Sú potraviny otvorené v sobotu?
Ďakujem
je to obyčajná sobota
takže áno
Je v sobotu sviatok? Nie je a ani nikdy nebol cez Velku noc od nepamati len piatok, nedela a pondelok. Tak budu otvorene rovnako ako dnes a kazdy iny den.
toto je fakt otazka, ktoru sa treba pytat na modrom koni?
Google 5 sekúnd a máš odpoveď
Piatok - zatvorené
Sobota - otvorené
Nedeľa - zatvorené
Pondelok - zatvorené
Utorok - otvorené
NZ 😘
Ano
Teraz som bola v centre mesta. Všade pri obchodoch milión ľudí, milión áut, ako keby mal prísť koniec sveta 🤦🏼♀️
uz sa tesim zajtra na temy Ci je otvorene 🙂 Neprejde jeden sviatok....🙄 bez tych tem
Sú ale stačí ak si pozrieš otváracie hodiny pre daný obchod, každí to má inak
@klementinka58 pockaj ked pride 1 september a ludia budu prekvapeny, ze je pracovny den... 🙂 🙂
Mne sa páči ako sa ľudia dokážu "rozculit"nad touto otázkou, ale sami sa budú v každej téme predbiehať a opakovať ako poučiť autorku že načo sa pýta 🤣 mňa niekedy tak zaskočí nad čím sa ľudia zavzdusnuju..
@jana_eyre_2 ved aj ty robis teraz to iste, nie ? 😀
ak sa bavíme o potravinách tak tie sú otvorené. Ja pracujem v obchode s iným zameraním, v soboty máme štandardne otvorené, ale teraz máme zatvorené. Takže treba si asi zistiť konkrétny obchod kam chceš ísť...
@nyusika niekde som vravela autorke že načo sa pýta? Vyjadrujem sa k diskusii, ktorá je pod každou takouto otázkou rovnaka.. 😉
Zajtra už bude kde sa dá kúpiť pečivo, či majú aj na pumpe. 🤣🙈
@miskakyska mne ukázalo len piatok a pondelok ako sviatok keď som googlila
@jana_eyre_2 tak mne to proste hlava neberie, ze niekto bude zakladat temu na mk, co trva neporovnatelne dlhsie, ako si sam vyhladat relevantne informacie. nechapem to.
Ano,je normalna sobota. 🙂
@kiwi3 mne zase hlava neberie že toto stojí za nejakú pozornosť.. každý je nejaký a môže zakladať témy akékoľvek chce.. keby toto boli najväčšie problémy sveta, to by bolo sveta žiť..
@jana_eyre_2 tak problem je, ze od tejto nevzdelanosti a neschopnosti ludi sa potom obvijaju dolezitejsie veci, ktore sa deju v tejto krajine.
@jana_eyre_2 mozem mat ja na tvoje vyjadrenia nejaky nazor ?
taky, ako mas ty na ludi, co na podobne stupidne otazky reaguju podrazdene ?
alebo to mam prejst mlcanim, lebo na vyjadrenie nazoru k comukolvek mas pravo len ty ?
srdecne pozdravujem anonymneho autoram tema sa pekne rozbieha - good job 😀
@nyusika to si prosím ťa odkiaľ vydedukovala? Môžeš mať namna názor aký len chces a dokonca ti ani neprikazujem o ňom mlčať.. 🤪 vklude to vygraduj, to ty rada ja viem..
@nyusika nie na to sa budu pytat v nedelu vecer, este Tedi a nezabudneme na Sinsay 😂
Podľa toho, ako to vyzeralo dnes v obchode, budú obchody zatvorené minimálne rok. Moja chyba, chcela som ísť včera, ale odflakla som to, tak som si dnes užila...

Ano