icon

Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou

monika3
5. dec 2009

Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monika3
autor
21. dec 2009

Ahoojte mamule 😉
darceky uz mate tak to moze prepuknut, vianocna pohoda myslim 🙂 aj my mame uz vsetko pokupene.
inak ak ste pisali este o tom nestihani tak tiez spolieham na to ze ak bude sediet samostatne tak bude lepsie 😵

a ak by som nahodou neprisla na net, tak prajem KRASNE VIANOCE ...plne lasky a radosti 🙂 🙂 🙂 🙂

pink_lady
22. dec 2009

Aj ja (ak uz nepridem) zelam krasne a pokojne vianoce s nasimi najkrajsimi darcekmi 🙂

babulina
22. dec 2009

no ahojte, pozeram ze nova tema, ale uz sme si zasluzili, ved od snaziliek k maminam sme to uz dotiahli, prajem vsetkym pekne sviatky, uzite si ich s rodinami a detvakmi, nech su krasne a vesele 🙂

liviaf14
22. dec 2009

ahojte maminy,
aj ja vám všetkým prajem krásne Vianoce, plné pohody, lásky a radosti z detičiek 😵 😵 😵
za pár týždňov sa k vám pridám aj ja 🙂

lenand
22. dec 2009

čavte babulky tak my už mame aj stromčeky postavené v detskej izbe aj v obyvačke ešte zajtra dam oliverka do školky a potom už bude doma len škoda že schadza snech lebo dostane boby tak snad ich využije to k babke mu donesie ježiško 😉 inač aj ja vam prajem štastné s vesele vianoce z detičkami a hlavne ked su už trošku vetšie su super ako sa tešia na darčeky a po večery idu kuknut vonku na balkon či neuvidia ježiška a pridu a pod stromčekom už darčeky to je super tie ich očka rozžiarené 😵

lenand
23. dec 2009

tak u nas je po snehu oliverko je smutní ☹

ellianka
23. dec 2009

ahoooj žienky 🙂 želám vám všetkým nadherné sviatky plne pohody, dobrej nálady, lásky, zdravia a hlavne
radosti z tých krásnych ratolestí čo tento rok pribudli do vašej rodinky 😵 😵 😵

babulina
23. dec 2009

prajem vsetkym krasne a vesele sviatky, uzite si rodinky a pohodu 🙂

lenand
28. dec 2009

tak a je po vianociach u nas ešte budu lebo svokra robí po starom 6.12 tak oliver sa teší že ešte dostane darčeky zase 😀

lenand
30. dec 2009

dnes sme boli na poradni tak filipko 9450g a 74cm a oliverko 22kg a 116cm a mame za sebou aj očkovanie na 5 rokou

pink_lady
2. jan 2010

ahojte
tak som prva v novom roku 😀 vsetkym nam zelam hlavne zdravie nam a nasim rodinkam ked bude zdravie to ostatne pride same 😵

monika3
autor
3. jan 2010

ahoojte v roku 2010 🙂
prajem nam vsetkym taktiez vela vela zdravia 🙂 🙂 🙂
niak moc nestiham net, uz prikrmujeme a stale cosi.....
tak maminy vsetko dobre

🙂 🙂 🙂

ellianka
4. jan 2010

ahojček v novom roku 🙂 😵 nech sa nam teda vsetkym kraaaaaaaasne dari 😵 😵 😵
drobčekom a maminkam zelam vela vela zdravicka a energie 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
monicka 😉 drobcovi zelam mnoho dobrej chuti...my si este musime pockat ale bobek strasne rad pozera, ked
nieco jem alebo pijem, no uz by si dal asi aj on 😉
lenand, to su krasne miery 🙂
pinky 😵 😵 😵

lenand
4. jan 2010

ahojte tak všetko naj naj v novom roku ja mam doma aj oliverka tak mame veselo filipko už začina trošku po styroch dnes sa snažil už sa mu podarilo trošku a z bruška si už pekne sadne na zadoček a v chodačke lita jedna radost najradšej v kuchyni ked otvara šufliky a vyhadzuje vonku veci tak to sa velmi teší už je riadne šidlo 😀

pink_lady
5. jan 2010

ahojte
moni elli 😵 😵 😵 aj Oliver by uz si asi rad dal z toho co papaju dospeli 😀 pozera na mna ak jem v jeho blizkosti ze by mi to tusim najradsej ukradol z taniera 😀 no, buduci tyzden mame poradnu a ockovanie tak uvidim co povie dokino mozno by sme uz mohli aspon mliecne kase davat co su od konca 4.mesiaca a nejaku tu stavicku z mrkvicky 😅 😎
Oli inak urobil riadny skok doki vravel ze do polroka az roka by mal dobehnut rovesnikov a aj ked niektore sestricky jezibabky nas strasia kadecim tak myslim ze skor ma pravdu nas dokino urobil ozaj skok ked si pozriem co by mal zvladnut v v danom mesiaci tak uz je mnohymi vecami v piatom nie len v 4.tom 😵 dnes rano sa sam zvidhol do sedu a strasne sa tomu tesil rehoce sa na svojich novych kuskoch 😵 a tie jeho "monology" a "rozhovory" 😀 😀 😀 len tie pasticky by mohol konecne uplne uvolnit ked je na brusku 🙄 😉

