Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou
Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
cafte,
jej Pink Olik je tiez pekny cvalik velky 🙂
Lenand no papame uz aj bananik a niaku vyzivu sme skusili, tak zatial len tak ochutnava po troske a dnes na obed tu mrkvu so zemiakom dommrvil, usta sa moc neotvarali ....cize nic moc. 😒 mlieko je mlieko.... som aj rada ze sme zacali tie dva tyzdne skrej s tym prikrmom aspon vydim ako to ide 😎
Elianka veru sme zaneprazdnene , makame....ako sme si hovorili ze????? 😵 😵 😵 😵
ja nechapem , ja ked sa dakedy pozriem ze niake baby co maju jedno dve bejby ako su stale na MK ze ako to stihaju vsetko, ci sme my suchtosi no fakt neviem, ale ja fakt ozaj dakedy nestiham vobec nic...bud sme vonku, potom doma sa mu treba venovat a o ostatnych pracach ani nehovorim...
Miri vou uz teraz druhe... 😵 .ale prajem ti to nech sa zadari , radsej skor ako vobec. tak dufam ze otvoris druhe kolo tehulovania 🙂 🙂
a ozis baby ako vecer uspavate krpcov? a tiez aj cez den? u mna zaspi iba pocas kojenia a vonku ak kocik ide....chcela by som aby sa naucil sam..ale dako sa nedari.
pa pekny den
jej aby som nezabudla Livia drzim palce ......uz sa ti to krati 🙂
ahojte 🙂
monika, ďakujem pekne, si zlatá, takáto podpora sa mi zíde 😵 krásne vám všetkým tie detičky rastú, radosť čítať 😵 😵 😵
ahoooj 🙂 vcera som chcela napisat viac ale nedalo sa 😀 tiez si obcas pripadam taka suchtava moni 🙂 a to som
si pocas tehu romanticky predstavovala ako bude drobec spinkat a ja budem vyvarat, vypekat, venovat sa
domacnosti, sem tam si precitam knihu 😀 🤐 a teraz som rada, ked stihnem chvilu poklabosit s rodinou cez
telefon...a cas tak zavratne leti 😉
mirip 😵 😵 😵 drziiiiiiiiim palce nech sa krasne zadari...veru treba sa do toho pustit, kym sa citis po zdravotnej
stranke ok. takze vitaj medzi nami snazilkami 🙂 hoci momentalne len duchovnymi snazilkami.
pinky, lenand...teda kocky, vam ti chalani robia poriadne pokroky 😵
my ideme zajtra do poradne a na preockovanie...chuda male zase bude plackat...pinky, nam doktorka ani raz
nekazala dat panadol preventivne, vraj az od teploty 38,5. ale zajtra skusim...vsak ked mu to pomoze, nevaham.
monik, dík 😵
no cez den drobec zaspi po kojeni na rukach..trochu sa musi potulkat a pokolisat. v kociku zaspinka zriadka...to
ti teda v dobrom zavidim 😉 a vecer ho chvilku ponosime, dame cumel, supneme do postielky a po nejakej
chvilke tam zaspi sam. tak to u nas funguje asi mesiac s obcasnymi vynimkami...dufam, ze som to
neuriekla 😀 😉
liviaf 😵
AHojte mamulky 😵
tak nam pomohol ten cipok akurat ten jeden den rano sme sa na dalsi zobudili s 38,9 😝, s kaslom a soplikmi - ale dnes uz len 37,5 takze uz bude dufam ok 😎
zaspavanie - no niekedy mi je luto ze ze sa pred spanim nechce mojkat, potrebuje na to tri veci - klud, /ja sam/, dudku, (ktoru dudle o zivot 😀 ) a plienku namiesto macika - ale pozor potrebuje ju drzat v oboch ruckach 😀 a v kociku spi furt ...ale nechcem to zakriknut 😎
elli 😵 super predstava - aj ja som podobne mala aka budem vzorna zienka domaca a realita 😀 😀 😀 😀 ja som si este slubovala ze sa budem zdokonalovat v anglictine a a a ...aaaaa realita je taka ze som rada ked stihnem mat aspon tam kde oko navstevy doviidy upratane a ozehlene najnutnejsie 🤐 a mam pocit, ze cim Olik starsi tym menej casu ...
