icon

Ceny lieku Mounjaro v lekárňach v Bratislave. Sú rovnaké?

romana_88
16. máj 2026

kolko platite za Mounjaro v lekarnach BA? Su ceny rovnake?

Strana
z2
anonym_23f90c
16. máj 2026

mna by pri tejto teme zaujimali neziaduce ucinky a neziaduce nasledky brania tychto liekov... pripadne potom vysadenia. ak niekto cital, videl alebo ma nebodaj vlastnu skusenost.

anonym_d1fdde
16. máj 2026

@romana_88 v Benu dávajú zľavu keď máš kartičku pri 5 mg to vyšlo nejakých 2,50€ podľa toho čo mali na bloku napísané
Inak som v maxe platila 177€ za 2,5mg a benu 240€ za 5mg
Keď si dáš ceny cez elekaren tak to cca sedí

anonym_6200cd
16. máj 2026
@anonym_d1fdde

@romana_88 v Benu dávajú zľavu keď máš kartičku pri 5 mg to vyšlo nejakých 2,50€ podľa toho čo mali na bloku napísané

@anonym_d1fdde 240 e za balenie? To je na aký dlhý čas?

zmrzlinka8
16. máj 2026
@anonym_6200cd

@anonym_6200cd mesiac

anonym_d1fdde
16. máj 2026
@anonym_6200cd

@anonym_6200cd mesiac - 4 dávky

anonym_a1e77c
16. máj 2026
@anonym_d1fdde

@anonym_d1fdde Nakoniec sa to vlastne oplati, ked tie peniaze ludia potom neprezeru v McDonalde,... 🙂

anonym_d1fdde
16. máj 2026
@anonym_a1e77c

@anonym_d1fdde Nakoniec sa to vlastne oplati, ked tie peniaze ludia potom neprezeru v McDonalde,... 🙂

@anonym_a1e77c musíš byť strašne primitívna osoba 🙂 všetkým by sa nám lepšie žilo nebyť takýchto rypavych osôb

anonym_a1e77c
16. máj 2026
@anonym_d1fdde

@anonym_a1e77c musíš byť strašne primitívna osoba 🙂 všetkým by sa nám lepšie žilo nebyť takýchto rypavych osôb

@anonym_d1fdde Preco, ved iba pisem, ze ludia budu na tom rovnako. Je jedno, ci to daju v lekarni, alebo za menucka, na ktore uz nebudu mat chut.

anonym_289c7f
16. máj 2026

@romana_88 to sa dá kúpiť aj bez receptu?

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_a1e77c

@anonym_a1e77c nerozumiem z akeho dovodu vobec lezie osoba ako vy do takychto diskusii. Svoj nazor a skusenosti vyjadrujte tam, kde mate co povedat k riesenej veci. Ja osobne neviem ani ako mc donald a podobne veci chutia. Pokial nemate odpoved na otazku, zdrzte sa komentara. Nikto nie je zvedavy na Vas nazor.

anonym_a1e77c
16. máj 2026
@romana_88

@anonym_a1e77c nerozumiem z akeho dovodu vobec lezie osoba ako vy do takychto diskusii. Svoj nazor a skusenosti vyjadrujte tam, kde mate co povedat k riesenej veci. Ja osobne neviem ani ako mc donald a podobne veci chutia. Pokial nemate odpoved na otazku, zdrzte sa komentara. Nikto nie je zvedavy na Vas nazor.

@romana_88 Keby ste rovnaku energiu venovali neprezieraniu sa, pripadne sportu, miesto zbytocnemu kazaniu inym, co (ne)maju robit, boli by ste stihla ako lanka. 🙂

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_a1e77c

@romana_88 Keby ste rovnaku energiu venovali neprezieraniu sa, pripadne sportu, miesto zbytocnemu kazaniu inym, co (ne)maju robit, boli by ste stihla ako lanka. 🙂

@anonym_a1e77c trafena hus zagagala - patent na rozum. Takych mam najradsej.
Viete prd o tom ci aktivne sportujem alebo ci sa prezieram. Nebudem rozvijat debaty s primitivnym clovekom Tymto prestavam reagovat na vase podnety. Nemate co povedat k teme.

anonym_a1e77c
16. máj 2026
@romana_88

Viete prd o tom ci aktivne sportujem alebo ci sa prezieram. Nebudem rozvijat debaty s primitivnym clovekom Tymto prestavam reagovat na vase podnety. Nemate co povedat k teme.

