Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@karolinakr Je to vždy reakcia na príbeh ,pretože dodnes nepochopím tie ženské ktoré trpia roky v nefunkčnom vzťahu len aby bol nejaký muž doma .A ti muži ,to je teda hrôza ako ich tu ženy opisujú …takže nič dobré nemôžem k tomu ani napísať .Česť výnimkám ,ešte je kopec aj fajn mužov ,len netreba stvrdnút v nefunkčnom vzťahu ale treba sa posunúť ďalej ,aspoň kvôli deťom .A klobúk dole pred ženami ,čo to dokázali .
@demodun pche 👻
@karolinakr aj s tebou samozrejme, už chýba len Pralinka. 😁
Autorka píše len o ženách tak Hugovi a spol dáme voľno 😎
@karolinakr Ale veľmi rada sa tebou stretnem ,v BA,ešte aj iné kočky mi tu padli do oka ktoré by som rada videla .🙂
@retatka ok a označíš ich?
@krasavec007 🤣
@krasavec007 len či si ozaj krasavec? ja navrhujem, len krasavcov pozývať
@tundra ked už dojdeš zo Švajcu, zaparkuj svoj lexus, kde tu bude určené
Heeej aj ja chcem ist!...to sa musim pozvat sama?? 😅...nikto o mna ani neprdne, strasne toto a taka som aktivna 🙄😀
@karolinakr takže Tundra je krásavec!
Píšem si 😄
@krasavec007 to maš jak stretavku zo strednej niekto objedna rezervaciu v podniku a potom už len treba prisť
@demodun vidíš, dobehla si ma..a toto sa mi na tebe páči, že chrliš srandičky ako z rukáva
@krasavec007 keby som bola pani Trumpova, tak sponzorujem
@krasavec007 platiť budú samí krasavci 🤪
@karolinakr si ma sklamala teraz🤣
@banderaska29 nuz a mna si neoznacila, som tu tiez uz dlheeee roky
@tundra kvôli čomu, že nechcem pozyvať cele osadenstvo koníka?
@karolinakr keby som bola pani Trumpova, tak sponzorujem😉,myslel som,ze tak trochu si🤗
@tundra no, teraz si mi zalichotil, pekny mudry bohaty muž biznisman by si mi hodil ako privesok

@karolinakr No Karolínka,dáme rande ?Určite si budeme mať čo povedať 😄