icon

Strácam zmysel života

bielavlcica
12. okt 2018

Ahojte baby. Mam pocit, že sa neviem v živote zaradiť v práci naprd. Doma ešte ako tak ale mám pocit, že som na všetko sama. Chcem ísť na nákupy niečo na seba? sama. Chcem ísť pozrieť nejaký pekný nábytok do bytu zase sama. Rada by som šla aj von niekde na vylet niečo zažiť ale sama? môj partner nie je spoločenský typ ma svoj koniček ktorý ho baví a nepohne sa od neho. Tolerujem mu to lebo sa pri tom odreaguje ale ja mam pocit, že vlastne načo mam žiť keď nič z toho života nemam. Nemám robotu ktorá by ma bavila a zarabala som dosť v nej, chcela by som cestovať lenže na to treba peniaze a chcem s partnerom ktorý zas na to neni. Mam pocit, že som v začarovanom kruhu. Čo mam robiť?
Som divna?

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2018

@janulka2811 Nikto by na Teba asi nereagoval, keby si svoj nazor vyjadrila slusne. Ale teraz vidim, ze asi bolo zbytocne reagovat, lebo kde nic nie je, ani cert neberie. Prajem Ti peknu sobotu, plnu pozitovnych zazitkov😉

eva8
13. okt 2018

@janulka2811 čo vieš o Biblii? Čo konkrétne o náboženstve? Keď niečo odmietaš, nemôžeš len na základe toho, že to je rozprávka, keď tú rozprávku ani nepoznáš 🙂

matazirafa
13. okt 2018

@eva8 nerieš, ona povedala tak je to pravda.

rory267
13. okt 2018

Moji rodičia sú neveriaci, mňa z bezodného bahna zachránil Boh (nebudem rozoberať ako), ktorému môžem ďakovať, že dnes neležím v chladnej zemi. A náboženský fanatizmus nemá nič spoločné so zdravou vierou. Je rozdiel medzi tým, kto skutočne žije vieru a tým, kto predstiera svoju vieru. Zdravú skutočnú vieru môže žiť a pochopiť len ten, kto prežil ťažké trápenia a je si vedomý toho, kedy a ako Boh zasiahol..on pozná pravý čas na všetko. Kto núti svoje dieťa náboženskému presvedčeniu, z toho sa ľahko môže stať despotický ateista. Boh sám sa nepotrebuje nikomu nanucovať, on si ku každému nájde cestu veľmi milosrdným a nečakaným spôsobom a hlavne v ten pravý čas.

eva8
13. okt 2018

@janulka2811 prečo toto všetko p. Boh dopustil? On nedopustil, on dal ľuďom slobodnú vôľu. A človek je sebecký, chýba pokora, úcta k druhému, má veľké ego, len ja a ja mám pravdu ...... Celý život sa učíme.

janulka2811
13. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl u mna ani cert neuspeje ... slusne som vyjadrila svoj nazor a i slusne zareagovala ... to ze si poviem svoj nazor a nezhoduje sa s ostatnymi je uz take zlo,ze zrovna ukamenovat cloveja za vlastny nazor ...
Ja mam nielen peknu sobotu ale i zivot bez hluposti a omamnych ......

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2018

@janulka2811 no, mozno Ty si myslis, ze si slusne vyjadrila svoj nazor, ale asi to az tak slusne nebolo, ked viacerym odrel do oka. Nikto Ta tu nekamenuje, a uz vobec nie pre vlastny nazor. Ale to by si si musela celu diskusiu asi precitat znova, v klude, bez emocii. A clovek nemusi byt veriaci, aby sa proti takymto sposobom, ake tu prezentujes Ty, ozval.

janulka2811
13. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl nemazem nikomu med okolo ust ... nepretvarujem ... mam svoj nazor ... asi chyba ... 😂😂😂 pre niektorych,pre mna normal vec 😉

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2018

@janulka2811 nie, to nie je tak, ja tiez nemazem nikomu med okolo ust, ale ak niecomu nerozumiem, tak sa nevysmievam a to je rozdiel-opacny nazor sa da povedat aj bez mazania medu okolo ust, ale slusne. Tebe sa to vsak nepodarilo.

rory267
13. okt 2018

@janulka2811 Vyjadruj svoje názory, nik sa tu nesnaží ti niečo vnucovať, veď rada bola adresovaná autorke, nie tebe, ale pokiaľ dobre pamätám, nik z veriacich ťa tu nenazval hlúpou, zato ty si nazvala všetkých veriacich hlúpymi..váž si slová a skús korigovať svoje správanie, lebo sama si ním pletieš na seba bič.

matazirafa
Autor odpoveď zmazal
nistika
13. okt 2018

ahááá konečne som sa prepracovala na stranu 1, a zistila som čo je vo veci :D
a teraz vážne, potrebuješ kamošku, respektíve kamošky. je vpohode ak máte odlišné koníčky, i keď nejaký spoločný čas by ste spolu mali tráviť, no ten nespoločný by si si mala zariadiť nech nesedíš doma, nenudíš sa a nepočítaš minúty kedy on s tým prestane

janulka2811
13. okt 2018

@rory267 hahaha ... zasa sa musim smiat ...

