icon

Strácam zmysel života

bielavlcica
12. okt 2018

Ahojte baby. Mam pocit, že sa neviem v živote zaradiť v práci naprd. Doma ešte ako tak ale mám pocit, že som na všetko sama. Chcem ísť na nákupy niečo na seba? sama. Chcem ísť pozrieť nejaký pekný nábytok do bytu zase sama. Rada by som šla aj von niekde na vylet niečo zažiť ale sama? môj partner nie je spoločenský typ ma svoj koniček ktorý ho baví a nepohne sa od neho. Tolerujem mu to lebo sa pri tom odreaguje ale ja mam pocit, že vlastne načo mam žiť keď nič z toho života nemam. Nemám robotu ktorá by ma bavila a zarabala som dosť v nej, chcela by som cestovať lenže na to treba peniaze a chcem s partnerom ktorý zas na to neni. Mam pocit, že som v začarovanom kruhu. Čo mam robiť?
Som divna?

Strana
z4
loginexistuje
14. okt 2018

Evanjelium podla Matusa
Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nepošliapali nohami, neobrátili sa a neroztrhali vás!

eva8
14. okt 2018

@janulka2811 tak na čo si písala, že ťa zo mňa šľahne? Prázdne slová???
Vyjasni si pojem ignorant a čo je to ignorácia a potom používaj tie slová 🙂

dskjhfdlkdjhl
14. okt 2018

@eva8 je to smutne, ale s niektorymi ludmi je zbytocne stracat cas. Ona sa vysmieva, lebo ine nevie.

janulka2811
14. okt 2018

@eva8 aby si sa mala coho chytnut a si predstav chytla si sa ... 😂😂😂

eva8
14. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl a používa výrazy, ktorým nerozumie, nielenže sa vysmieva tomu o čom nemá ani poňatia 🙂

eva8
14. okt 2018

@janulka2811 vysvetli mi to, prosím🙂

eva8
14. okt 2018

@janulka2811 pomôžem ti:
ignorant, -a muž. r. pejor. nevedomec, nevzdelanec, hlupák;
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=i...
a jeden celkom zaujímavý článok:
Ignorácia je nenápadne leptajúca kyselina duše
https://www.advaita.sk/etikoterapia/teoria/zdra...

a keby si ma ignorovala, nereagovala by si na mňa 🙂

alexandraalexandrova
14. okt 2018

@bielavlcica problem je v tom ze ty nezijes svoj vlastny zivot. Zijes tak ako to od teba ocakavaju ini, partner, sef, kolegovia, rodicia, neviemkto...doverne to poznam, zazila som to sama...prisposobovat sa ale narokom inych a pritom ubit seba samu, je to najhorsie co mozes robit. Takto nemozes byt spokojna, to sa jenoducho neda. Sadni si s cistym harkom papiera a perom a uprimne si napis po com vlastne sama tuzis. Aku pracu by si chcela robit? co ta bavi, tesi? Aj ked sa ti to bude zdat uplne nerealne...a zamysli sa nad tym co preto mozes urobit aby sa ti tie veci aspon ciastocne splnili. Pises ze by si rada cestoval ale nemas z coho...preco nezmenis pracu? Neda sa to alebo mas iba strach z nasledkov? Ak ta bavi cestovat, mozes si urobit nejaky jazykovy kurz a skusit sa zamestnat ako turisticka sprievodkyna, alebo najst iny sposob ako cestovat za malo penazi...ak chces mat psa a doma ho mat nechces, skus dat niekde inzerat ze ludom vyvencis psa. Ak ta bavi cokolvek ine, napriklad si vzdy chcela skusit vyrobit si vazu, najdi si hrnciarsky kruzok. Najdes tam ludi co maju podobne zaujmy a ziskas tak priatelov. Vsetko sa da...no ak je tvojim najvacsim problemom to ze mas strach, ze uz si davno stratila kontakt sama so sebou a nevies co vlastne chces a potrebujes, odporucam psychologa...ten ti pomoze usporiadat si to v sebe a rozhodnut sa co dalej...

