icon

Sťažovali by ste sa na kuriérku?

monika191019
9. máj 2022

Ahojte mám dnes takú zaujímavú skúsenosť s kurierkou jednej spoločnosti prišla mi doručiť menší balíček a zazvonila mi dole na dvere že je už tu a aby som si zbehla dole po zásielku ,bývam v byte na 3 poschodí a slušne som ju požiadala v telefóne či by mi nebyniesla balíček hore keďže som doma bola sama a dvoma.malymi deťmi..tak povedala že.ok lenže nevedela že ja som ešte nezavesila telefon a len som zapocula " hej isto tam máš.deti ty pi.. lenivá".. keď mi doniesla hore balík tak som jej povedala že som všetko počula a len vypýtala podpis a uhanala preč..zvažujem podat stzxnost

Strana
z4
lija22
9. máj 2022

som jedina koho to rozosmialo? 😃

nikoletta1712
9. máj 2022

Úprimne…Ty si nikdy nikoho tiež tak hnusne v duchu/ mysli nenazvala??.A že to kuriérka povedala nahlas, tak sa môže hanbiť…

denithestrange1993
9. máj 2022

@monika191019 staznost urcite na mieste za vulgarne spravanie,ale nabuduce si zvazit ci si nieco objednavat domov ked si to nie si schopna prevziat. Vsetky mame deti a vieme si to nejako poriesit. Existuje postielka,ohradka...ja som bola vyzdvihnut kocik dole pred cinziak v 8 mesiaci a ani vo sne by mi nenapadlo pytat ho vyniest mi to hore.

1gramofon
9. máj 2022

Ja nechápem tu potrebu niekomu spraviť problém keď ti ešte aj spravila láskavosť a nechcela aby si to počula. Mohla mať zlý deň preboha, ty ich máš tiež a koľko ľudí od nej niečo chce. Ja som pracovala ako predavačka a bežné sme hundrali na zákazníkov,, vyrusuju ma v práci, chodím im ja do prace otravovať? Nevedia si sami poradiť, to musíme behať hore dole... To si nemôžem ani na chvíľu v kľude stát a rozprávať sa s kolegyňou?''. Mozno to počuli 😂 A inokedy sme radi pomohli. A keby sa aj niekto sťažoval, stalo sa, nadriadená sa nás zastala a potom sme sa na tom smiali. Málokto pochváli, dá tringelt, ale to zle treba hneď riesit. A také ze si uvedomiť co je to robiť 12tky, či behať za nejakou ženou lebo si nevie prísť po tovar a takých bude viac, že tiež môže mať problém s chrbticou, akúkoľvek bolest, môže mať svoje dni... Ale stazuj sa, Dúfam ze ma normálneho nadriadeného a ze sa na tebe zasmeju, lebo naozaj nič strašné nespravila

andreatytler
10. máj 2022

@monika191019 Normalne ja raim kazdemu sa stazovat nad drzim a nevhodnym spravanim, ale v tvojo pripade urcite nie. Na co sa chces stazovat? Stazovat sa mozes, len ak by boli nadavka a hundranie adresovane tebe. Ale neboli. Boli to sukromne pocity a myslienky (aj ked hlasno vyslovene) ineho cloveka a na tie ma kazdy pravo.
Uz si ju dost vytrestala tym ze si ju konfrontovala. Bola to pre nu lekcia si davat pozor do buducna a kedze tvoje slova len mlcky prehltla, odhadujem ze su uz da do buducna pozor, ale mysliet si moze o ludoch co len chce.

nestastna21
10. máj 2022

Hlavne by som si nabudúce zabezpečila veci tak aby mi balíček nemusela nosiť na 3 poschodie. Úprimne, na jej mieste by som si ulavila asi tiež....

lidia73
10. máj 2022

ty kks...pekne kurierka sa nezda, hej osobne by som sa stazovala, akoze ked nevie reagovat a pracovat takto s ludmi nech to nerobi, co caka aka je pracovna napln kuriera???

petulda333
10. máj 2022

@lidia73 prinies to k prvym dveram,to je praca kuriera.

laurita285
10. máj 2022

@lidia73 Vieš aká? Zavolať 5minút pred príjazdom ,, dobrý deň kuriér, mám pre vás zásielku príďte si po ňu prosím dole" a vykydnúť ju prijímateľovi. Nič viac nič menej.

vifoncitta
10. máj 2022

Dajaka precitlivelá si😂

barorabea
10. máj 2022

@monika191019 Ja som sa stazovala na to, ze ked ma videl kurier, ako sa ku nemu blizim, polozil balik na zem a utekal prec. Ked som prisla k baliku, zistila som, ze je poskodeny. Volala som do kurierskej spolocnosti so staznostou, tak mi povedali, ze to mam povedat odosielatelovi balika, lebo oni maju zmluvu s nim. tomu sa hovori vyriesenie 🙂

janetinka27
10. máj 2022

no ved mohlo to dopadnut aj horsie: mohla ti povedat, ze si mas pre to prist dolu, lebo chodit po schodoch nie je jej praca. a potom este mohla zasomrat, ze si p..a leniva 😂
ved ti to doniesla, aj ked ju to stvalo, ale premohla sa a urobila to pre teba, pre tvoju spokojnost. mohla ti s usmevom povedat, ze nevynesie a odist. z coho by si mala vacsi osoh?
co si ludia o nas myslia a co si hundru, to neovplyvnis. ona to urobila napriek svojej nechuti nie pre seba, ale pre teba.

karelova
10. máj 2022

Používateľka monika191019 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

🤷🏼‍♀️

123andy123
10. máj 2022

@karelova ...nuž, modrykonik nieje pre deti a citlivejšie povahy. 😉

Strana
z4