Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou
Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
krasny dnicek zienky 🙂 verim, ze ste si s deturencami uzili naaaaaadherny slnecny vikend 😎
zubaty matejko dakuje za gratulacie 😉 😀 a vyzera to tak, ze sa nam kluje uz aj druhy zubok...tak mame celkom rusne noci.
pinky 😀 asi som ho navnadila na rozok...taka motivacia jedlom niekedy zabera 😀 😀
neviem ci je to este aktualne s tou postielkou ale my sme kupili tuto a sme spokojni
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9011...
lenand, v sobotu som na vas myslela a uz sa tesim na fotecky 😉
vsak som sa tak naladila, ze som uz obzerala na nete detske torticky...uz len zohnat sikovnu cukrarku
ahoj ,mozem sa k vam pridat?som dvojnasobna mamicka odkedy mi zistili endo...a to som uz nemala vraj mat deti 🙂 🙂 🙂 pink lady,ja mam postielku skladaciu-cestovnu a ked sme doma ma v nej maly normalny madrac,ale je to v poho aj bez neho a cena priblizne ako ta z ikeii,samozrejme som kupila zaklad bez muziky a vibracii,tie stoja aj cez 100 eury,kupila som ju sice v madarsku,ale je to vyrobok z polska,je super,pri nozickach ma otvor na zips,ked bude maly vacsi aby si vedel vyliezt,nemam ju na fotke ale skus na google...
na www.babetkovo.sk je za 45 eur,skoro taka aku mam je to vyhoda lebo ak napr cestujete--k babke,dovolenka..... mozes ju vziat so sebou a dieta je vo svojom
ahojte, gratulujem k zúbkom, my sme do včera rána boli xkrát hore malá spala ale nekludne a do dnešného rána sme aj pekne vyrevávali no neviem či to budú už zúbky alebo nie....uvidíme, už nehryzieme len hryzátko ale už aj s perami sa hrá akoby si šúchala dasienka ale zatial nič nelezie...som zvedavá na dalšiu noc
ahojte 😵
somjezibaba vitaj dobry nick 😀 😀 😀
kocky dakujem za tipy, v sobotu sme uz kupili v alltoys postielku taku peknu borovicovu a stala len 47,90 😎 😀
teraz uvazujeme o novej stolicke lebo ta storocna co mame sa tiez uz dako rozpadava, tak som sa pozerala potej co ma lenand na facebooku taku upevnitelnu na stol ale povedlai mi ze to nebezpecne je ze to vracali...tak to este snad nejaky cas pocka 🙂
pink ja ju použivam len ked niekde ideme napr u svokry ked je neaka oslava alebo u našich inač velmi nie a ja som ju zohnala na mimiaukciach za 8eu doma papkame v tej plastovej
ti co ma poznaju vedia ze som...jezibaba 😀 😀 😀 ja mam ale pocit ze tie stare storocne rozpadavajuce sa stolicky-tiez mam taku,su asi najlesie,mne sa tie plastaky nejako nezdaju,svagrina ma taku a zaberie to polovicu kuchyne,druha svagrina mala sice drevenu, novy model,ale dost nebezpecnu,nemala potrebnu stabilitu,ta moja 40rocna snad este vydrzi,akurat ju trochu reparujem lebo je strasne odrata-vsak po tolkych detoch.... 🙂 🙂
obcas vykladam karty,tak preto som.... 😀 😀 😀 jezibaba
ahojte dievčatá, no neviem ako vy ale ako je nový koník tak ja si už pripadám že nepatrím nikam do žiadnej témy 🙄
mne ta plastová sedi ja som spokojná dala som ju k stolu kde jeme všetci a hotovo pri oliverkovi som mala tu drevenú ale uplne sa mi rozišla a potom ju oliverko aj zlomil stol sa rozpadol pink však myslela taku tu nasuvaciu na stol mam aj tu ale fotky mam len FB tu nie
ja keby som mala plastovu tak musime lietat,mame malo miesta 🙂 🙂
ahojte, pekný dník všetkým 😵
ja zasa zháňam spací vak pre malého, objednala som z netu, ale akosi nám ho neposlali, na maily nereagujú. tak neviem, asi kúpime v klasickom obchode. nemáte niektorá použitý na predaj? taký nejaký teplejší trošku, v lete mávame v spálni dosť chladno, keď sa nekúri, tak nech nemá náš Tomi cencúliky na nožkách 😀 pozdravujeme všetky detičky 😎
no tak už som aj zohnala, tu v bazáre 🙂 ahojte
ahojte 🙂
livia tak super 😉 a ako sa inak dari Tomaskovi? 😅 7
Olikovi je vidiet asi 5-6 zubov ale ani jednemu sa este nechce prerezat takze to mame posledne dni dost krusne 😝
Zhanam daku tu stolicku alebo neviem ci chodulik vraj to neni dobre na chrbatik ale ved keby je tam len chvilku,...co myslite? pouzivate chodulik?
somjezibaba nevylozis mi kedy Oliverovi vyjdu zubky? 😀 😀 😀 Celkom by ma zaujimalo, kolko energie si mam este nachystat 😀 😀 😀 😝
jej pinky, toľko zúbkov mu ide? no to je sranda 😅 , tak už nech sú rýchlo vonku. od jedného neurológa som počula, že chodúlik už teraz neodporúčajú, že všade na nete o tom píšu. kamoškina malá z toho zo začiatku chodila po špičkách. tak neviem teda..........