lenand
5. jan 2010

čavte tak mame doma loziace šidlo včera skusil a dnes už istejšie chodí po štyroch a samozrejme ho všetko zaujíma kde sa dostane 😀
pink oliverko bude šikuliačik uvidíš inač naš filipko sa dodnes neotočí naspet ked je na brušku ale už si rovno sadne na zadoček najnovšie 🙂

monika3
autor
8. jan 2010

ahojte 🙂
no my zatial jeme iba mrkvicku,asi dva tyzdne tomu budu, niekedy chuti viac a niekedy menej. aj zemiak som pridala. aked bude mat presne pol rok o tyzden tak zacneme asi uz vecere, niaku kasu a tak.
Pink maly je sikovny veru 🙂
Lenand som zvedava na nase miery, o dva tyzdne mame poradnu ....ale mam pocit ze daleko od filipka mat nebude 😀
Eli veru pri jedeni by hadam aj matejko zjedol vasu veceru, viem si to predstavit 🙂
och joj uz place tak pa ideme mrkvovat 🙂

lenand
8. jan 2010

monika možeš už skludom pridat aj cuketu ,karfiol ,brokolicu
ja som potom už davala olovrant ovocie alebo viživky a na obed zeleninku a večer kašička a zeleninku som všeliako kombinovala zemjak mrkva a brokolica alebo len zemjak a brokolica ale stale bol zaklad zemjak aby sa aj zasitil a chuti mu to ešte aj teraz ale už davame aj mesko kuracie a aj hovedzie ked bolo mesko tak som miksovala a aj rybku už sme mali na vianoce kapor a velmi mu to chutilo a do zemjačikou som sem tam dala aj trošku masielka a zas to malo trošku inu chut a naš filipko je papkačik z oliverkom to bolo ovela horšie ten velmi nechcel papkat ale teraz sa už naje zato statočne 😀

ellianka
12. jan 2010

nase ratolesti nas teda naplno zamestnavaju a tak rychlo posuvam temicku hore 😉 nech tu prachom
nezapada 😀 😉

liviaf14
12. jan 2010

veru maminy, to tu zanedbávate..... 🙂 ale ja sa už teším na také zaneprázdnenie s bábätkom, už sa nám to kráti veru. tak pekný dník všetkým maminám želám 😵

pink_lady
12. jan 2010

ahojte 🙂
my mamne dnes za sebou poradnu, vazime 7940g a meriame 67 cm 😵 Aj prileteli za Olinkom dve vcelicky a kazda ho pichla do jednej nozicky ☹ plakali sme asi na celu budovu 😀 ale teraz spinka, dala som mu hned kes me porisli domov ako dokrot radil, paralen cipok. A vyzera ze zabral 🙂
Livia veru tebe sa to krati 😵 uzivaj si to pokial si v kope 😅 😀

mirip
12. jan 2010

no paráda som vás fakt dosť rýchlo našla až skoro po mesiaci a to že kde ste sa všetyk vyparili a to tu oxidujem dosť často do noci ked malá spí .......

mirip
12. jan 2010

a mám aj ja novinu opať snažilka, síce to nemám v pase ale v skutočnosti som, december nevyšiel akurát sme dnes dostali menzes,a bezbolestný našťastie

mirip
12. jan 2010

a to mi nikto nepvedal že je nová téma ☹

mirip
12. jan 2010

a možno tu zavadziam ☹

pink_lady
12. jan 2010

mirip v starej teme bol link na tuto temu ktora je otvorena pre vsetky 😉 tak prajem skore otehu, ja si este teraz zdravotne na druhe netrufam 😔

mirip
12. jan 2010

tak som to prehliadla a to oxidujem v témach ponociach,no my sme plánovali prvé a dopadlo ved vieš ako a teraz nám Dr povedal že ked chceme tak prečo nie, zdravotne som vraj na tom dobre a všetko je vporiadku a kedže nekojím a už ani neodsávam a menzes dorazil hend po šesto nedelí ktoré vlastne trvalo 8týždnov a hend na to menzes a dnes druhý tak super, cyklus mám taký ako pred tehotenstvom tak uvidíme či a kedy sa podarí, lebo nerada by som premrhala niekolko mesiacov a nakoniec si absolvovala všetko to čo pred malou nanovo a zatial aj myom nerobí zle tak hádam bude dobre a sa podarí aj bez chodenie na gyndu a sledovania cyklu, ved na gynde som bola posledné dva roky každý týždeň aj dvakrát 😀 😀 😀 častejšie ako na hodine klavíra 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pink_lady
12. jan 2010

U mna je teraz mrcha na navsteve uz od mikulasa 😀
No a my sme vdacni ze sme obaja prezili, pre mna by bolo teraz tehu hazard so zivotom tak som stastna a vdacna za to, co mam doma

lenand
12. jan 2010

mirip nech ti to víjde i ked ja by som si netrufala
ahoj tak nam idu vrchne zubky už už su vonke ešte tak den dva a su von dufam slini sa statočne zato vkuse prezliekam lebo pobradnik si trhá a po štyroch už chodime jedna radost 🙂

pink_lady
12. jan 2010

Lenand to stvornozkovanie musi byt zlate 😵
Zubky nech su rychlo von
Inak my este nie mrkvicku vraj az o 7.mesiaca,tak zatial len mliecko a cajik
Ozaj dnes sme dostali taky srandovny sacik na moc 😅