icon

Sú primerané ceny na bazári?

lllll_1118
24. feb 2021

Ake sú podľa vás primerane ceny na oblečenie obyčajných značiek z bazáru? Na tričká, kratase, sukne... napr že 2-4€ atď. 🙂 respektíve aký je váš limit na takéto oblečenie kedy si poviete že to je už veľa?

tosomja
24. feb 2021

Polovica z aktuálnej ceny v obchode.
Napr. Keď v Lidli kúpim detský overal za 8€ , tak viac ako 4€ s poštovným nedám.

magda15
Odpoveď bola odstránená
judar
24. feb 2021

@lllll_1118 zalezi co to je a aky je stav...ja sama ked kupim nieco dajme tomu za 30€ a nemala som to ani raz na sebe automaticky nebudem predavat za polovicnu cenu este aj s postovnym v cene ...len to je taka dnesna sockovka moda chcet vseetkooo noveee a znackove este aj s visackou za 3-4-5€ este aj s postou v cene alebo najlepsie na dobierku a v cene ...

catherinah
24. feb 2021

Ja zas väčšinou nájdem top stav iba dierka a cena o euro menej ako nove. To je aka moda? 😄
@judar

tosomja
24. feb 2021

@catherinah 😄 kúpila som tak čipkované šaty, snehovobiele, bez poškodení, len vyskúšané. Zaplatila som 3/4 z ceny koľko by stáli v obchode, lebo nemali moje číslo. A zaplakala som veru.
Okolo bielej ani nešli, veľkosť nie xs, ale xl...a smrdeli.
Predávajúca mi odpísala, že si ich môžem nechať ale aby som nepovedala, peniaze mi vráti. 🙈

sono2
24. feb 2021

@judar čo za 3,5 rovno za euro.

221girl
24. feb 2021

zalezi podla toho co to je. Ked hladam nieco co velmi chcem a uz sa to neda kupit tak som ochotna zaplatit hocikolko :D ... kazdopadne ja sa snazim davat v bazari ceny rifle/saty tak 5€ svetre 3-4€ a tricka 2-3€ ...samozrejme ked ma nieco pre mna vyssiu vnutornu hodnotu tak to nacenim viac, je to velmi subjektivny nazor

tanisha
Autor odpoveď zmazal
cookie29
25. feb 2021

Záleží čo predávaš. Ja teda žijem v zahraniči a som zvyknutá na miestne bazare. Či už formou burzy alebo cez Vinted a mám pocit že na Sk sa predáva relatívne draho. Z pohladu kupujúceho. Ja pozerám najmä detské oblečenie a hračky. Tu je bežná cena okolo 0€50-1€ a dokonca idu celé balíky oblečená v štýle 5-10€
Pre tých menších. Samozrejme záleží aj od dopytu. V hračkách napríklad Lego, Playmobil idu za pomaly plnú cenu a tie ktoré už nedostať sú aj drahšie než originál. Ale oblečenia je priveľa. A vo výpredajoch dostať za polovičnú cenu niekedy aj menej. Vezmem bodycko Lindex. Tu sa víac ako za 1€-1€50 nepredá. Na sk bazári vidím bežne za 4-5€.

marvin1234
25. feb 2021

@lllll_1118 mna jedine co vie fakt dojat su barefoot boty na bazari, roztrepane, hnusne, casto krat anilen nie su vycistene a sumy take ze nove stoja 45 a tu hnus za 30. Samozrejme nie kazdy, ale najdu sa 🙈 tam ja vzdy beriem len ak su o cca polku lacnejsie alebo kupim radsej nové.

nika501
25. feb 2021

Ak sa pýtaš na ceny tu na MK, tak niektoré mamičky by fakt nevedeli čo by mali pýtať a už sa niekedy nad tým smejem 🤦🏻‍♀️ ja osobne predávam veci aj pod cenu (áno, a niekedy aj naozaj nové a značkové) ....nie preto, že chcem zarobiť, ale preto, aby som sa toho zbavila a uvoľnilo sa mi tým miesto....