@romana_88 "Nebudem rozvijat debaty s primitivnym clovekom." Tak by ste mala prestat trpiet samomluvou. 🙂
Stacilo preskocit hned na zaciatku a ziadna debata by nebola.

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_289c7f

@romana_88 to sa dá kúpiť aj bez receptu?

@anonym_289c7f neda

anonym_6200cd
16. máj 2026
@anonym_d1fdde

@anonym_d1fdde prečo by mala byť primitívna osoba. Však to je fórum, každý si napíše čo chce. Nikto tu nenadáva a druhých nenapáda. to už je len na tebe ako to zoberieš ty.

anonym_46b99b
16. máj 2026
@romana_88

@romana_88
Keby si mala cukrovku 2 tak je zadarmo, cize ju nemas tak neskac, musis mat BMI >30 aby si dostala predpis takze si vyzrata..

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_46b99b

@romana_88
Keby si mala cukrovku 2 tak je zadarmo, cize ju nemas tak neskac, musis mat BMI >30 aby si dostala predpis takze si vyzrata..

@anonym_46b99b 🤣 dalsia co by jej palec odletel keby nereagovala. Moja zlata Mounjaro nemas zadarmo nikdy. Vidim, ze sa vyznas.
Nevyziadane rady su najlepsie. Ano vyzrala som sa na 70kg a chcem spat svojich 60, tak som si zaplatila sukromnu kliniku a picham sa ked mam moznost 🤷‍♀️ zial, kaloricke tabulky ani beh 2x do tyzdna po 10km sa neosvedcili a pri mojej pracovnej vytazenosti sa viac neda ale to obmedzenci nepochopia a budu spamovat diskusie svojimi neopodstatnenymi komentarmi.
Som z tych, co si radi pomozu modernymi metodami a Tvoj nazor na moju vyzratost je irelevantny.Tot moj zivotny pribeh. Je evidentne , ze aj teba zaujima tato tema ked si sem zabludila 🙂

felycity
16. máj 2026
@anonym_a1e77c

@romana_88 "Nebudem rozvijat debaty s primitivnym clovekom." Tak by ste mala prestat trpiet samomluvou. 🙂
Stacilo preskocit hned na zaciatku a ziadna debata by nebola.

@anonym_a1e77c prv než sa zapojíš do debaty ,skús si najprv prečítať otázku diskusného príspevku a až potom sa vyjadruj, po druhé si naštuduj problemaitku obezity a nie nieje to le ne jedení, a športe, ono sa to eľmii ľahko hovorí, že cica nežer a športuj, ale nie je to také čierno - biele a bolo by lepšie si naštudovať problematiku...

pokiaľ viem tent typ lieku nie je na predpis, na predpis je iba Ozempic pre cukrovkárov aj to sa musia spĺ§ať isté podmienky, mounjaro nikde na svete niej e na predpis bez úhrady
cena -ono záleží aj od mg , môj kolega si teraz bral na mesiac a cena v lekárni bola cca 350 eur , ale neviem množstvo mg - bola to ale vyššia už isto dávka ako 2,5

anonym_a1e77c
16. máj 2026
@felycity

@anonym_a1e77c prv než sa zapojíš do debaty ,skús si najprv prečítať otázku diskusného príspevku a až potom sa vyjadruj, po druhé si naštuduj problemaitku obezity a nie nieje to le ne jedení, a športe, ono sa to eľmii ľahko hovorí, že cica nežer a športuj, ale nie je to také čierno - biele a bolo by lepšie si naštudovať problematiku...

