Strašne sa hanbím za správanie priateľa
Dievčatá, mám taký problém. S priateľom sme spolu 3 roky, žijeme v spoločnej domácnosti. Máme sa radi, plánujeme spoločnú budúcnosť. Je milý, pozorný, nie je lakomý, dal by mi prvé-posledné. Ale jeho správanie na verejnosti je otras. Strašne sa za neho hanbím. Jeho správanie je príšerné, robí mi len hanbu. Tak napríklad cez víkend sme boli u jeho sestry v Prahe. Samozrejme, je predvianočný čas, sú vianočné trhy a ani v Prahe to nebolo inak. Ľudí tam bolo požehnane, ako mravcov. Správanie môjho priateľa - absolútne sa nikomu neuhol, chápem, že ľudia tam do seba vrážajú, niektorí boli ozaj sebeckí a neuhli sa nám a tak do nich začal vrážať. Samozrejme to bola otázka času než sa niekto otočí a jednu mu vrazí. Choval sa ozaj hrozne. Jasné, že sa dostal pár krát do konfliktu. Musela som zasiahnuť aj ja. Aboslútne sa nikomu neuhýbal, vrážal do ľudí bezohľadne. Pľul na zem. Začal kašľať na ľudí, bol o to hrozné. Chceli sme sa dostať k výhľadu, bolo tam plno ľudí a on si normálne prdol. Tá ostuda, ľudia začali pozerať. Ja som sa chcela prepadnúť pod zem a jeho sestra nič. Len čušala alebo sa smiala. Úplne mi pokazil deň. Skoro ho tam zmlátil jeden poliak, ale musím sa priateľa zastať, ten poliak bezohľadne strčil do jeho tehotnej sestry. Takýto bezohľadný je stále, ja sa čudujem, že ešte neprišiel domov s rozbitým nosom. To isté keď sme sa vracali z Prahy domov, na stanici fajčil a pľul na zem a skoro opľul jedného pána. Strašne som sa hanbila. A keď som mu povedala, aby sa choval slušne tak začal byť agresívny a spýtal sa ma, či mu chcem pokaziť zvyšok dňa?? Ja to nechápem, veľa ľudí je bezohľadných a sebeckých, ale to predsa neznamená, že sa tak budem správať aj ja, nie? Ja takéhoto chlapa nechcem, viem, že ma miluje a ozaj by mi všetko dal, ale toto je už cez čiaru. Ja nechcem konfliktného a bezohľadného muža. Všade ma len strápňuje. Navyše sa správa ako hysterická ženská. Ja už fakt neviem...
U nas to s tym prdom robia cigosi v buse vacsinou ked vystupuju tak pustia holuba este v mhd.....strasneeeeee😈
A preco si s takym chlapom?
ku tebe je mily a pozorný...ale dajme si otázku DOKEDY. Donekonečna to tiež nebude - to ti garantujem. Po čase budeš ty jeho fackovací panák. ako sa chová ku okoliu - tak sa bude správať o pár mesiacov aj ku tebe...Doporučujem zamyslieť sa nad budúcnosťou...A nemysli si, že sa kvôli tebe zmení...to určite...😉
To je sedláčisko ,bez výchovy .To by bol otrasný vzor pre Vaše deti.Utekaj od neho ,o chvíľu sa bude tak ku Tebe správať ako teraz k ľuďom ...
No takto...pozri ja osobne si myslim,ze tvoj priatel je presne taky aky je k druhym...zatial je k tebe dobry...ale podla mna casom sa z neho vykluje presne hentake hovado aj k tebe...napr.ja si nemsierne zakladam na tom aby moj manzel nam bol prikladom a hlavne aby som bola na neho hrda...keby nemam byt na chlapa hrda tak to je o nicom...laskavo mu povedz,ze bud sa okamzite uvedomi alebo radsej ta ina moznost nechaj ho...pokial nechces mat take telce doma ako je on...taka mala rada na zaver....
a to sa tak choval prvykrat?
Tak jemuvadiked niekto buchne do jeho tehotnej sestry hejjj ale keď on vráža do ľudí to je v poriadku keby drgól mne do brucha tak by neodišiel Asi len z rozbitým nosom ty si si čo našla?? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Keby som vedela že mi správy takú hanbu Tak ani von snim nechodím 🤦🏻
Si si mala kúpiť normálne prasiatko. Tiež by ťa lubilo, správalo by sa slušnejšie, malo by menšiu spotrebu jedla.....
Raz hovoríš že je k tebe fajn potom hneď že je k tebe zlý a uráža ťa.......sa rozhodni
,,To zas on podrží dvere, dá prednosť starším a tehotným.. ,,
????
A ako on hlupacik vedel keď narážal do ľudí či niektorá nie je tehotná? Či niekto z nich nie je chorý? Hej?
Koľko má rokov 15? S takým trapošom by som nebola ani v 15.
Sa nevie slušne správať? Sa mi hnusia taký akože hrdinovia.Čo pľujú, prdia na verejnosti.Akože fuj.A ešte sa takto bezohľadne chovať v spoločnosti.Stačilo mi takú hanbu zažiť raz.Chlapec pošiel k vode veľmi rýchlo.
Takého muža by som teda nechcela mať ako vzor pre deti.
Raz sa takto bude chovat aj k tebe..
Moj muz je taky hulvat a strapnuje tým len seba. A tak to aj vyzera. Ja ho poslem do piip lebo nema úroveň a ja si ju pri nom znizujem. Takze dievca spamataj sa a pošli ho kadelahsie lebo toto je fakt pod úroveň mat takého blbca doma.
osobne ako, ja by som to asi nevedela takto tolerovat, vadilo ny mi to a len by som asi cakala na to, ze sa takto zacne chovat aj ku mne
Z tvojich prispevkom mam pocit, ze sice vies, ze je to magor, ale vsemozne sa snazis sama seba presvecit, ze to nie je az take zle... k tebe je dobry, mily, pozorny... A teraz si predstav, ako sa takyto chlap bude spravat, ked pridu problemy? A ked budete mat deti? Chces aby sa raz takto spraval aj tvoj buduci syn? Alebo aby sa vase deti museli takto hanbit za vlastneho otca? Co ak budes mat na nieco diametralne odlisny nazor? Teraz mu vycitas, ze sa sprava ako prasa a on je agresivny, lebo TY mu chces pokazit den... NIc? Ziadne kontrolky ti v hlave neblikaju? nuz mali by...
Teraz ho mas rada, ved on je v pohode, len sa nevie spravat, to hadam nie je dovod na rozchod - ze ti toto beha hlavou? Vies, kazdy si je strojcom vlastneho stastia, ak ti toto staci, tvoja volba.. Ale bude horsie, to mi ver..
Ty budeš svoje dieťa vychovávať a napomínať, čo sa na verejnosti nerobí. A tvoj partner bude opakom tvojej výchovy. Zle! Celé zle, ☹️.
To je vážne láska tak slepá že nerozhoduje zdravý rozum. Takúto partnerku by som poslal na pašu.
Ste ešte spolu?

No fuj, s takym chlapom by som sa ani na verejnosti neukázala a sotva by som snim vedela žiť. Fuj, až mi zle prišlo, nechápem co na takom vidíš.