Stratený balík vo vysokej hodnote
Ahojte, stala sa mi taká vec a to nie 1x. Posiela som 1.triedou pánovi balík zaplatil mi zálohu 5€ , boli v ňom úplne nové tenisky na dobierku 85€, posielala som ho v piatok a po balíku sa zlahla zem , ukazuje to že to je iba v preprave na linke povedali že neodišiel z logistického centra, takže ho zrejme niekto ukradol. Keď mi povedala že za to dostanem max 15€ tak ma skoro porazilo. Aby človek musel ešte zásielky v rámci SK poisťovať lebo niekto má dlhé prsty.. nonsens.. myslíte že sa ešte nájde? Máte niekto podobnú skúsenosť?☹️
Nikdy som nic nepoistovala ani drahe veci ani ked som vracala tovar z eshopov a nikdy sa mi balik nestratil moze to byt len nahoda alebo proste nestastie
@dezire1000 prosim ta cez zasielkovnu moze posielat akakolvek fyzicka osoba alebo iba firma.. pripadne ako sa da podat balik .. najma kde??? Dakujem
@veronikaszabova ja som nemala poisteny. Kurier ho odovzdal neopravnenej osobe a nevedel komu. Zaplatili pozadovanu sumu

@basska_b bratislava 1 je fakt uzasna posta, vzdy sa jej zdaleka vyhnem, ked mozem. tiez mi tam zrejme takto lezal dost dlho jeden odoslany balicek, uz som myslela, ze ho slohla nejaka zamestnankyna. nakoniec nastastie dorazil