Ste ženy na Modrom koníku v poriadku po psychickej stránke?
Čaute,
Už dlhšie si pozerám toto fórum prečítal som veľa tém a diskusii a áno som chlap a mám par otázok.
Ste šťastné s vašimi životmi?
Ublížil vám niekto ?
Ste psychický v poriadku ?
Ste (ženy z "Modrého konika") sekta ?
Suhlasim s tebou, niektore sa tu ozaj chovaju ako sektarky, vecne znudene uhadanky, kategoricky proti kazdemu a vsetkemu ktore vsetky problemy vyriesia raz dva, najcastejsie rozvodom. Ale su tu aj normalne zeny a dievcata ktore si v pohode poradia a podporia sa,kedze z tohoto dovodu vznikol modry konik.
@preboha123 vieš čo, ja sa cítim psychicky fajn, problémy s alkoholom žiadne, s drogami žiadne, vzťahové problémy žiadne. Práca super, rozbehla som vlastné podnikanie. Skvelé priateľky mám tri. Hospitalizovaná na psychiatrii som nebola, antidepresíva a lieky na spanie neberiem. Zdravotný stav vynikajúci. Šport 4krát do týždňa, výška 172cm, váha 55kg, vek 42r. Takže áno som spokojná so sebou, so svojím životom a partnerom🙂 Tu na koníku väčšinou hľadám rady, alebo sa snažím poradiť. Amen.
@preboha123 a kto je v dnešnej dobe psychicky v poriadku ? Hádam ty ? Ani náhodou 😂🤣
Si chlap a už dlho chodíš pozerať na modrého koníka. A nás sa pýtaš, či sme inak psychicky v poriadku? 🤣🤣🤣🤣 You made my Day, ďakujem.
@preboha123 sorry, ale napíšem, čo mi po prečítaní tvojho príspevku napadlo ako prvé: choď do riti, chlapče
@preboha123 podľa mňa vy nie ste v poriadku, keď ste navštívili ženské fórum a dávate stupidne otazky

@preboha123 Tak toto si fakt prehnal. Tu sú úplne normálne ženy. Každá má svoje starosti a problémy. Nakoniec ešte aj strach z vojny. Vôbec sa im nečudujem, že reagujú ako reagujú. Nevieme si predstaviť čo prežívajú. S čím musia každý deň bojovať. Zaslúžia si obrovskú úctu a rešpekt. Nie takéto urážlivé otázky.
Ak si si ešte nevšimol, tak ti musím oznámiť, že všetky ženy sveta sú svojim spôsobom sekta. Sekta, do ktorej sa ty nikdy nedostaneš, keďže nie si XX, ale XY.
Nie, ja nie som psychicky v poriadku, je s tým nejaký problém?
A ty si ok, že ťa to trápi?
@preboha123 , nahodou, ja vas chapem. Proste sposob komunikacie na MK je silna kava aj pre novo prichodzie zeny, nieto muzov, ktori su zvyknuty na priamu komunikaciu, logiku, argumenty. Tu je to skor o urazani a slovnej agresii.
@zuzahajdulka asi si velmi mlada a nepoznas mentalitu muzov, ale su to oni, ktori chodia okolo horucej kase a nechcu ju riesit. Muzi vobec nie su zvyknuti na priamu komunikaciu, logiku a argumenty, mozno len vynimky. A logiku vacsina nema pre bezny zivot ziadnu. To mas velmi ruzovu predstavu o muzoch.😉
@zuzahajdulka práveže mám dojem že je tu určite viac žien ktoré sa snažia rozumne argumentovať ako tých ktoré úboho urážajú.. keď si to porovnám napr. s FB kde je strašné veľké množstvo tupych profilov, tak by som povedala že pripadne urážky tu sú často slabý odvar..
@preboha123 😀 1. Ako kedy. 2. Ako kto. Nie sme netýkavky. 3. To by bolo treba vyšetriť. 4. Nie, ani neviem, kto je zakladateľ MK. Nás to tu baví. Voľný vstup aj voľný odchod. Ak ťa to prestane baviť, nemusíš tu byť. 😉
Tvoje otazky su uplne opodstatnene😁😁🤣🤣🤣
Ja sa nikomu nepriznavam, ze sa sem chodim zabavit, lebo by si moji znami pomysleli svoje. Mk ma velmi zle meno aj medzi priemerne inteligentnymi ludmi. ALE JE TU SRANDAAAAA. Nikde inde nemas takuto vzorku ludi.

No a teraz sa hlboko zamysli nad tym, co na koniku ocividne prevazne vyhladavas a citas a co z toho vyplyva.
Lebo co vyhladavas, to bud sam v sebe riesis.
Preto ti to taha zrak.
Alebo jednoducho si fascinovany pikoskami, klebetami, ohovarackami, nazeranim druhym pod pokrievku, milujes byt v centre diania, vzrusuje ta agresivita druhych a vybicovane emocie. Len podmienkou je, ze nesmies sa ucastnit, ale sediet doma v teple a bezpeci.
Preco ine by si dlhodobo toho tolko vela a dokonca dobrovolne cital?
Tak neries konik, ries seba. 🙂
Ber to ako dobre odporucanie a radu zadarmo na cestu spat do realneho zivota. Rado sa stalo. Nemas zac.