monika uz prikrmujete 😵 tak nech malinkemu chutia tie dary nasej prirody 😵 ja som taku trosku aj rada ze nam doki povedal ze az od ukonceneho 6.mesiaca ak budeme ok, aspon mam o robotu menej 🤐 😅
Caute maminky, ako sa mate, ledva som nas nasla 😲
Ja mam dnes daku krizu, maleho som asi zakrikla ked som tu naposledy pisala, zacinam mat pocit ze mu uz len mlieko nestaci, stale je hladny, a normalne sa desim dalsieho vecera/rana, lebo aj ked je prebaleny, napapany, odgrgnuty, vykupany tak je nerozny, furt len mrnci, vecer po kupani sa po hodine zobudi, a 3 hodiny mrnci ...pokial ho nevezmem na ruky, to su ine usmevy 😠 ked ho polozim tak opat... ☹ a nechce byt uz u nikoho ineho na rukach len u mna, neviem co sa to stalo 😕
ahoj pinky, my fajn sa akurát malá pasuje s flašou v poslednom čase ju už nemožme nechať tak že torchu napapať a vygrgať a tprchu napapať a vygrgať a tak dookola ale musíme ju nechať nech na prvý šup spapá čo najviac lebo po prvom grganí sa rehoce a hrá z jazykom s cumlom v pstach futbal a reční ako palacký a stráááášene dlho potom dopapávame mlieko, neviem po kom je taká ukecaná 😀 pridala som fotky do albumu ako po mkúpaní sledovala ocka ako hreje vo flaši mlieko 😀 😀 😀inak pohoda idem ju obliecť a aspon na hodinu dať na balkon v kočíku na čerstvý vzduch lebo tu každú chvílu vypadá že bude pršať alebo padať sneh a von sa neoplatrí ísť a balkon máme pod strieškou 😵
ahojte,
Pink no mozno je to len take chvilkove, ked sa ti zda ze mu mliecko nestaci, ja mavam tiez taky pocit dakedy, vcera sme uz dali aj taky prikrm od hami z maskom, no chutilo mu to riadne.
no keby to slo tak tie nase deti by sa najradsej len nosili na rukach ako ciatam 🙂
a Pink nejdu malemu zubky?
prajem este pekny vikendovy vecer
cafte
Monicka 😵
aj mna to napadlo s tymi zubkami no uvidime....ale dnes ma akoze uz az k slzam dojal, lebo nosit stale 8 kg ktore ma nepustia uz ani na wc lebo hned je krik 😕 ☹ 😕nic moc.... 😝 aj som skusila ze dat bananik trosku ale akoze tie ksichty co pritom struhal, myslim ze take by som nevedela vystruhat ani keby mi serviruju chrustov alebo dazdovky 😎 😀 samozrejme vsetko skoncilo na podbradniku 😝
aj ja prajem pekny vecer
baby kuk do úspešných tehuliek mámke dalšiu tehulku dúfam že teraz je to už vyjde 😉
pink nam idu zubky tak je mali tiež mrzutí a len na ručkach by bol najradšej a to už ma skoro 10kg tak je čo nosit skus mu dat čipok to pomože trošku pri zubkoch
ja som dnes det boli sme na svadbe oliverko u jednej babky a filipko doma spinkal a bola tu svokra a o 2.30 sme prišli domou a filipko už 6.30 vstal a potom som si k nemu lahla ked išiel spinkat ale aj tak som unavena idem dnes skoro do postele 🙂
mirp mala je už kočka 😵
ahoj kocky 😉
mirip, mala je naaadherna 😵 😵 😵
pinky, nas drobec mal tiez take obdobie a podla vahy urcite nie je hladny 😀 stvrtkova poradna 8260g 67cm
to budu mozno zubky...u nas to aspon tak vyzera, dnes vecer hryzol o dusu vsetko co sa do ust dostalo.
alebo sa chce len potulkat s maminkou, ved este stale sa mu vyvija nervovy system 😉 urcite je vsetko ok.