alkamalka
13. okt 2018

ked nemas kamosku, alebo tazko sa ti hladaju, tak navrhujem zapojit sa do nejakych cestovatelskych for online, alebo vyhladat nejake kluby, kam chodia ludia so zaujmami, ake mas aj ty..a potom nadviazat kontakty...verim,ze sa niekto najde na tvojej vlnovej dlzke, nevzdavaj to a zelam odhodlanu mysel a hlavne nezufat 🙂

skumavka
13. okt 2018

@janulka2811 každý normálny človek sa tu pozastaví akurat nad tvojou zadubenostou. Kde ty berieš pravo znevazovat vieru druhého človeka??

matazirafa
13. okt 2018

@skumavka keby sa radšej venovala svojej nevychovanej dcére ktorá obťažuje susedu (a navyše štátneho zamestnanca ako veľa ráz prízvukovala)

bielavlcica
autor
13. okt 2018

@bielavlcica moj partner je velmi tolerantny dovoli mi chodit von kedy chcem dokedy chcem s kim chcem ak to teda neni muz. Kamaratky ani take nemam vacsina z nich robi alebo sa venuje detom. Ja viem ze kebyze mi dovoli aspon toho psika urcite by to tiez bolo fajn mala by som sa o koho starat bravat zo sebou takto sa citim sama. A travenie spolocneho casu. Ma narocnu robotu ked pride domov je raz ze sa natiahne a odpocinie si a ked ma volno nikam sa mu nechce. Ked sa mu snazim aj nieco naznacit pripadne porozpravat povie ano pojdeme lenze nepovie kedy.
Inak mi splni vsetko co mi na ociach vidi ale citim ze potrebujem partacku aj kebyze by to bol len ten psik. Ale co mi na to povie? Raz bude psik ked? V buducnosti. Co je pre neho buducnost rok? 2? 5?

janulka2811
13. okt 2018

@skumavka znevazovat???
Ako pisem,zadubany je ten co o tom pise,prihovor sa k bohu nie ten co pise pravdu.

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2018

@bielavlcica neviem, mozno je to len moj dojem, ale mam pocit, ze velmi svoj zivot podriadujes svojmu partnerovi. Pises, ze on Ti dovoli chodit vo, kedy chces-to je predsa uplne normalne, ja si od svojho manzela tiez nepytam priepustku, ani som si nikdy nepytala, dokonca mu nevadi, ze idem na obed s kolegom (alebo kludne aj na veceru). A asi ani komunikacia nie je na takej urovni, aby sa dalo hovorit, ze bezproblemova. Ked Ti povie, ze ano, niekedy pojdeme, tak mam dojem, ze len preto, aby Ti niecim zapchal usta a mal pokoj. Necakaj, ze sa on zdvihne a niekde pojdete, naplanuj a postav ho pred hotovu vec, ze napr. buducu sobotu ideme na vylet do XY. Samozrejme, naplanuj to tak, aby v tom case nemusel ist napr. do prace. Jednoducho na cas, kedy mate obaja volno. Hlavne necakaj, ze raz zacnes zit, musis zacat zit okamzite.

nistika
13. okt 2018

skús nejaký kurz, jazyky, tancovanie čokolvek-tam sa človek vždy zoznámi a nájde niečo nové, keď nič, aspoň pohyb a vedomosti 🙂

romiada
13. okt 2018

@bielavlcica v prvom rade si skusit najst lepsiu pracu...mozno s vyhliadkami na lepsi kolektiv...s tym pride zoznamenie s novymi ludmi, mozno najdes kolegynu-kamosku. Oprasit stare priatelske vztahy....ist na jogu,tanecnu...mozno ziskas partacky tam. Muz ked je domased bude mozno dobry manzel a otec...nikam Ti neutecie lebo nebude hladat moznosti "vonku"...mozno aj tak sa na to treba pozriet.

skumavka
13. okt 2018

@janulka2811 na pravdu si este nedozrela

seva22
14. okt 2018

@janulka2811 ja respektujem nazory vsetkych ako aj drviva vacsina tych co su tu, tak aj ty bud tolerantna a nie si tu na to,aby si ty rozhodovala koho reci alebo kto je "normalny" a kto nie...ja osobne do kostola nechodim,ale v Boha verim,aj na modlitbu,Boha nikomu nevnucujem, ani rory ho nikomu nevnucuje,je to len jedna z moznosti,ktoru spomenula...neviem,co ti krestania urobili,ale urcite nie si az taka obmedzena,aby si kvoli tomu vsetkych hadzala do jedneho vreca...peace

seva22
14. okt 2018

@bielavlcica ak nie si stastna,nie je to partnerova chyba,ale tcoja,nebojujes o stoje stastie, o stastie sa bojuje...ak nieco chces,BOJUJ O TO!BOJUJ! Kto je on ze ti zakazuje psika! Chces ist s partnerom von,a on nechce,tak si najdi kamarata na nejakom kurze alebo niekoho oslov zo znamych ci najdi si niekoho na internete...on ti nemoze rozkazovat,co mozes,ved ani ty ho nenutis a si tolerantna...si prilis slaba a submisivna a ked s tym nieco neurobis,nic sa nezmeni...

janulka2811
14. okt 2018
janulka2811
14. okt 2018
eva8
14. okt 2018

@janulka2811 z čoho ti je tak veselo?

janulka2811
14. okt 2018

@eva8 vies co dala som si rano do nosa tak budem vesela cely den ...

eva8
14. okt 2018

@janulka2811 nešľahlo ťa zo mňa (čo je dobré), tak si si musela šľahnúť sama? (to už nepovažujem za dobré)

janulka2811
14. okt 2018

@eva8 sa smejem nad hlupostou ludi ... nie z teba ma neslahlo,som totalny ignorant voci takymto lud ako ty ... 😂😂😂