Štúdium popri materstve: pridajte sa do diskusie
Ahojte založila som novu temu a dufam ze tu neostanem sama.
Ahojte, no vy ste sikulky, ked si to tu tak citam.Ja sa ucim na stredu a kedze som chora ide mi to super 😖
ani mne.. Ja sa čudujem, že nma ešte nevyrazili.. Vkuse len mapy kreslíme a podobne.. 😒
Dani
tak prave som zistila, ze UMB v BB toho roku neotvara to tlmocnictvo... neviem preco
Ahojte, tak ja sa zajtra idem realizovat na poslednu skusku, ucila som sa ako fredka a mam pocit, ze som z toho uplne vymleta.Asi to bude vesele 😠 .
alysea
vzdy mam taky pocit vecer pred skuskou... budem ti drzam palce, zajtra sa pochval 🙂
Ahojte, nie je tu niekto z UKF? zhanam otazky na statnice z pedagogiky...dik za kazdu radu... 😉
Aho lasenka, ty si taka zlata, ty ma vzdy tak podporis, ale tentokrat neviem ci bude cim sa chvalit, inokedy nie som takato nesvoja, toto je didaktika a to ja nemusim.
Cafte,
Aktak, to bude v pohode. Zo zlozenia komisie si nic nerob. Casto su to kecy, kto je dobry a kto nie...Ja mam najlepsie skusenosti s najvacsimi mordami 😉 nebojkaj v pohodke to zvladnes. Co by som ja za to dala ist prva. Ja neznasam, ked mam ist na skusku poobede a cele doobedie sa nervujem. Velmi by som chcela ist na statnice( my mame vsetky aj obhajobu v 1 den) hned v 1. den prva a mat pokoj. Ale to sa mi nesplni a pojdem az ku koncu. Kamosi uz budu uvolneni tvrdit, ze to nie je nic hrozne a ja budem total vystresovana v depke- asi sa odpojim od sveta 😉
Tobina, preco studujes, co ta vobec nebavi? Kedy si to zistila?
Vsetko zavisi od toho ako vyzera externa forma a ako indiv. plan. A vybrat si to lepsie. Napr u nas na dennom musia furt odovzdavat kadejake prace a my mame iba jednu (niekedy bez) aj do skoly chodime menej, no skusky mame s dennymi a aj naroky su stejne...Nuz vyber si
fafa, v tomto ti asi nedokazem pomoct ☹
alysea a kedy sa dozvies vysledok? Drzim palce...
Baby a kedy vam vlastne konci skuskove? Nam teraz v pia a v sobotu ideme uz do skoly, a niektore tu mate este skusky pred sebou 😕 to je vsade inak?
ahojte babulky... vedeli by ste mi poradit ci ist na vysku poopri materskej? tento rok maturujem ale az v septembri pretoze mam termin porodu akurat na maturity no a uvazujem ci by som ten dalsi rok nenastupila na nejaku lahsiu vysku...
pipi skus si dat aspon Bc. a uvidis ti to pojde a ci ta to bude bavit. A ak ano tak budes pokracovat dalej. 🙂 Ja by som to aspon skusila, ked mas rodinu kt. ti pomoze s malickym, tak preco nie. Aspon budes mat trosku odreagovanie od plienok 😀 .
Ahojte.Mam A a konecene do statnic pokoj.Ale sa tesim ako blcha.Boli sme si aj sadnut so spoluziakmi oslavit poslednu a fajne bolo.pipi rozhodne to vyskusaj, vsak ak nebudes stihat da sa prerusit.
alysea
blahozelaaaaam 😉 mna caka skuska 24.2., ale nechavam si to na jarne prazdniny, teraz tiez vegetim
lasenka dakujem velmi pekne. To uz mas poslednu? a kedy su jarne prazdniny? Ja som nejak mimo v orientovani co a kedy.
aly
je to posledna skuska v zimnom semestri, no hned zacinam letny, takze skusok bude teraz neurekom, dokopy ma cakaju 3. Jarne prazdniny v presovskom kraji su uz od 19.2.
lasenka ahoj 😉
aj ja mám poslednú skúšku ešte pred sebou, len o deň skôr ako ty
a prázdniny máme až po vás,takže musím šprtať pred nimi 😒
ale potom si budem užívať klídek 🙂
No tak to budes mat huste lasenka, ale zvladnem, ze? Co nam uz ine zostava, ked sme sa na to dali.
bzuco a aly
presne tak, zvladneme to 🙂 chcem si spravit vsetky skusky co najskor, kym je este chladno... lebo potom je to uz tazko sadat pred knihy, ked slniecko svieti
bzuco
z coho mas tu skusku? ja stale robim ten pedagogicky zaklad, no mam pred sebou uz poslednu skusku zo Socialnej psycholy... v septembri ma cakaju statnice

ale zemepis mi nevonia 😠