nas zhaluzila vcera navsteva, ze drobec nezmurka...este stastie, ze je po ruke net 🙂 a mimca do 6.mesiaca
nezmurkaju...
monik 😵 veru uz zacinam mat fajnove svaly 😀 😎 a neviem sa dockat objednaneho nosica
lenand 🙂
cauky,
veru miri mala Bianca je velika slecna uz 🙂 ma 3 mesiace
Pink my davame na zubky gel Dentinox, tiez ked spustil prvykrat plac a ani mliecko nechcel nic iba plakal tak sme nevedeli co sa deje, len sme vedeli ze ho cosi boli...tak sme prisli na to ze len zubky to mozu byt, este nikdy tak zalostne neplakal ako vtedy, na psychiku zaberak 🙂
Eli ja podam v stredu hlasenie nasich mier 🙂 matejko je silak a potom posli foto toho nosica 😵 -inak aspon nemusime chodit do posilky nie 😀
Lenand este spite 🙂 ci uz sankujete 🙂
my ideme asi von , u nas krasne snezi, mne sa to paci 🙂
monika u nas neni snech vobec ☹
už sme hore ale filipko ide spinkat zachvílku ale ani v noci neako nespal dobre len mrčal ale jeden je už vonku tak ešte jeden a zas na chvilku klud kim nepojdu dalšie 😉
dakujem dievčatá ako tak sledujem vaše albumy tak aj vy pekne rastiete booože a teraz sme našli nedávno // a už také velké deti 🙂
ahojte 🙂
tak kocky vecer bol strasny ☹ uz som normalne plakala s nim 😕 ale skusila som dat ten cipok a dnes je hodne kludnejsi, aj ked pre zmenu dnes nepapa skoro vobec 😕 tak predsa to len mozno tie zubky budu 😝 uvidime co vecer bude 🙂
ja som dnes na otocku bola v Trnave autom, tak som sa trochu odreagovala za volantom 😎 len take oplieskane auto mam ako keby som isla 4 hodiny po hore blata nie po ceste 😀
elli ked citam tie vahy a miery 😵 mame to nadhernych cvalikov 😵 😵 😵
ahojte tak my už mame zahovorenú dovolenku sa teším aj deturencami mojimi zlatunkými už aby bolo leto a teraz treba šetrit ešte že matersku mi zvýšili teda dufam 🙂
ahojte mamule
tak nase miery z poradne 71cm a 9114g- no lenand nemame daleko od filipka 😉 on vraj nie je tlsty ved ani na to nevyzera ale doki hovoril ze je urasteny a uz mame davat aj vecere a desiaty proste co len chceme
no jo dovolenka...isla by som hned 😀
Pink budu to zubky 😉 myslim
o joj uz place ...ideme jest
🙂
ahojte dievčatá tak aj my sme boli dnes na kontrole, TBC je zhojené možu nás v pondelok očkvať do oboch nožičiek
čavte http://www.adriadatabanka.com/object/cs/croatia... tak tu by sme mali ist na dovolenku už aby bolo leto
včera sme mali 9 mesiacou a konečne vyšli aj zubky tak mame 4 🙂
ahojte dveičatá je to na nervy počas celého tehotenstva čo len mohlo byť to ma obchádzalo od tripple testov cez tehotenskú cukrovku skrátka všetko.................sme mysleli že to prejde ked sa malá narodí ale houby, hned od cca 2týždna koliky dva mesiace, potom teraz včera nožičky a to ked som do 3týždnov nebalila bolo dobre a odvtedy som balila naširoko a teraz máme doporučeného ortopéda, ☹ do rána sa nám zapálilo očko a neviem čo sa deje ale nám prestáva chutiť mlieko a to je nutrilon sedí no nechápem to malá sa spoza cumla uškrna ale ja mám z toho hlavu v smútku
☹
ahojte
monicka nadherne miery rgatulujem 😵
lenand super 😵 nerob ale chute na dovcu lebo sa vterkneme 😀
ja som bola vcera u gyn, vraj nie ze otehotniem ze to nesmiem minimalne rok ale idealne 2-3 roky, dostala som dake hormony na ustalenie tak uviidme ci to pomoze 😒
pekny dnik vsetkym, my ideme trosku na vdzusik
pink ja by som brala určite by bolo super 🙂
pink už si teraz malého a daj sa hlavne do poriadku zdravotne a potom druhe uvidíš nič nezmeškach 🙂
krasny dnik babulky 😉
monicka, fiiiiiiiiiiiha nadherne miery...veru ti nasi drobci su poriadni cvalici, ze pinky 😵 vsak si zo mna vsetci zarty
robia, co za smotanu to vyrabam 😀 vsak nech len pekne rastu drobiatka nase 😵
lenand, ja by som sa teda tiez pridala 😎 nasla som tam ponuku "majaky"...to by bola ina dovca 😀 drobec je
cely prec z akehokolvek svetielka, to by bolo cosi pre neho 😀
pinky, ja som sa s dokim dohodla na roku...sam potvrdil, ze viac nemozeme cakat. ale vsak mi sa zrekreujeme
pri mori a vsekto bude ok 😉
mirip 😵 dufam, ze je uz vsetko v poriadku.
