Sú ceny na vianočných trhoch premrštené?
Neprídu vám premrštené? 4€ za punč, cigánska 8€. Nečakám, že to bude lacné, aj prenájom stánkov niečo stojí, ale nečakala som až takéto ceny. Tie čo som uviedla sú asi ešte z tých lacnejších.
O troch v ktorom meste hovoris?
Lebo taketo nizke ceny som nezazila zhruba 7 rokov.
Nevravim, ze je to malo penazi, ale trhy boli odjakziva drahsie. Cena prenajmu stanku je astronomicka.
No asi k tym cenam je zauctovane celodenne statie na nohach v zime. Je to sice ich praca, ale castokrat ich v duchu polutujem.
Tak ale keď ti je ľúto dat toľko zz jedlo, ani po restiksch veľmi nechodíš... my napr cez týždeň skočíme do talianskeho, vietnamskej bistra a za porciu Lazani, alebo kapsiciek s rezancami 9eur ide ako nič. Jedlo bezne za menu okolo 10eur, lepšie menu sj viac...
Popravde keby to bolo lacné, stali by tam davy :D to ma tiež nebavilo nikdy.
My sme včera dali za 3 neveľké klobásky, 3 mini jaternice a trochu zemiakov 45€ v BB 🤔 akože draho. Ale asi tak ako každé trhy/jarmok 😏
Ja len k tej placke za 20€. Neviem ako vy, ale my by sme sa z toho najedli traja 🤷♀️.
Autorka ale to je o vašom.zgrlostve. cena 8 eur vôbec nie je šialená, toľko.platim každý deň za denné menu a aj viac.
okej cize preferujes domacu stravu, do restauracie nechodite, co je uplne v poriadku, kazdy to ma nejako, len k cenach tym padom nemas vlastne ziadny prehlad ale citila si potrebu sa vyjadrit 🤷♀️ a preco?
lebo teda ja nemam pocit, ze by tie ceny boli nejako diametralne odlisne ako napr. minuly rok (alebo aj rok pred tym), ceny na vianocnych trhoch su skratka vyssie a su vyssie v Bratislave, Viedni, Prahe, Budapesti, Londyne, Bukuresti...a neviem, kde este som na tych trhoch bola
Vianocnu atmosferu si viem uzit aj inde. ;D Ale hej,je to drahe,vzdy bolo,proste ako pisu... Keby aj idem,kupin si nieco ale nejdem sa tam najest a opit. :D
Keď má niekto celodenný nákup pre rodinu za 20 e, tak akékoľvek trhy sú pre neho luxus...😂
Priemerne zarabajuci ludia s 2 detmi tam skocia raz pre atmosferu. Urcite sa tam nechodi cela rodina stravovat pocas trvania trhov.
Treba zaplatit ludi, co tam v zime stoja cele dni, prenajom stanku, suroviny atd. Nikto tam v tej zime nebude stat v tom smrade za 2 eura za hodinu. Co ja uplne chapem.
Nie, nepridu. Normalne ceny za jedlo ako inde.
Tak ja celkovo nechapem ze naco take trhy su, ale ok. Preto nemam potrebu tam ist, ci si tam daco kupit. Vzdy som isla iba ked som "musela" v ramci team buildingu a podobne. Ake nevidim na tom nic. A ak niekto hej, nech si zaplati, nie je to nic co by sme museli mat..aj ja ked idem niekam, kam chcem, nie je mi luto penazi..
Inak kto dokaze zjest placku, klobasu a hermelin na jednom tanieri - klobuk dole inak..vsak to su 3 porcie jedla a minimalne 6 porcii tukov 😀..podla mna sa mu potom 3dni neziada jest
@zmrzlinka2021 len je podľa mňa rozdiel denné menu v reštaurácii a cigánska na trhu 😁 taký malý detail.. 🙂
Autorka, v čom je problém? Nič ste nekúpili, doma ste si spravili kuracie prsia, tak prečo ťa trápi, že iní ľudia si na trhoch niečo kúpili? Určite sa tam rodina s dvoma deťmi nechodí stravovať každý deň. Zaujímalo by ma, za koľko by si bola schopná predať na Vianočných trhoch tú placku s kuracím a bravčovým mäsom a všetkou tou oblohou ty, aby si bola v zisku.
Autorka - tak nechodis do restauracii, si setrna..ok, to je tvoj pristup a je v poriadku. A vidis ake su tie trhy plne - ludia tam idu a kupia si. Nekupuju si to predsa za kradnute, aj ludia s prienernymi platmi chodievaju obcas do restauracii, na dovolenky a pod. Preco ta trapi, ci si to mozu dovolit? Vela rodin si to dovolit moze a vela rodin si to dovolit nemoze a kupia si kuracie prsia 😁. Tak to mas so vsetkym 🤷♀️
Tak keď niekto kvôli tomu zakladá diskusiu...?
Boli sme v Bratislave jeden krajec chleba s masťou a cibuľou 8,90 to som len videla na tabuly napísané.. 2 cigánske v žemle 16, a 6 orechovych logši 26... Vianoce sú len raz do roka ale je to veľa
Ved nemusis byt socka, mozes mat naprikad vela uspor
@arasidka123 citala si u farkasovskeho?

Sú strašné, určite nepôjdeme, ak, tak sa len pozrieme.