icon

Sú ceny v obchode a cez e-shop Benu lekáreň rovnaké?

28. máj 2023

Viete mi poradit, ci ceny v obchode a cez online eshop su rovnake v benu lekarni? Viem, ze dr max ma vyssie ceny v obchode. Tak ma zaujima ako to je v benu lekarni.

bela30
•
28. máj 2023

Nie, niekde je rozdiel na vyrobok aj 5 eur, moja nedavna negativna skusenost.

domiklik
•
28. máj 2023

Ano majú, sú to 2 rozdielne firmy

ruzasipova
•
28. máj 2023

Ano, standardne je rozdiel - 2€ na eshope oproti predajni.

sense
•
28. máj 2023

Nie, onlije je lacnejsie a nielen par centov, moja skusenost

lilly2303
•
28. máj 2023

Nie ceny nie sú rovnaká na e-shope a na predajni, v predajni je tovar o pár eur drahší ako na e-shope. Tak isto aj akcie ktoré majú na e-shope sa veľa krát nevzťahujú na predajňu. Objednávam cez e-shop LA Roche Posay keď je 2+1 zadarmo, ale predajňa túto akciu nemá.

danica2711
•
28. máj 2023

cez e-shop sú ceny väčšinou nižšie, ale musíš si prirátať poplatok za dopravu, takže sa oplatí objednať naraz viac tovaru

simca06022011
•
28. máj 2023

Vacsinou vzdy, naozaj vela obchodov ma na eshopoch nizsie ceny, dokonca vies aj kupony zlavove kadejake pouzit, cashbacky atd. Vzdy objednavam online, aj drahsie veci. Napr. enzymy a pod veci maju u nas v lekarnach prebalovane, a drahe ako velke balenie, proste aj + 30-40-50% (nie Benu konkretne teraz), cize ja uz ked nieco drahsie potrebujem, vzdy si pozriem online ceny a akcie na kozmetiku (tu ani neobjednavam inak)

kik2022
•
5. jún 2023

V kamenných lekárňach sú drahšie lieky ako online. Teraz som si kupovala Magnerot, ktorý na internete stál 11,49€ a ja som zaň dala 16,59€. Pritom aj s poštovným by ma to vyšlo lacnejšie alebo je možnosť si to objednať online a vyzdvihnúť v predajni. To som nevedela. Ušetrila by som 5 eur. 😏

iwesska
•
5. jún 2023

Treba si to objednat cez eshop do kamennej predajne. Tie rozdiely su extremne.