icon

Strašné točenie hlavy u môjho 13-ročného dieťaťa

palmi442
30. apr 2020

Ahojte baby.

Potrebujem od vás radu. Mám 13-ročnú dcéru. Sťažuje sa mi že sa jej krúti hlava. Vodu pije asi tak každý deň cca 1 až 1,5 litra. Minule som ju poslala zavrieť okno do svojej deckej izby. Bola tam minimálne 10 minút myslela som si že sa hraje na mobile. Večer keď sme išli už spať prišla za mnou a povedala mi že keď išla zavrieť okno tak spadla na zem a zatvorili sa jej oči po minúte ich otvorila a nevedela kde je a ani sa postaviť teda nevládala. Postavila sa nejako a spadla na posteľ. Keď bola mala tak mala málo železa. Od malička je biela akože má bielu tvár ani ju neopali. Stará mama mi hovorila že keď je žena tehotná a pôjde v 3 či vo 4 mesiaci na pohreb uvidí mŕtvolu tak jej dieťa bude biele ja som bola keď som ju čakala na pohrebe. Teraz za doktormi nechcem chodiť pretože koronavirus a ona má slabú imunitu a bojím sa že by ju mohla dostať. Vedeli by ste mi pomôcť? Že čo jej by mohlo byť

Strana
z2
seculic
2. máj 2020

@palmi442 ahoj, ja som mala take iste problémy..rýchlo som vyrástla a strašne nizsky tlak som mala a mám aj dodnes..keď vstáva s postele, tak by mala najprv sadnúť a potom pomaly vstať..som odpadavala v kuse ale nič konkrétne nezaberalo..teraz to mám už lepšie, ale v puberte som sa bála aj dlhšie niekde stať...potrebuje to viac pohybu a poriadny pitný režim..😊

palmi442
autor
3. máj 2020

@seculic dobre ďakujem

lilke
3. máj 2020

@palmi442 bude to s najväčšou pravdepodobnosťou tlakom. Ja som mávala tiež príliš nízky, môj štandardný býval 60/40, namerali mi aj 50/30, dokonca sa raz nepodarilo lekárovi vôbec namerat. Jednoducho len piť a piť a piť. Vodu, minerálky. Kávu ani alkohol nepijem, tým si nevypomozem. Keď cíti prvé náznaky, nech si okamžite sadne. Hocikde. A športuje. Aspoň ja som sa športom trochu zastabilizovala.
Mne sa tlak na temer normu dostal počas tehotenstiev, potom už neklesol tak nízko. A vekom sa zvyšuje.
Samozrejme, vyšetrenia u pediatra treba.

palmi442
autor
5. máj 2020

@lilke ona športuje aj na súbor chodí všelijaké krúžky má od futbalu až po hokej proste všetko

aninka30
1. okt 2020

@palmi442 zistili dr preco z coho to bolo?

alexandra2940
23. jan 2021

@palmi442 ja mám 13 rokov a tiež vždy keď sa postavím a vistrem sa tak sa mi zahmlia oči a začervenaj sa mi točiť hlava a stratavam rovnováhu mám v poriadku tlak a aj ťep všetko v poriadku neviem prečo sa mi to stáva

misa2704
24. jan 2021

@alexandra2940 chrbticu máš v poriadku?

Strana
z2