pokiaľ viem tent typ lieku nie je na predpis, na predpis je iba Ozempic pre cukrovkárov aj to sa musia spĺ§ať isté podmienky, mounjaro nikde na svete niej e na predpis bez úhrady
cena -ono záleží aj od mg , môj kolega si teraz bral na mesiac a cena v lekárni bola cca 350 eur , ale neviem množstvo mg - bola to ale vyššia už isto dávka ako 2,5

@felycity "prv než sa zapojíš do debaty ,skús si najprv prečítať otázku diskusného príspevku a až potom sa vyjadruj, "
Posli mi link k Vseobecnym podmienkam pouzivania, ze dovolene je prispievat iba presne k teme, inak je to zakazane. Inak by tu 70% uzivateliek uz bolo davno zrusenych. Debatuje sa tu o vsetkom moznom. Len nesmies nikoho urazat, zhadzovat, ponizovat, byt vulgarna... Ak sa chcete vy dve bavit cisto odborne o teme, nikto vam nebrani si pisat sukromne na whatsupe. 🙂 Ta pani nie je moj nadriadeny, ani manazerka a tu nie sme v praci, aby mi prikazovala, co mozem a co nie. To nech si necha na doma alebo na pracovnu sichtu. 🙂 Ked si na niekoho vyskocis, nahulakas, vzdy riskujes, ze ta niekto usadi, aby si skludnila hormon... Prispevky, co ta nezaujimaju, proste preskoc.

anonym_1486b8
16. máj 2026
@romana_88

@anonym_46b99b 🤣 dalsia co by jej palec odletel keby nereagovala. Moja zlata Mounjaro nemas zadarmo nikdy. Vidim, ze sa vyznas.
Nevyziadane rady su najlepsie. Ano vyzrala som sa na 70kg a chcem spat svojich 60, tak som si zaplatila sukromnu kliniku a picham sa ked mam moznost 🤷‍♀️ zial, kaloricke tabulky ani beh 2x do tyzdna po 10km sa neosvedcili a pri mojej pracovnej vytazenosti sa viac neda ale to obmedzenci nepochopia a budu spamovat diskusie svojimi neopodstatnenymi komentarmi.
Som z tych, co si radi pomozu modernymi metodami a Tvoj nazor na moju vyzratost je irelevantny.Tot moj zivotny pribeh. Je evidentne , ze aj teba zaujima tato tema ked si sem zabludila 🙂

@romana_88
Sorry, ja som mala na mysli Ozempic co sa preplaca
"Pri schválenej liečbe a splnení indikačných kritérií zdravotnej poisťovne pre cukrovku 2. typu je **doplatok pacienta v lekárni 0.00**
. Liek je plne hradený z verejného zdravotného poistenia. "

romana_88
autor
16. máj 2026
@felycity

@felycity dakujem Vam za vysvetlenie 😉 No ako vidite, toto forum je plne podpriemerne inteligentnych anonymnych uzivateliek a neoplati sa s nimi diskutovat. Maju potrebu hejtovat, pricom nedisponuju informaciami. Zelam Vam pekny den 💐

anonym_1486b8
16. máj 2026
@romana_88

@felycity dakujem Vam za vysvetlenie 😉 No ako vidite, toto forum je plne podpriemerne inteligentnych anonymnych uzivateliek a neoplati sa s nimi diskutovat. Maju potrebu hejtovat, pricom nedisponuju informaciami. Zelam Vam pekny den 💐

@romana_88
Tvrdis ze mas 70 kg Mounjaro dostanes len ked mas
BMI > 30 takze aby si ho dostala musis mat vysku
1.50 metra a menej alebo sa znova mylim?

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_1486b8

@romana_88
Tvrdis ze mas 70 kg Mounjaro dostanes len ked mas
BMI > 30 takze aby si ho dostala musis mat vysku
1.50 metra a menej alebo sa znova mylim?

