icon

Ste spokojné aj bez chlapa?

kristiii
6. okt 2018

Ahoj, zaujimalo by ma, ci tu najdem dalsie zeny, ktore casom zistili, ze su vlastne spokojne ak su same (teda kludne s dietatom/detmi) ale bez chlapa.

Strana
z2
kristiii
autor
8. okt 2018

@marusia12 hypoteka je dovod tolerovat milenku???? Ja si myslim ze je to skor pohodlnost tych zien, ale tazko ma niekto presvedci ze su v takom vztahu stastne a spokojne. Tiez mam hypo na 30 a brala som si ju sama a dobrovolne, no ono sa potom treba aj trocha obracat a to sa myslim takym zenam nechce, a nie ze mat hypo by bol problem ako taky

blahowoman
8. okt 2018

@kristiii presne..aj ja mam hypo sama.

marusia12
8. okt 2018

@nikoletah Ako som písala vyššie, nevidíme do hláv konkretnej žene, prečo to toleruje... slabé ego, žiadna sebaúcta, dôvodov môže byť X.

marusia12
8. okt 2018

@kristiii Tak ešte raz... áno, pre niektoré je aj hypo dosť dôležité rozhodnutie. Furt tu máte tendenciu hodnotiť lebo JA... ale každá jedna to má inak. Niekto sa dostane do štádia, že je mu to jedno a nerieši to, zvykne si a ide životom tak. Niekto zo vzťahu odchádza... nech si každý žije ako chce.

veriine
8. okt 2018

@marusia12 otazka znela, ci sme stastne "bez chlapa" :D Ano! Jedine co je na single vztahu nevyhodou, ze sama so sebou sex a milovanie nemozem mat, takze mne chyba chlap len na to jedno :P A nie som nijaka lahka, ze to budem striedat ako ponozky zial.
Ale ak si niekto predstavuje stastie s chlapom, ze ju bude podvadzat, alebo ze bez chlapa nie je plnohodnotna zena, lebo potrebuje chlapa na nakup satnika, ci zabezpecenie chodu domacnosti, nehnutelnosti a auta to uz je skor o vlastnom sebahodnoteni a sebaucte 😇😎
Ja som stastna sama so sebou, takze na to chlapa absolutne nepotrebujem. Taka je odpoved v tejto teme na tu konkretnu temovu otazku ;)👍

eva8
8. okt 2018

@veriine teda k úplnej spokojnosti neostáva nič iné, len si zabezpečiiť single milenca 😇

kristiii
autor
8. okt 2018

@marusia12 vies co o tej hypoteke ako dovode byt nasilu s chlapom som pocula teraz prvykrat od teba, preto som pouzila aj tie otazniky..kocky co poznam toleruju "kadeco" skor kvoli detom, ze sa s nimi boja zostat same

zuzanockamt
8. okt 2018

@blahowoman v armáde sa ani chlapi na rodinný život nepohybujú 😉 takže ich tam môžeš mať okolo seba aj miliardu 😉

dzjanetta
14. okt 2018

@blahowoman 😂😂😂..

Strana
z2