Ste spokojné s kvalitou Dajana Rodriguez?
ahojte babenky potrebujem raduuuu🙏 mám kabelku od Dajany Rodriguez ,veľmi som sa z nej vytešovala mám ju cca mesiac a po pár asi 3 použitiach🙈 a to myslím doslova lebo ju šanujem sa mi na zapínaní už šúcha a to nie len čo sa stláča ale aj kam sa zasúva prosím tie čo ich máte ako je to u Vás? tiež to tak máte ,že to pozlatené sa tak rýchlo opotrebuje? a to ešte nič mám aj fuchsiovú,objednla som po euforii z tej zlatej 😂🙈a tam my zas hned po prvom použití vypadlo to zapínanie ešteže som sedela v aute takže som to aj našla,drahými to opravil lebo zas čakať mesiac nato kým mi urobia to isté čo on ,ako je to u vás s kvalitou týchto kabeliek?to len ja som mala šťastie na také vadné kusy alebo všetky sú také?🙈🙈🙈
Aj som nieco komentovala ale mi tu mažu prispevky 🙄
Niekto neznesie negativnu recenziu, pricom ani nebola nejaka negativna
mňa najviac fascinuje jej ústretovosť
11.12.2023 som si objednala kabelku bez vyšívania takže nič extrémne
dodnes ju nemam pričom mala byť začiatkom februára 🤷🏻♀️
prisiel mi jediny mail , že sa dodanie oneskorí na polovicu februára
este že som ju neplatila vopred 🤦🏻♀️
ale nezabudli mi volať či nechcem u nich zakúpiť nejake akcie alebo co to presne bolo
Myslim že niekomu stúpla sláva do hlavy
No za mňa už viac nekúpim keďže takyto prístup ozaj nieje v poriadku
Absolútne neodporúčam, mám 3 kabelky tejto značky. A otrasná kvalita.
Ahojte,
rada by som sa podelila o skusenost so znackou DR:
uz dlhe roky sa tesim z viacerych modelov z tejto znacky, ako velke, tak aj male modely a som velmi spokojna.
Ano, boli iste problemy:
- nedotiahnuty jeden srobik - zavolala som, poprosili o kabelku a do par dni som ju mala spat opravenu a drzi. Problem vznikol asi mesiac po kupe, no odvtedy (od 2020) ani jeden problem na danom modely.
- vyroba kabelky sa predlzila - poslali jeden email a nasledne sa nikto neozval 2 tyzdne. Stacilo zdvihnut telefon, hned mi podla systemu povedali informacie a kabelku som dostala podla dohodnuteho casu = ziaden problem.
- objednali sme viac kabeliek roznych farieb a modelov k vianociam, aby vsetky zeny v nasej rodine mali krasny slovensky doplnok. Po telefonickej komunikacii a vysvetleni napadu nam stihli dorucit vsetko este v predstihu.
- retiazkovy popruh na plece (intenzivne nosenie od 2019) v tomto roku zacal zachadzat. Kedze kabelka uz nie je v zaruke, pytala som sa na moznost druheho ramienka s tym, ze si ho zakupim. Odpoved ma neskutocne prekvapila - poslali mi cislo na dopravu na ich naklady a daju popruh doporiadku.
Stacilo komunikovat. Nikto nie je dokonaly, neomylny, sme ludia. Ale s takymto pristupom som sa stretla akurat u starych remeselnikov (PAN obuvnik) alebo rodinka prevadzkujuca rodinne ovocne sady, remesalna pekaren. Inde ci v obchodoch nie.
@lili2207 Dobrý deň, vyhrala som 70€ zľavový kupón na nákup nad 160€, kupón nevyužijem preto ho rada posuniem ďalej za 10€. Je avšak platný iba do 7.5.
@lili2207 Dobrý deň, vyhrala som 70€ zľavový kupón na nákup nad 160€, kupón nevyužijem preto ho rada posuniem ďalej za 10€. Je avšak platný iba do 7.5.
@klaudia215
Vyhrala? 😅 Nehnevajte sa ale Dajana Rodriguez tie kupóny pravidelne rozdáva zadarmo "jak teplé rožky" :D dostávajú sa napr. k nákupu alebo Vám len tak prídu poštou, lebo za jeho využitie dostanete ešte aj nejakú odmenu a Vy ho chcete predať za 10€? 😆
FB je plný skupín kde ich ľudia darujú.
@klaudia215
Vyhrala? 😅 Nehnevajte sa ale Dajana Rodriguez tie kupóny pravidelne rozdáva zadarmo "jak teplé rožky" :D dostávajú sa napr. k nákupu alebo Vám len tak prídu poštou, lebo za jeho využitie dostanete ešte aj nejakú odmenu a Vy ho chcete predať za 10€? 😆
FB je plný skupín kde ich ľudia darujú.
@simi_hankova fu to som nevedela, ja som to vyhrala ako cenu v tombole :D tak som to brala tak, ze nech sa mi za tu tombolu aspon vratia peniaze… v tom pripade rada posuniem aj zadarmo
@simi_hankova fu to som nevedela, ja som to vyhrala ako cenu v tombole :D tak som to brala tak, ze nech sa mi za tu tombolu aspon vratia peniaze… v tom pripade rada posuniem aj zadarmo
@klaudia215 Jaj tak... to som nevedela, že aj do tombol to dáva :D, každopádne často takéto 70€ a 30% kupóny rozdáva, takze väčšinou je toho plný net. Takže predpokladám ze aj tak by to nikto nekúpil, keď inde to ponúkajú vo veľkom.
SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak by niekto chcel -70 € platné do 25.8

@1ryba dakujem ale DR kabelky su moja ❤ aj ked zo zlatým kovaním som to už vzdala🙈 už som prešla na strieborné kovanie😂