Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@karolinakr 😂 Trefný obrázok k tomu. Akože "Ach, bude stretávka a mne nemá kto postrážiť malú." 😁
@h2 jak migrantom
@tundra natri sa kremom na topanky, dostaneš aj vreckové
@h2 však práve 😆😆
@karolinakr je mi to luto, ale o tom case budem este v robote 250 km od Trnavy. V kazdom pripade, prijemnu zabavu baby
@viestta a ked sa to bude robit cez prazdniny alebo vikend, ked budu mať všetci voĺno na lodi do Viedne, aby nikto nemohol ujsť, prišla by si? 🙂
@karolinakr ja robim v obchode, takze nie kazdy vikend mam volny, ale snad by sa to dalo zariadit.. Ale je pravda, ze lodou do Viedne planujem ist uz par rokov.
@viestta bingo 👍 ďalej ani nič nehovor
@karolinakr Vždy je možnosť skočiť cez palubu. Alebo niekomu pomôcť "skočiť", keď ťa naštve... 😅
@karolinakr z Kosic do Viedne lodou?To kedy stihli naslubovat🤔.
@tundra Bratislava - Viedeň
@karolinakr dlzka plavby 90.min.,bude to stacit?
@fido69 medailu za tento nápad beriem ja 🙂 🏆
@tundra možeš ist aj loďou do Gabčíkova
@tundra Zürich - Gabčíkovo
@karolinakr Zurich-Ba vlakom alebo autovlakom,tak to by sa dalo toho viac prebrat 😂😂😂
Nahodou celkom mily napad.. my sme sa tu z konika stretli ako snaziliky 2013 co sme mali skupinku najprv na vylete este bez deticiek asi 4 a potom neskorej asi o pol roka na vykend asi 8 dievcat uz niektore aj s detickami a bolo to mile stretnutie ..
@karolinakr uz som isiel do Zurichu lodou
@oskvarka chceš isť? Toto je len predbežne, ani neviem či všetci suhlasia vlastne

@tundra Keď im povieš, že čakáš na stretnutie s Modrým koníkom, zabezpečia ti pekné mäkké ubytovanie aj so stravou. 😂