rory267
14. okt 2018

@loginexistuje perly neboli hodené na zlý smer, len zo zlého smeru prichádza echo a nik nechápe prečo 🙂

matazirafa
14. okt 2018

@janulka2811 si radšej chod dat do laty tu svoju nevychovanej dcéru co obťažuje susedu štátnu zamestnankyňu.

terezka1947
14. okt 2018

@janulka2811 ej,ty musíš byt velmi nestastny clovek,ked tak sekas,rubes okolo.
Lebo stastny clovek toto nerobi...
Inak,comu nerozumieme,k tomu sa nevyjadrujeme....a uz vobec sa neposmievame.

janulka2811
14. okt 2018

@eva8 si taaak trapna ako kazda ina co tu pise ... staci sa zamysliet ... ked ma clovek iny nazor akp ,,vy,, uz je najhorsi ... no aspon som sa pobavila 😂😂😂

janulka2811
14. okt 2018
loginexistuje
14. okt 2018

Dievcata na janulku vobec nereagujte toto robila aj v inych odvornych temach k paragrafom a pisala tam uplne bludy kedze tomu nerozumela a potom premazavala a urazala baby co upozornili ze nepise pravdu

matazirafa
14. okt 2018

@janulka2811 no len sa smej, keď iné nevieš. Inak pekne si tu svojimi blbosťami zaspamovala tému ktorá vôbec nebola o tebe, ale snáď sa autorka dozvie aspoň niečo keď preskáče tie tvoje kydy.

dskjhfdlkdjhl
14. okt 2018

@loginexistuje ale smiat sa vie ukazkovo🙊

matazirafa
14. okt 2018

@loginexistuje hej ja som si to všimla, chce byť strašne za múdru keď zistí že je na smiech na smiech sa urazí a začne kopať okolo seba

eva8
14. okt 2018

@janulka2811
teší ma 🙂
a vyjasni si aj pojmy ako názor a trošku okolo toho (ako ho prezentovať, diskusia, urážka a pod.) ❤
Ešte som zvedavá, na čo som sa "chytnula" - ak si zarábaš spamovaním, prajem pekný zárobok, vážne 🙂

loliki
14. okt 2018

@bielavlcica a ake tvoje zelanie ti splni, co ti bezne vidi na ociach? Chodis do prace? Ty z prace nechodis domov unavena?

janulka2811
15. okt 2018
deni2202
4. nov 2018

@bielavlcica treba si najst pracu, ktora ta bude bavit, naplnat, kde ta budu vsetci respektovat a mozes cestovat...ak budes v praci spokojna, cely zivot ta zacne bavit....ja vuem o com hovorim...pred rokom mi diagnostikovali velmi zle ochorwnie...zo dna na den som ostala pn a momentalne som na plnom invalidnom...myslela som si, ze sa mi zrutil cely svet...ale nie, to len prisla zmena....teraz mam uzasnu pracu, ktora ma naplna...vdaka ktorej mozem aj cestovat....a hlavne, su tu uzasni ludia, ktori ti pomozu aj so zlou spychickou situaciou....neotocia sa ti chrbtom...a stoja za tebou...toto by si potrebovala...

belaaaaaaaaa
7. feb 2024

@bielavlcica Ahoj. Každý človek je iný. Niekto má rád jedno, druhý zase iné. Dôležité je dohodnúť sa. Ver mi, že tieto stavy zažiješ v živote veľakrát. Možno alebo určite ťažšie. Tomu ver. Skús sa porozprávať s partnerom o nejakom vyhradenom čase spolu. Je to dôležitý rituál do spoločného života. Inak, určite žiadne ultimáta, pretože život je o kompromisoch. V mojom veku viem, že áno. Alebo keby si fakt mala pocit, že musíš žiť inak, cesta do zahraničia a možno nejaký čas pracovné. Urob to kým si taká mladučká. Ja som to neurobila a veľakrát má to mrzelo. A to mám veľmi dobrého, chápavého manžela. Veľmi mi v živote pomohol. Fakt veľmi. Zaži ten pocit, že si naozaj pre seba urobila viac bez výhovoriek.

Strana
z4