Stáva sa vám, že nastúpite do zlej MHD?
Ja už neviem. Jednoducho viem kam mam ísť pozriem si číslo dopravy aj čas a just sa vždy nájdem niekde úplne inde. Nechápem ci hlúpnem na staré kolená alebo kde je problém. Mam termín u Dr a zmeškala som kvôli tomu ze som sadla do zlej mhd. Došlo mi to až par zastávok pred konečnou. 😔 Som jediná čo sa jej to stáva? Pritom jazdím bežne každý deň a seknem sa hocikedy len niekedy trafím aspoň inu mhd co ide podobným smerom
raz som nastúpil do správnej MHD, akurát na opačný smer... potom som pozeral že kam sakra idem... :D V tej BA je to na niektorych miestach fakt chaotické.
Stalo párkrát, keď som bola vo veľkom psychickom strese. Mysľou inde, ale to som väčšinou do par zastávok zistila, že idem zle.
Ty si prečítaš číslo priamo na buse, elektricke, či len v cestovnom poriadku a potom zamyslená nastupis na iný spoj lebo ich ide viac za sebou a neskontrolujes číslo?

Tiež by som uvažovala nad návštevou u lekára, lebo keď je tak, ako píšeš, že prečítaš si aj smer, aj číslo správne a napriek tomu mozog to vyhodnotí ako niečo celkom iné, plus "dôjde ti to" až po nejakej dobe, tak niekde môže byť fakt problém. Bez srandy by som skúsila návštevu neurológa.Nemáš co stratiť.
Lebo jedna vec je byť zamyslený, roztrzity, čo sa môže občas stať, ale pravidelne prečítať trebárs "linka c3, smer Nad Jazerom, a napriek tomu to v mozgu vyhodnotiť ako linka 6.smer Nemocnica, tak to určite by, som nebrala na ľahkú váhu