icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

h2
2. máj 2024

@tundra Keď im povieš, že čakáš na stretnutie s Modrým koníkom, zabezpečia ti pekné mäkké ubytovanie aj so stravou. 😂

h2
2. máj 2024

@karolinakr 😂 Trefný obrázok k tomu. Akože "Ach, bude stretávka a mne nemá kto postrážiť malú." 😁

karolinakr
2. máj 2024

@h2 jak migrantom

karolinakr
2. máj 2024

@tundra natri sa kremom na topanky, dostaneš aj vreckové

karolinakr
2. máj 2024

@h2 však práve 😆😆

viestta
2. máj 2024

@karolinakr je mi to luto, ale o tom case budem este v robote 250 km od Trnavy. V kazdom pripade, prijemnu zabavu baby

karolinakr
2. máj 2024

@viestta a ked sa to bude robit cez prazdniny alebo vikend, ked budu mať všetci voĺno na lodi do Viedne, aby nikto nemohol ujsť, prišla by si? 🙂

viestta
2. máj 2024

@karolinakr ja robim v obchode, takze nie kazdy vikend mam volny, ale snad by sa to dalo zariadit.. Ale je pravda, ze lodou do Viedne planujem ist uz par rokov.

karolinakr
2. máj 2024

@viestta bingo 👍 ďalej ani nič nehovor

h2
2. máj 2024

@karolinakr Vždy je možnosť skočiť cez palubu. Alebo niekomu pomôcť "skočiť", keď ťa naštve... 😅

tundra
2. máj 2024

@karolinakr z Kosic do Viedne lodou?To kedy stihli naslubovat🤔.

karolinakr
2. máj 2024

@tundra Bratislava - Viedeň

tundra
2. máj 2024

@karolinakr dlzka plavby 90.min.,bude to stacit?

viestta
2. máj 2024

@tundra zas az taky blud to nie je. Po Hronade do Slanej, potom do Tisy, po Tise do Dunaja a potom hore Dunajom az do viedne. Akurat z KE do Tisy to treba preveslovat

h2
2. máj 2024

@tundra Nevidím problém: Hornád - Slaná - Tisa - Dunaj. Pekná okružná vyhliadková plavba cez 5 štátov.

h2
2. máj 2024

@viestta Ako vidím, už si ma predbehla. 😃👍🏻
(Ako som si mohla myslieť niečo iné?!!!)

tundra
2. máj 2024

@viestta 😂😂😂tak môzes zapat lod na privese za auto a môzes ist az do Viedne a skonstatovat,ze si isla lodou z Kosic.

viestta
2. máj 2024

@tundra po slovenskych (ne)dialnicach by som lod netahala ani keby som ju mala, tu by som tak ci tak tahala po tej co pre Fica postavil Orban

tundra
2. máj 2024

@viestta tak ty si obchodnicka👍 a co predavas?

viestta
2. máj 2024

@tundra nie som obchodnicka. Ja som predavacka a predavam vsetko od rozkov az po vlozky a prezervativy.

fido69
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
2. máj 2024

@fido69 medailu za tento nápad beriem ja 🙂 🏆

karolinakr
2. máj 2024

@tundra možeš ist aj loďou do Gabčíkova

karolinakr
2. máj 2024

@tundra Zürich - Gabčíkovo

tundra
2. máj 2024

@karolinakr Zurich-Ba vlakom alebo autovlakom,tak to by sa dalo toho viac prebrat 😂😂😂

karolinakr
2. máj 2024
oskvarka
2. máj 2024

Nahodou celkom mily napad.. my sme sa tu z konika stretli ako snaziliky 2013 co sme mali skupinku najprv na vylete este bez deticiek asi 4 a potom neskorej asi o pol roka na vykend asi 8 dievcat uz niektore aj s detickami a bolo to mile stretnutie ..

tundra
2. máj 2024

@karolinakr uz som isiel do Zurichu lodou

karolinakr
2. máj 2024

@oskvarka chceš isť? Toto je len predbežne, ani neviem či všetci suhlasia vlastne