Tomáškovi sa darí dobre, po dnešnej poradni má 5150 g a 58 cm, čiže celkom valibuk, stále kojím, jemu chutí a je to teda aj vidieť 😀 veselo chodíme von, slniečko býva úžasné, vzduch parádny, Tomino krásne spáva vonku, páči sa mu veru. Tak pozdravujeme Olíka a posielame pusku pre neho 😵 majte sa pekne 🙂
pink ja som tiež nepouživala i ked mame doma ale filipko tam bol asi zo 3 krat a oliverko vobec ja niesom velmi za chodačky a ja som ani nekupovala sme dostali
a k tej energii tej si nachystaj vela pri detoch jej nikdy neni dost 😀
pinky ja tiez nekupujem chodulik, hoci babky by ho drobcovi kupili hned 😀 😅 vsak nech si drobec cvici nozky...tak ako aj my
za mlada. ani dokina ho neodporuca. ale sesterke sa maly strasne rychlo staval na nohy a ked nechcela cely den s nim lietat
po byte, tak ho supla sem tam do chodula...
zeby som skusila z okna smerom TN volat na tie olikove zubky 😀 😀 😉
my sme tiez kupili na jedenie stolicku plastovu a jeme cela rodinka pri stole. tu istu mam aj lenand a tusim aj mirip. urcite to boli
super investovane peniazky, drobcovi sa tam naramne paci 🙂 😵
lenand hmmmmmm ja som zo skupiny fb ne(pozitivnych) tak sa filipkovou tortou nepokocham ☹ 😉
http://www.travelguide.sk/svk/ubytovanie/akcie/...
tu ideme z detičkami aj zo znamimi na den detí
ahojte 😵
ellianka, som rada, že nie som sama nepozitívna k fb 😀 stoličku na papanie máte krásnu, presne takú nejakú si predstavujem pre nášho Tomiho. ten práve teraz ležká v hojdacom kresielku v takej zvislej polohe kvôli refluxu, keďže práve sa nakojil.
lenand, pekné fotečky 😉 aj my tu na koníkovi si ich rady kukneme 🙂
pinky, tak čo? zúbky už vykukli? krásny dník všetkým 😎
livi sa my nechcelo pridavat lebo ich trebalo zmenšovat ale teraz my vzalo aj vetší formát tak som zopar pridala a potom ešte pridám
jej super, ši šikulka teda. tuším sa teraz tu na novom koníkovi už nemusia zmenšovať, sa mi zdá, že som to niekde čítala, keď sa zabiehal nový mk.
ahojte
tak zubkov sa tlaci naraz 6 ale ani jeden este vonku, len z toho sme asi neplackali ale bolelo nas hrcielko a teraz mame strasnu nadchu. Chudatko uplne mu ocka tecu :(((
Ja som pozitivna k FB - nasla som tam zaprasene kontakty ale kadejake aplikacie tak to nemusim 😎 😀
pekna stolicka elli ale trosku draha 😕
lenand 😵 🙂 dakujem
aj sa filipkovi podarilo krasne sfuknut sviecocku alebo musel pomoct tatino?
torta vyzera mnam mnam 🙂 😀
livi 😉 vitaj v klube
pinky, vraj nadcha, sopliky a zubky idu ruka v ruke...tak snad to moje volanie zaberie a po vikende uz bude oli zubaty 😀 😎
stolicku sme kupili z netu za celkom v pohode cenu, dokonca sme dostali aj necakanu zlavu 😉 viem, ze mnohe zienky z konika
ju kupovali priamo v PL
sfukol oliverko a bola skvelá jahodovo jogurtová ja mam mamku cukrarku tak to ona piekla
ja mam soličku tiež z polska stala 60eu
filipko tiež soplí a kašle aj zubok nam ide tak jedno z druhým
inak elli zabudla som pochvalit hlavne "obsah" stolicky chlapina to uz riadny 😵 😵 😵
ano vraj ked idu zubky je oslabena imunita tak sa potom na dieta vsetko nalepi len najhorise je to ze mu nemozem pomoct ☹ Elli dufam ze to zaberie to vyvolavanie 😀
Mne sa strasne paci ta stolicka v zelenkavej farbe len eur co za nu pytaju sa mi zda v nasej situacii dost vela a vraj este ze ked v tom dietatko dlho aj tak nebude, tak ja neviem... 😔
Ale musim sa priznat dnes som neodolala ze choduliku hoci som bola donedavna bojovnik proti a nelutujem aspon zatial Olik uplne hikal od radosti takeho som ho este nezazila strasne zlaty bol 😵 😵 😵 v navode sa pise ze na jeden raz by tam nemal byt dlhsie ako min tak sa to budeme snazit dodrziavat a za tu dobu sa aj nakrmime 🙂
ahojte 🙂 ako sa mame po vikende? skoda ze slniecko sa zas schovalo za mraciky ☹
elli ako to vyvolavas?! 😠 😀 zatial nic ale aspon sme uz kludny asi to bolo fakt z prechladnutia tie place 😔

elli porad ako si ten zubok vyvolala lebo na mnóje vyvolavanie nie a nie von aj ked uz oba vidiet tak uz ma usi bolia od placu a mrncania nonstop 😝 ale inak gratulujeme k zubkatemu Matejkovi 😉 😵
lenand tak sa tesime na foto 😵 😵 😵
kocky mne sa dnes rozpadla postielka nuz ma uz dakych rokov takze niet sa co divit takze vcul hladam co by bolo najvhodnejsie, nemate nejaky tip na nejaku nie prilis drahu ale zaroven sikovnu? 😝