Striekačka pri bytovke
Toto som našla hneď pri našej bytovke.. som znepokojená.. čo robiť podľa vás? Z čoho to môže byt?
Je to striekacka, treba to vyhodit a nenechat to tam. Zoberies gumenu rukavicu a ides. Hlavne, ked tade chodia deti. Co ta znepokojilo?
?? A co myslíš? Tu zeminu, múr, listy?
@anjelicek26 nevedela som že tu máme feťákov v okoli.. to ma znepokojilo
@svetlonos chodník myslím
Tiez som sa nedávno dozvedela, že aj my u nas v meste mame drogy na školách. Takmer ma odpalilo! A tu také minimestecko. Ked s sa lepšie pozrela, aj ja mám takú- na kolostrum pred porodom. Neboj snáď to nebude také zlé.
s takou applikujeme botox, nemusi to by hned na drogy
@svetlonos by si sa čudovala kde všade a v akej miere je. Stále spomínam rozhovor s jednou pani, ktorá vidí do problematiky závislosti deti od drog ako mi vravela, že už roky je trend dílerov malé mestá a dediny a ľudia si stále myslia, že veľkomiest a preto sa na to prichádza neskoro. Deti z menších miest a dedín sa chcú vyrovnať veľkomestám a ľahšie tomu svinstvu prepadnú svojou čistou dušou a naivitou. Je to strašné, fakt byť len ostražitý, sledovať si deti a edukovat ich.
Neviem odkial si, ale pogoogli, ci nemate v okoli streetworkerov. Maju aj nejaku skupinu na fb,tam im to tiez vies nahlasit. Oni si mapuju vyskyt a odpratavaju to. Oni ti poradia,ci pridu,alebo to mas vyhodit. Pozri aj Zdruzenie STORM
To asi mne vypadla po ceste 😂 bežné mám v kabelke striekačky a ihli keďže chodím odoberať krv
Neviem z coho je striekacka ale napr ked ja som si pichala ovitrelle ani jedna lekaren mi ju nechcela zobrat. Nakoniec skoncila v komunalnom odpade. Vobec by som sa necudovala keby ju nejaky dobrak/bezdomovec vzal
Oznám to na mestskú políciu. Je to kontaminovaný zdravotnícky materiál.
@modrykolibrik to takouto beries krv? 😃
je to jednorazova striekacka, moze sa pozit na hocico - botox, inzulin aj na drogy...v NR je zdruzenie STORM, neviem odkial si, najdi si na internete kto ti zneskodni striekacku lebo by nemala ist do komunalneho odpadu (este v dobach davnych som pracovala ako streetworkerka)...
Inac som udivena ze ste udivene 🙂
@lizatko1009 jasné,že je to od feťáka,ako mi chceš vysvetliť,že to je z botoxu? Bežne vyhadzuješ striekačky od botoxu len tak vedľa chodníka?
@rozculena nie je to biologicky odpad, za ktory platim, ale take striekacky sa daju kupit a dostali sme napriklad aj na veterine
@lizatko1009 ale nevyhadzuješ ich bežne na chodník...alebo áno?
@luteam robím si iba srandu
@modrykolibrik ved aj ja, tiez beriem krv a pobavila som sa na predstave brat do inzulinky 😀