no idem si zdriemnut s malym lebo noc bola velice rusna 😔
čavte babula ja nič nestiham drobec mi tu beha po 4 len by sa nahanal a ked spinka tak navarím upratovat to je hrozne hned všetko aj tak povibera a sme tam kde sme boli no čo už stale dookola ale ked sa ti jeho očka na mna pozru tak čo s ním dnes konečne aj u nas sneží tak snad oliverko viužije aj bobi čo dostal lebo teraz tu bola len zima a to riadna a snehu nikde
ahoooj 😵 prvaaa februarova spravicka 😀
lenand 😉 dufam, ze oli sa poriadne poboboval a dosytosti si vychutnal zimne radovanky, tak u vas musi byt teda
(aspon podla sprav) riadna kopa snehu 🙂
nas drobec ma take nespave obdobie a tak si to poriadne uzivam 😀 😝 a snivam v duchu o dobrej kave
ahojte 😵
lenand este sa dostanete z domu? 😕 😅 hned som myslela na vas, ked som pozerala vcera spravy...ale tak aspon si deti naplno uziju snehu 😉 aj ked pre dospelych to asi az taka radost nie je, ze? 😎
kocky ja sa tak tesim o rok, ked sa budeme s malym chodit sankovat 😀 (samozrejme tak ze ja sadnem dozadu a maleho pred seba 😅 😀 )
elli -nespinkavate? 😕 no dufam ze take nieco nas nestrretne 🤐 😅
inak boli sme na neurologii a nedopadli sme dobre, tak som dost v depkach...aj ked mam pocit ze to tam trosku zvelicuju, oni by uz od mesacnych deti chceli aby sa plazili 😕 😕 mne sa to zda trosku skoro, nie?
pink tak snehu tu je dost to je pravda ale chodniky su odpratane tak dobre i ked s kočiarom sa chodi dost zle a k tím čo maju deti vediet moj filipko sa doteraz neotoči ked je na chrbatiku bude ležat a hotovo popripade plakat aby sme ho zdvihli ale na bruško sa neotočí a vraj to mal do 8 mesiacou vediet a nevie a v 5 mesiacoch sa tiež nevedel plazit oliverko je maličkí a všetko chce svoj čas moj oliverko už chodil ked mal 10 mesiacou ale filipko asi nebude ešte len skuša sa postavit k stolu alebo kde dosiahne a oliverko už v tom čase stal pri stoliku každe dietatko je iné niektore su šikovnejšie a niektore lenivšie a tí nasi tučnačikovia maju kedy aspon ja svojmu tak hovorím 🙂

jasné pinky aj kamoška tiež mala termín ked ja sme boli obe na sále ona tiež s vyvolávačkou ona mala bolesti ja nie a nakoniec ju šupli dolu na rizokovky a ja som porodila a ona si to isté zopakovala v piatok a nakoniec musela cisarák a teraz jej dal dr. antikoncepciu lebo najmenej pol roka by nemala otehotnieť, mne zase povedal prečo nie nech skúšame, prvý mesiac v predli ale čo už možno bude január pre nás zas víťaz ako vlani 😀