icon

Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou

monika3
5. dec 2009

Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lenand
27. mar 2010

posuvam
🙂

lenand
29. mar 2010

dnes som bola po bicykel dala som si ho prekontrolovat a kupila som malemu aj prilbu a v lete sa už vozíme parada šupnem ho na sedačku a ideme vonku super počasie 🙂

pink_lady
30. mar 2010

ahojte ako sa mate? u nas sa nejako rozfukalo to nemame prilis radi 😖 lenand aj jsa sa tesim ze v lete sa budeme snad uz bicyklovat snad dovtedy poriadne spevnie aby vydrzal v sedacke 😵

monika3
autor
30. mar 2010

ahooj baby,
vidim ze mame noveho mk? tak sa zorientuvavam 😀
pinky aj u nas fuka vietor ... 😠 sa mi uz ani von nechce, dnes sme boli este na druhej kontrole na klbikoch tak vsjo ok 😵
a co ste pripravene na sibacov?
😵

lenand
30. mar 2010

baby inač k tej šibačke chlapou pošlem na šibačku a ja nohy vyložené a odychujem teraz som rada že nemam dievča 😉

lenand
1. apr 2010

dnes prší to je hrozne a ešte k tomu filipko soplikuje ale mame už 7 zubok vonku aj oliverko my tak soplikoval ked mu išli zubky ale nevadi hlavne že nič horšie sopliky neako zvladneme nech už su zubky vonku a ja sa poriiadne vyspím

liviaf14
2. apr 2010

ahojte maminy a bábätká, ja som si dnes konečne už sadla, piekla som zákusok, varila, upratala som včera a mám toho už plné zuby, takže veľká noc môže začať 😀 všetkým vám prajem krásne sviatky jari a nech sme všetci zdraví 😎
u nás síce po daždivom dopoludní svieti slnko, ale zubaté, je celkom chladno. tie teplé predošlé dni boli fajn, ahojte

lenand
3. apr 2010

čavte kočeny krasne sviatky vam prajem a tentoraz už z našimi pokladikmi 🙂

ellianka
3. apr 2010

ahojky zienky 🙂 verim, ze si uzivate prijemne sviatky v zdravi, stasti, radosti s malymi ratolestami 😵
my uz mame nachystany maly korbac ale drobec by ho najradsej cely ojedol 😀
dnes mame presne 7 mesiacov 😉
dobru nocku

pink_lady
4. apr 2010

Ahojte 🙂
Elli vsetko naj k 7 mesiacikom 😵
my mame tiez korbac a asi intuitivne asi vie co s nim robit bo trieska vsetkych dokola 😀 Zaujimave ze inak vsetko dava hned do pusy len korbac nie 😀

liviaf14
6. apr 2010

ahojte maminy 😎
tak po dnešnej poradni má Tomino 4 600 g a 56 cm, v sobotu bude mať 2 mesiačiky, tak sa tešíme, ako priberá, je ako valibuk, líčka má ako malý syslík 😀 ale sme radi, že pekne papá a chudí mu maminkine mliečko.
škoda len, že vonku tak hrozne stále fúka, inak by bolo celkom príjemne, aj slniečko dnes veru chýba.
pekný dník všetkým 😵

lenand
9. apr 2010

čavte babulky vonku teplučk tak ste všetky vonku aj my chodime často dnrs pršalo tak iba doobedu sme boli a filipko je zlatučky hned chce ist z každym vonku kto odchadza tak aj on už ide iba kíva papa a ide teraz už spinka a ja idem kuknut panelak tak čavte

pink_lady
10. apr 2010

Ahojte lenand vy budete mat uz rocik za chvilocku juj ako to uletelo 😵 😵 😵
Olik od rana jemrzuty asi ani jemu sa nepaci to skarede pocasie co nas dnes privitalo 😒

lenand
10. apr 2010

ahoj no ten čas tak letí už bude mat rok ani sa my verit nechce teraz mi to ide akosi rychlejšie ako pri oliverkovy
dnes sme hnačkovali tak bol takí niakí tiež sned to je len zo zubkou uvidíme čo zajtra ale padlo zo 1O plienok aj zadoček mal červení a počasie ani u nas nič moc dost chladno bolo celu noc pršalo aj z rana a potom slniečko ale take zubaté

