icon

Sú ľudia horší?

16. jún 2022

Nechcem sa sťažovať ani zo seba robiť svätú, ale je to len môj pocit alebo sú ľudia čoraz horší? Toľko arogancie, agresivity som ešte nevidela. V prvom rade sa stále snažím vnímať hlavne to dobré, ale nejde mi ignorovať zlobu. Určite boli ľudia vždy takí, v každej dobe sa našli, ale vnímam, že je toho viac. Možno to je aj tým, že máme médiá, čo kedysi nebolo a tak vieme čo sa stalo na druhom konci sveta. Ale vnímam to hlavne u nás, napríklad som bola s bratom u lekára, má zlomenú nohu, tak som išla s ním a všetky stoličky v čakárni obsadené a tak sme si sadli oproti, bola tu iná ambulancia a otvorila zrejme sestrička, že či ideme k nej, tak som slušne pozdravila a povedala, že nie, že čakám s bratom k lekárke xy, ale má zlomenú nohu a nebolo kam inam si sadnúť a ona spustila taký krik, že či si myslím, že sme tu sami (boli sme) a že nech si sadneme inde. Alebo vodiči agresívny na cestách, išli sme do mužom 50, tak ako sme mali a nejaký pán nás predbehol a pred nami išiel schválne 20, my sme ho chceli predbehnúť a on zrýchlil a potom zase išiel 20. Alebo som si potrebovala zmeniť termín na úrade a úradník že či si vôbec myslím, že úrad nie je ochotnícke divadlo. Však ja viem, ale slušne som sa spýtala.

Strana
z4
nominativ
18. jún 2022

@andreatytler inak, toto je úplne vidieť najmä v starých filmoch, seriáloch a rozprávkach. Napr v Bambuľke predavačke by som dala medzi oči. 🤭🤣

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
derdia
18. jún 2022

@vlcik1 no len nie lezdy vie pracovat so zavistou... Je normalne ze nam sem tam zahori ohnik, ale treba ho hned uhasit... A ludia nie su vdacni za obycajne veci.. Tak ich obycajne zivoty su pre nich nicim vynimocne.. Preto ta zavist... Lebo clovek simysli, ze u seseda v zahrade lrajsie svieti slnko😀😀😀

Strana
z4