Stres zo skoro nehody, ktorá sa mohla stať

23. júl 2021

Stalo sa Vám že ste spôsobili skoro nehodu? v aute som mala deti. Neviem si to odpustiť, že som mohla byť taká nezodpovedá, stále placem a ďakujem Bohu že sa nič nestalo. Neviem sa cez to dostať.

mabenn
23. júl 2021

Ponaucit sa. Co presne si urobila?

anjelicek26
23. júl 2021

Do nas naburala mlada zaba, ked mal najmladsi syn 6 tyzdnov, male deti v aute tri... este jej otec, ze ved davala smerovku, pozeram na neho, ci teda moze zobrat niekomu prednost, ked hodi smerovku je nesmrtelna wtf!!! No a k pointe - poucit sa a soferovat dalej... nikto nie je na ceste bezchybny, ale treba proste maximalnu pozornost. CIm castejsie jazdis, tym si predvidavejsi vodic...

tosomja
23. júl 2021

Len v autoškole na jazde. Vyšla som na obrubník a odvtedy mám dosť a to som išla na jednotke, a inštruktor brzdil 🤷 neviem či dokončím jazdy kvôli strachu. Úplne ťa chápem, ako sa cítiš, keď si tam mala aj deti. Ak sa nikomu nič nestalo, pouč sa, nabudúce budeš opatrná.

h2
23. júl 2021

Ale veď si nehodu nakoniec nespôsobila, nie? Nikomu sa nič nestalo, tak to tak neprežívaj. Ja som viezla syna, mal vtedy len pár mesiacov. Stáli sme na križovatke, naskočila zelená, auto predo mnou sa pohlo, ale vzápätí prudko zabrzdilo. Ťukla som im do nárazníka. Nič sa nestalo, vyriešili sme to na mieste. Žiadny stres som z toho nemala a už vôbec nie také, že "stále plačem".

jana_eyre_2
23. júl 2021

A kedy sa to stalo, ako dlho ťa to drží? Mne sa stalo keď som jazdila ešte krátko - bola som s deťmi v aute, cuvala som z parkovacieho miesta pri lidli a vtom mi zo zadu prebehlo nejaké dieťa ktoré som vôbec nevidela.. nič sa nestalo ono si to ani nevsimlo, ale ja som sa dostala do takého šoku že som sa rovno v aute rozrevala.. potom som asi týždeň mala nepríjemný pocit z toho čo sa mohlo stať.. nebola to podľa mňa úplne moja chyba, lebo ono šlo za autom keď som už bola rozbehnutá a bolo nižšie ako moje auto, hlavne to mala vidieť jeho mama ale tá prešla okolo akoby nic.. v tom soku som jej ani nič nepovedala.. ale ak by som ho zrazila tak by to bolo fatalne a to bolo hrôza.. ale NESTALO sa a to je hlavné.. ani tebe sa nestalo, pouc sa z toho a jazdí opatrnejšie a uvidíš že to prejde.. KAZDY robí chyby len nie každý si ich prizná.. dôležité je sa z nich poučiť..

autor
23. júl 2021

Vysla som z bočnej cesty hoci som nič nevidela a v tom okolo mňa preletelo auto...proste bola to sekunda, kedy do nás mohlo napáliť. Nechápem ze som mala také zatmenie. Mohla som si svojou nezodpovednosťou zabiť deti a o druhom aute ani nehovorím... Preto som z toho mimo

ninusa4
23. júl 2021

Ja som mala tiež nehodu pred par týždňami . Bola zápcha a vrazilo jedno auto do kolóny , my sme boli 3tie auto v poradí a aj posledné ktoré ten naraz zasiahlo .Vzadu dve deti , mladšia mala 3mesiace.Ono to bolo v meste čiže isiel (mal ísť )50 , do nás to už bol len taký slabší náraz . Doteraz sa bojím keď stojím na semafore alebo pre niečo sa stojí , bojím sa či ten za nami zabrzdi 😓 .

jana_eyre_2
23. júl 2021

Tak teraz budeš obozretnejsia na ceste, hlavne je že sa nič nestalo..

kristiii
23. júl 2021

Asi takmer každý spravil niekedy za volantom "blbosť". Aj mne sa stalo kedysi niečo podobné, tiež som z toho mala nervy po zbytok cesty, ale zas aby som kvôli tomu plakala a umarala sa..to nie je na nič dobré. Treba sa poučiť a dávať väčší pozor.

autor
23. júl 2021

Ďakujem vám, viem, musím sa cez to preniesť a byť veľmi opatrná, ďakujem ze som dostala len takéto ponaučenie...

mariejenka
23. júl 2021

Mala som nehodu, po ktorej som 6 rokov nejazdila...blok. Teraz co šoférujem 3 rok denne som už istejšia,ale stale mam v hlave že opatrne. Uz sa mi stalo,ze mi vbehla na prechod ( ja som mala zelenu) pani,a este mne buchala na kapotu😒, a druhy raz,ked som sla popri chodníku,a jeden chlapec sotil iného do cesty, rovno pred moje auto! Nechcite zažiť,co nasledovalo... našťastie nikomu nic sa nestalo,ale nervy som mala z toho pocukane riadne.
A osobne sa vyhýbam niektorým odbockam,kde musím ísť vľavo,a jednej debilnej stopke v Bardejove kde za svätého nevidno nič 😂 radsej pojdem naokolo.

saja1
23. júl 2021

Stava sa to, a keby si bola muz pravdepodobne si to uz ani nepamatas 😒 bohuzial clovek nie je stroj a chyby robi, hlavne v zaciatkoch. Vacsinou to dopadne dobre pretoze aj ostatni soferi davaju pozor. Mne sa viac krat stalo ze niekto spravil chybu, a ja som musela zabrzdit alebo stocit volant. Raz ma kamion skoro zosrotoval lebo si v poslednej chvili zmyslel odbocit a nevidel ma- a to je profesionalny sofer. V meste casto niekto neda prednost. Proste clovek sa musi s takymto stresom zmierit. No a ja stale jazdim takmer vylucne zname trasy 🤣 pretoze sa bojim ze si nevsimnem stopku alebo nebudem vediet odbocit😂 ach to sme my, prehnane zodpovedne 😂

thereisabear
23. júl 2021

Mne sa stalo čosi podobné, už je to dávnejšie, no často si na to spomeniem. Snažím sa z toho poučiť, nič iné sa nedá robiť.

slovakboy
23. júl 2021

Čo to znamená že si mimo? Kedy sa to stalo?

zuzka10175
23. júl 2021

otázka je, keď si nič nevidela a on preletel okolo, kde bol, keď si sa pozerala... možno tam nebol a ty si sa pohla a on tam práve preletel... teda je otázka, či to ozaj bola tvoja chyba...
podstatné je, že si sa poučila... a určite si to nepripúšťaj, nerozmýšľaj nad tým, čo sa MOHLO STAŤ, lebo sa to NESTALO. Hlavne neprestaň jazdiť, lebo pri deťoch auto potrebuješ...
ja som jazdila 7 rokov takmer denne a nie malé trasy, dialnice, aj v zahraničí a občas mi pri niektorých situáciách stuhla krv v žilách a musela som ísť na krajnicu to rozdýchať... ale treba to zo seba hodiť... či už si na vine ty, alebo niekto iný...