Sú ľudia horší?
Nechcem sa sťažovať ani zo seba robiť svätú, ale je to len môj pocit alebo sú ľudia čoraz horší? Toľko arogancie, agresivity som ešte nevidela. V prvom rade sa stále snažím vnímať hlavne to dobré, ale nejde mi ignorovať zlobu. Určite boli ľudia vždy takí, v každej dobe sa našli, ale vnímam, že je toho viac. Možno to je aj tým, že máme médiá, čo kedysi nebolo a tak vieme čo sa stalo na druhom konci sveta. Ale vnímam to hlavne u nás, napríklad som bola s bratom u lekára, má zlomenú nohu, tak som išla s ním a všetky stoličky v čakárni obsadené a tak sme si sadli oproti, bola tu iná ambulancia a otvorila zrejme sestrička, že či ideme k nej, tak som slušne pozdravila a povedala, že nie, že čakám s bratom k lekárke xy, ale má zlomenú nohu a nebolo kam inam si sadnúť a ona spustila taký krik, že či si myslím, že sme tu sami (boli sme) a že nech si sadneme inde. Alebo vodiči agresívny na cestách, išli sme do mužom 50, tak ako sme mali a nejaký pán nás predbehol a pred nami išiel schválne 20, my sme ho chceli predbehnúť a on zrýchlil a potom zase išiel 20. Alebo som si potrebovala zmeniť termín na úrade a úradník že či si vôbec myslím, že úrad nie je ochotnícke divadlo. Však ja viem, ale slušne som sa spýtala.
@vlcik1 no len nie lezdy vie pracovat so zavistou... Je normalne ze nam sem tam zahori ohnik, ale treba ho hned uhasit... A ludia nie su vdacni za obycajne veci.. Tak ich obycajne zivoty su pre nich nicim vynimocne.. Preto ta zavist... Lebo clovek simysli, ze u seseda v zahrade lrajsie svieti slnko😀😀😀

@andreatytler inak, toto je úplne vidieť najmä v starých filmoch, seriáloch a rozprávkach. Napr v Bambuľke predavačke by som dala medzi oči. 🤭🤣