judar
25. feb 2021

@catherinah to je moda datebacok co nevedia ferovo opisat stav nieto este poriadne pomerat

jumama
25. feb 2021

Ja sa chcem veci zbavit a tak vzdy dam balik a hodne pod cenu. Su v nom rozne veci, aj lacnejsie, aj drahsie. Je mi to luto, ale nechce sa mi cakat kym by to mozno niekto kupil drahsie po kuse. A zas vzdy je potom na rozhodnuti daneho cloveka, ci tie veci, co sa mu menej pacia, ci su obnosenejsie da uz prec, alebo este aspon po vonku to dieta znosi. Posuvala by som kamoske, ale dcera sa vysvihla a jej dcera zostala mensia o dve hlavy. Ked veci dlho stoja v skrini, uz potom ani nemusia byt moderne, aj starsie deti mozu byt citlivejsie nosit veci po niekom... a napriklad v tych babatkovskych rozne gumky v teplackoch, rukavoch, v suknickach a pod. To sa tak rozlepta a rozpadne... mala som tak dcerine veci, pozrela po troch rokoch a kedze tie gumky su casto vsivane, neda sa to vymenit a vec moze ist rovno do kosa. Cize za mna balik, a lacnejsie, tak sa preda...

stanulienkat
25. feb 2021

No tu mamicky na MK nevedia co pytat za stare handry. Niektore maju aj 100-200 inzeratov,co tiez nieco vypoveda. Nova vec vec 12e, u nich ta ista vyprata handra za 9-10€. Plavky som dcere kupila,co stali v HaM 5e, tu ich mamicky predavali pouzite za 5-6€. Alebo z opacne. Predavam vec v super stave za 30-40% povodnej ceny a kupujuca zadrbe,ze ci znizim a cenu dam aj s doporucenim.🤦‍♀️

judar
25. feb 2021

@stanulienkat to ze ma niekto 100-200 inzeratov akoze o com napoveda? Nie kazdy kto tu ma tolko inzeratov musi hned co ja viem dajme tomu nahavat zadarmo dsrovane baliky oblecenia v skupinach na fb a tu to predavat alebo brakovat niekde.....aj ja tu mam vyse 200 inzeratov ale hadzem sem veci ktore ja nenosim, sestry nenosia a este aj kamaratkine....s co sa tyka cien nech si da kazdy ceny ake chce ale aj tak je to na kupujucom ci to vobec kupi a co sa tyka plus posty to sem taki ludia migruju z fb skupin rovnako aj s moresma

221girl
25. feb 2021

@judar presne aj ja predavam veci mame, bratovi, priatelovi, kamaratke ... neprekaza mi ze ich vsetkych "zastresujem" lebo ma bavi ekologicky charakter veci. Potom zboznujem ked tu niektore riedia, ze ked mas viac velkosti urcite mas sekac a neviem co

judar
25. feb 2021

@221girl ved ano vestice co hned vedia posudit ze podla poctu inzeratov hned brakujes sekac...

221girl
25. feb 2021

@judar a prenajimam 4 domy aby som to mala kde skladovat :D ...

sono2
26. feb 2021

Samozrejme.
Sú ceny od 0 nekonečna
Je filter celkom dobrý, sú referencie, ja som nemala nikdy problém
Nevidím dôvod aby sa kvalitne veci predávali po eure. Alebo keď predávajúci uváži, prečo nie
Ja veci po eure vyhľadavam. Ja osobne mám bazár veľmi rada. Či tu či v zahraničí kde je pošta podstatne drahšia takže raz tu raz tam kde bývam.

sono2
26. feb 2021

Oprava nevyhľadávam

cookie29
26. feb 2021

@sono2 zalezi co kupujes... ja napriklad pozeram detske veci a tam idem vyslovene po nizkych cenach a dobrom stave, pretoze trh je presyteny a oblecenia je vela... a ked kupis drahsie a pridas k tomu postovne, tak to pomalicky mozes kupit nove... ked pozeram veci pre seba alebo napriklad niektore hry, tam som za kvalitu ochotna zaplatit viac, lebo to nie je parmesacna zalezitost...

sono2
26. feb 2021

@cookie29 ja nerada chodím po obchodoch a tu máš ozaj mega výber v jednom. To v obchode neni. Preto sa mne toto ľúbi. Tak ja euro poštu neriešim.tak. nové kvalitné veci sú v obchode ozaj drahé. A zas keď chcem lacno idem do Pepca. Dá sa tam kvalita naozaj vybrať a to čo je pekne neni úplne tiež za euro. Pekne body 5 šaty kľudne aj 10 euro