Stradivarius - už mesiac mi nevrátili peniaze
Mala z vas niektora skusenost? Kupovala som si nohavice cez prevod ,na druhy den mi prislo na mail ze je moja objednavka zamietnutá a že sa mu spustilo vratenie penazi.No presiel mesiac a maju to tam max do 14 dni,pisala som im aj na mail aj do chatu no tam mi neodpisujú a blokujú mi tam písať,iba som sa ich opýtala kedy mi budu vratenie peniaze ...Čo robiť?
@nyusika je snad ze zle sa opytam na tomto fore kde sa taketo veci aj rcasto riesia?? Ach ;)
ak si platila kartou najskor is riadne skontroluj ucet, ci ti to neprislo spat,alebo sa nerefundovala povodna platba. Je to zaujimave velmi teda, lebo nevyzeraju nejak "podozrivo".
https://www.stradivarius.com/sk/contact.html - z tadeto si objednavala?
Súhlasím že si najprv over či peniaze naozaj odišli . Stalo sa mi niečo podobné s inou stránku, My protein kde jedna z veci nebola na sklade ale oznámili mi to po pár dňoch a písali že mi vrátia peniaze. Po čase som dala follow up že nic neprišlo a odpísali mi že peniaze za tú vec mi ani stiahnuté neboli. Nevšimla som si keďže som tam mala viac položiek. Takéto firmy veľké často odpovedajú v sablonach a automatických mailoch, takže platba vôbec nemusela prebehnut.
@simca06022011 Hej, vyzera to ze su tu uz dlho:
Inditex Slovakia, s. r. o. (Historický názov: ZARA Slovakia, s.r.o.)
obchodujúca pod názvom Stradivarius, Einsteinova 18, 851 01
Bratislava
Adresa je na Aupark? Mozno tam maju nejake zastupenie 🙂

no napisat na Modreho konika.
zisti si, ci ti vobec boli peniaze z uctu stiahnute.
ak ano, kontaktuj SOI