icon

Sú potraviny otvorené v sobotu?

17. apr 2025

Ďakujem

Strana
z2
parvinka0001
17. apr 2025

Ano

biba_18
17. apr 2025

je to obyčajná sobota
takže áno

nynia
17. apr 2025

Je v sobotu sviatok? Nie je a ani nikdy nebol cez Velku noc od nepamati len piatok, nedela a pondelok. Tak budu otvorene rovnako ako dnes a kazdy iny den.

kiwi3
17. apr 2025

toto je fakt otazka, ktoru sa treba pytat na modrom koni?

januska12323
17. apr 2025

Google 5 sekúnd a máš odpoveď

miskakyska
17. apr 2025

Piatok - zatvorené
Sobota - otvorené
Nedeľa - zatvorené
Pondelok - zatvorené
Utorok - otvorené
NZ 😘

bielasovicka
17. apr 2025

Ano

bielasovicka
17. apr 2025

Teraz som bola v centre mesta. Všade pri obchodoch milión ľudí, milión áut, ako keby mal prísť koniec sveta 🤦🏼‍♀️

klementinka58
17. apr 2025

uz sa tesim zajtra na temy Ci je otvorene 🙂 Neprejde jeden sviatok....🙄 bez tych tem

sisska96
17. apr 2025

Sú ale stačí ak si pozrieš otváracie hodiny pre daný obchod, každí to má inak

zic
17. apr 2025

@klementinka58 pockaj ked pride 1 september a ludia budu prekvapeny, ze je pracovny den... 🙂 🙂

nyusika
17. apr 2025

@kiwi3 etse sa treba opytat, ci bude na velkonocny pondelok zatvorena aj Ikea a Pepco 😀

jana_eyre_2
17. apr 2025

Mne sa páči ako sa ľudia dokážu "rozculit"nad touto otázkou, ale sami sa budú v každej téme predbiehať a opakovať ako poučiť autorku že načo sa pýta 🤣 mňa niekedy tak zaskočí nad čím sa ľudia zavzdusnuju..

nyusika
17. apr 2025

@jana_eyre_2 ved aj ty robis teraz to iste, nie ? 😀

arieska
17. apr 2025

ak sa bavíme o potravinách tak tie sú otvorené. Ja pracujem v obchode s iným zameraním, v soboty máme štandardne otvorené, ale teraz máme zatvorené. Takže treba si asi zistiť konkrétny obchod kam chceš ísť...

jana_eyre_2
17. apr 2025

@nyusika niekde som vravela autorke že načo sa pýta? Vyjadrujem sa k diskusii, ktorá je pod každou takouto otázkou rovnaka.. 😉

zuzubb007
17. apr 2025

Zajtra už bude kde sa dá kúpiť pečivo, či majú aj na pumpe. 🤣🙈

akyia
17. apr 2025

@miskakyska mne ukázalo len piatok a pondelok ako sviatok keď som googlila

kiwi3
17. apr 2025

@jana_eyre_2 tak mne to proste hlava neberie, ze niekto bude zakladat temu na mk, co trva neporovnatelne dlhsie, ako si sam vyhladat relevantne informacie. nechapem to.

kikusahoj
17. apr 2025

Ano,je normalna sobota. 🙂

jana_eyre_2
17. apr 2025

@kiwi3 mne zase hlava neberie že toto stojí za nejakú pozornosť.. každý je nejaký a môže zakladať témy akékoľvek chce.. keby toto boli najväčšie problémy sveta, to by bolo sveta žiť..

kiwi3
17. apr 2025

@jana_eyre_2 tak problem je, ze od tejto nevzdelanosti a neschopnosti ludi sa potom obvijaju dolezitejsie veci, ktore sa deju v tejto krajine.

nyusika
17. apr 2025

@jana_eyre_2 mozem mat ja na tvoje vyjadrenia nejaky nazor ?
taky, ako mas ty na ludi, co na podobne stupidne otazky reaguju podrazdene ?

alebo to mam prejst mlcanim, lebo na vyjadrenie nazoru k comukolvek mas pravo len ty ?

srdecne pozdravujem anonymneho autoram tema sa pekne rozbieha - good job 😀

jana_eyre_2
17. apr 2025

@nyusika to si prosím ťa odkiaľ vydedukovala? Môžeš mať namna názor aký len chces a dokonca ti ani neprikazujem o ňom mlčať.. 🤪 vklude to vygraduj, to ty rada ja viem..

muchotrafka298
17. apr 2025

@nyusika nie na to sa budu pytat v nedelu vecer, este Tedi a nezabudneme na Sinsay 😂

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
tilly
17. apr 2025

Podľa toho, ako to vyzeralo dnes v obchode, budú obchody zatvorené minimálne rok. Moja chyba, chcela som ísť včera, ale odflakla som to, tak som si dnes užila...

kiwi3
17. apr 2025

@tilly ani vcera to nebolo lepsie, ak ta to potesi...

Strana
z2