mirip
13. apr 2010

ahojte nejako to tu viazne asi všetky máte čo robiť s bábatkami ako ten čas letí, všetci tak rýchlo rastú a my pomaly starneme, aj my už máme dnes presne pol roka 😵 😵 😵 😵

lenand
14. apr 2010

mirip blahoželame a chlapci posielajú maličkej pusinku ten čas fakt tak letí nam zas idú zubky tak teraz hnačkujeme dnes už lepšie len nezakriknut

lenand
15. apr 2010

tak a mame anginu teda filipko ma ale celkom to dobre znaša akurat že nepapka ale pije mliečko tak aspon niečo

pink_lady
15. apr 2010

Juj lenand to mi je luto :( prajeme rychle uzdravenie. 😉
Ja mam dokonaly PMS :-P
Olikovi asi idu uz konecne tie zubky, neviem...v noci bol kazde 2hodky hore to sa este nestalo 😲.

liviaf14
16. apr 2010

ahojte 😵
teda, tak Olík bude konečne zubatý ? 😀 tak držíme päste, nech je to čo najmenej bolestivé.......
lenand, tak sa držte, nech ste čím skôr zdravučkí.
u nás konečne vykúka slniečko, dažďa už stačilo, len začína aj fúkať......
pozdravujem ostatné maminky a bábätká 😉

pink_lady
19. apr 2010

Ahojte posuvam nas, ako sa mame? 😵
My sme akurat prisli z plavania Olikovi sa strasne paci 😵 😵 😵
inak mame dnes 8 mesiacikov 😵 😵 😵

pink_lady
19. apr 2010

inak zubky furt nic 😕

lenand
19. apr 2010

pink super že chodite plavat u nas neni taka možnost ale keby bola využijem určite a gratulujem k 8 mesiačikom stale pozeram fotky oliverko je už krasnučky a riadny valibuk

dnes u nas celí den pršalo tak aj filipko bol takí uplakaní ako počasie a zajtra nas čaká velký den už sa tešime 😵

pink_lady
19. apr 2010

lenand dakujeme 😵 a k zajtrajsku prajeme Filipkovi vsetko najlespie k takemu velkemu sviatku 😵 😵

ellianka
20. apr 2010

ahojky 🙂
k dnesnemu krasnemu rocku zelame filipkovi vsetko naj naj naj 😵 😵 😵 a matejko kamaratovi posiela cmuk 🙂
a vsetko naj prajeme aj olikovi a bianke k vymesaciu 😵 ale nam tie deturence kraaaaaasne rastu 🙂
pinky, my sme tiez posledne tri dni casto v noci hore 😝 zubale uz presvitaju cez dasienko ale akosi sa im nechce...
...hoci keby reagovali na moje vyzvy, tak uz mame cely chrup vonku 😀 😀
lenand, nakoniec sme aj my kupili stolicku fabulu...nechala som sa inspirovat od teba a je fakt super...drobcovi sa v nej
paci a hlavne chuti 😀
vyzera, ze dnes bude krasny slnecny dnik, tak sa poriadne vyvetrame 🙂

liviaf14
20. apr 2010

ahojte všetci 😵 všetkým oslávencom želáme všetko naj naj naj, hlavne nech sú detičky zdravučké a maminy spokojné 🙂
konečne sa troška oteplilo, tak chodíme na prechádzky, Tomino vonku krásne spinká, aj papať potom zabudne v obvyklom čase. aj v noci lepšie spinká, teda dlhšie pauzy medzi kojeniami máva, čo je pre mňa fajn 🙂 tak pekný deň všetkým

lenand
22. apr 2010

čavte babule tak my už mam 1 rok ani sa nechce verit

pink_lady
22. apr 2010

ahojte lenand hod nejake foto z oslavy na fb, vcera som pozerala ci si nedala dake fotky ročáka 😵 😵 😵

my sme boli na poradni dnes, mame 9,3 kg a 75 cm 😵 😵 😵

lenand
22. apr 2010

pink oslava z tortou bude až v sobotu tak potom hodím

ellianka
22. apr 2010

tak prvy zub je na svete 😀 😎 tak sa vytesujem uz od rana 😵

mirip
22. apr 2010

elli gratulujem k prvému zúbku 🙂