ...ale ved sa to tak robilo doteraz 😕 😕 😕

lenand
15. máj 2010

chodime hurá

ellianka
16. máj 2010

gratulujeme filipkovi k prvym samostatnym krockom 🙂 😵 a zelame nech je co najmenej padov 😉

pink_lady
16. máj 2010

gratulujeme 😵 😵

ellianka
18. máj 2010

hop dviham nas vyssie 😉
dnes sme skusali papkat cestoviny ale ledva zvladol dve lyzicky...akosi mu nechutia. mne teda chutili 😀 😅

pink, pekna fotecka z bazena 😵
skoda, ze nam to teraz nevyslo...dufam, ze v lete sa uz cvachceme aj my 😎

pink_lady
19. máj 2010

ahojte my mame 9 mesiacikov 😵 😵 😵

Elli plavanie s detickami je super, odporucam 😉 akurat sa na seba hnevam lebo sa uz do bazena nezmestim pomaly 😀 😀

liviaf14
19. máj 2010

ahojte 😵 tak veľké "gratulujeme" posielame olíkovi, fešáčisko jeden 😉 rastie ako z vody, aj tie zúbky mu konečne pribudli....
pinky, určite to s tou tvojou hmotnosťou nie je také strašné, to sa ti len zdá, včera som zasa piekla koláčik, keby ste mali s olíkom chuť prísť 😉 trošku provokujem, čo? pekný deň všetkým

pink_lady
19. máj 2010

livia ty pokusitelka jedna 😠 😀 ale aby si vedela ja mam dnes narodky takze dnes sa neobmedzujem takze prideme hihi 😀 😀 😀

liviaf14
19. máj 2010

jééj, tak všetko naj naj naj k narodkám a dúfam, že ti žiadny zákusok neujde 😀 len si daj, nám maminám treba

pink_lady
20. máj 2010

Dakujem Livika 😵

pink_lady
20. máj 2010

Maminy, mam taku otazocku...navrh...nemohli by sme temu urobit sukromnou ked je tu taka moznost? Mozno by sa aj viac pisalo, aj by sme obcas nejaku fotecku mohli pridat bez rizika...Co vy nato?

liviaf14
21. máj 2010

pinky, ja som 100% za. som aj čakala, či to tu niekto nenavrhne, lebo ja sa tu veľmi nevyznám, veľa vecí tu na novom koni ešte len objavujem. jasné, pokecali by sme určite viac a častejšie. lebo tu zostáva trošku mrtvo sem-tam. len potom napíš ako sa tam dostaneme 😀 papa

ellianka
21. máj 2010

ahojky maminky 🙂
tak vy si tu kolacikujete a robite chute 😀 dufam, ze nam raz nejake to kocikovo-kolacikove stretko vyjde.
pinky vsetko naj k narodkam tebe a olimu k vymesaciu 😵
no aj ja by som sa priklanala k sukromnej temicke...