Sú potraviny otvorené v sobotu?
Ďakujem
@tilly nic by si si nepomohla. Ja som bola vcera cez obed, som si odskocila z prace a do Lidla. Co tam bolo, tak biblicka apokalypsa "hadr šuviks". Zmatok, krik, osocovanie, narazanie vozikmi, proste katastrofa. Ja viem,ze ludia si chcu nakupit, ale to spravanie je priserne. Predbiehanie sa pri pokladni, hrabanie tovaru tak, ze to pada z kosa, to je des. Dnes rano som bola v Tescu, dosla som tam o 8,10 (otvaraju o 6,00) a uz pecivo nebolo, chlieb nebol, len tie ich drahe "dopekance" co su gumove uz minutu po nakupe.
@muchotrafka298 otrasné 🙊. Nechápem to.
@tilly pre mna je najhorsie to spravanie ludi, ja som to zazila len pred sviatkami, akonahle je nejaky volny den, ked je zavrete. Ja tomu fakt nerozumiem, ze inokedy sa ti ludia chovaju normalne ale toto? Lebo vsak jasne,ze si kazdy chce nakupit, vela ludi chodi na velke nakupy 1 x tyzdenne, ale toto.A bojim sa soboty.
@muchotrafka298 presne ta nervozita tých ľudí. Ja určite nepôjdem do utorka do obchodu... máme všetko.
@tilly ja som si uz take trvanlive veci "predkupila" pondelok/utorok, kedy este nebol naval. len take ze ovocie, zelenina, pecivo, to som chcela. A tiez planujem ist do obchodu v utorok. Nemam na toto nerva.
Ano, ja idem nakupit 🙈 pretoze este v sobotu pracujem.

@kiwi3 tak to si ma ukludnila. Nadávala som si strašne