@anonym_1486b8 ano mylis sa 🙂 bezne predpisuju mounjaro na roznych sukr. klinikach....zial musis si ale platit nie len za liek ale aj to, ze ta "sleduju" a za vydanie kazdeho dalsieho receptu zaplatis poplatkom za kontrolu, kde ti kazdy mesiac vezmu krv a zmeraju ta na inbody. BMI vsak mozes mat akekolvek, pokial nehranici s podvyzivou 🙂 staci takto?

romana_88
autor
16. máj 2026
@romana_88

@anonym_1486b8 ano mylis sa 🙂 bezne predpisuju mounjaro na roznych sukr. klinikach....zial musis si ale platit nie len za liek ale aj to, ze ta "sleduju" a za vydanie kazdeho dalsieho receptu zaplatis poplatkom za kontrolu, kde ti kazdy mesiac vezmu krv a zmeraju ta na inbody. BMI vsak mozes mat akekolvek, pokial nehranici s podvyzivou 🙂 staci takto?

@romana_88 tak ako niekomu napchaju do tvare pol litra kyseliny ak si to zaplati, tak isto ti predpisu aj mounjaro ked ho chces

romana_88
autor
16. máj 2026
@romana_88

@romana_88 tak ako niekomu napchaju do tvare pol litra kyseliny ak si to zaplati, tak isto ti predpisu aj mounjaro ked ho chces

@romana_88 nie je to ani zdaleka nedostupna injekcia 😉 pozri si kliniky napr. estetickej mediciny alebo aj sukromne ambulancie rozneho druhu

anonym_6200cd
16. máj 2026
@romana_88

@romana_88 mňa zas zaujala táto téma preto, lebo nechápem prečo si ľudia dobrovolne pichaj niečo má vedľajšie účinky. Ale tak každého osobná vec.

anonym_b2ef0c
16. máj 2026
@romana_88

@romana_88 ty musíš byť strašne slušne napísané ,,jednoduchá" , keď si pre 10 kg ideš pichať takéto svinstvo. Radšej si zaplať trenera a jedalniček, ale je jednoduchšie si pichať a čakat zázrak. A potom , keď pride jojo efekt a nežiaduce učinky budeš plakať.

romana_88
autor
16. máj 2026
@anonym_b2ef0c

@romana_88 ty musíš byť strašne slušne napísané ,,jednoduchá" , keď si pre 10 kg ideš pichať takéto svinstvo. Radšej si zaplať trenera a jedalniček, ale je jednoduchšie si pichať a čakat zázrak. A potom , keď pride jojo efekt a nežiaduce učinky budeš plakať.

@anonym_b2ef0c ty si jednoducha s tvojimi radami. Mozno pochopis ked budes mat 2 deti po sebe a po 35ke a budes k tomu riadit svoju prevadzku.
Potom sa ozvi ako to ide s trenerom. Zlata moja ja som tolko casu za zivot vo fitku stravila, ze sa ti ani nesnivalo. Zial zivotne.okolnosti sa zmenili a ja uz tolko casu venovat sa sebe nemam. Zelam ti pekny vecer a svoje rady a nazory smeruj tam, kde budu uzitocne. Od klavesnice sa mudruje najlepsie

iwesska
17. máj 2026
@romana_88

@anonym_b2ef0c ty si jednoducha s tvojimi radami. Mozno pochopis ked budes mat 2 deti po sebe a po 35ke a budes k tomu riadit svoju prevadzku.
Potom sa ozvi ako to ide s trenerom. Zlata moja ja som tolko casu za zivot vo fitku stravila, ze sa ti ani nesnivalo. Zial zivotne.okolnosti sa zmenili a ja uz tolko casu venovat sa sebe nemam. Zelam ti pekny vecer a svoje rady a nazory smeruj tam, kde budu uzitocne. Od klavesnice sa mudruje najlepsie

@romana_88 Ale raz si to pichat prestanes a budes tam,kde si bola. Stoji ti to za to.Ja tiez zhadzujem 10g,ale nie za cenu,ze radsej skolabujem z hypoglykemie,nez by som mala par kg naviac,baby ti dobre radia. Sukromna klinika ziadne nasledky na seba neprebera.

anonym_23f90c
17. máj 2026
@romana_88

@romana_88 a co predpokladas ze sa stane ked schudnes a ten liek prestanes brat? ze zostanes na tej schudnutej vahe? ze po tom, ako malo jes teraz si nezacne telo zo strachu ukladat zasoby z toho, co budes jest potom?

Strana
z2