Šu tieto šaty vhodné na ples?
Ide o obecný-dedinský ples.

Tie saty su velmi pekne, spravne doladene mozu kludne na ples. A teraz su prave in kvetinove vzory aj v zime...
@daniela2227 na oslavu ano, ale nie na ples.... dress code je dress code. Kazda zena by mala vediet - alebo si precitat - co sa na aku prilezitost hodi. Ale dnes to mnohe nie su ochotne urobit. Casto zasnem nad tym, ako sa ludia oblecu napr k lekarovi...
@vendulka80 mozno si zaspala dobu...
@simsalabim ako? 😂
@ibrunova co ako?
@macik34 ano samozrejme🤣🤣🤣🤣🤣lebo dat si šaty na ramienka za 80 EUR a tvarit sa, ze ich navrhovala Jurčenko je velmi in...mila dama ocividne ti chyba vkus. Videla si o akých šatách sa bavíme???? Tu sa nikto nebavi o tom, ze kvety nie su vhodne. Tu sa bavíme o konkrétnych šatách na ramienka, ktore nie su vhodne. Kebyze dotyčná odfotí Heringovej šaty a povie, ze si chce dat take tak by tu nikto ani nepipol. Len si este nepochopila, ze nie je udalosť ako udalosť. A nie je kvetovany vzor ako kvetovany vzor. Zbytocne vysvetľovať.
@simsalabim asi mas napisat, ako sa ludia obliekaju k lekarovi😇
@0silvia0 jaaj 😇 No nikdy nepochopim roztrhane rozgajdane teplaky, tricko ci mikina umastene, pripadne s flakom... blatove tenisky. Chapala by som na urazovej chirurgii. Ale v cakarni detskeho lekara ci na endokrinologii? To mi nejak rozum neberie. A vidim to opakovane, u roznych ludi, nie raz. Neviem, asi som fakt ina generacia, ale mam zafixovane, ze k lekarovi treba ist v cistom.
@stanulienkat určite to nie sú plážové šaty. Vôbec to nie je tá ľahká, letná, vzdušná látka. Je to kvalitný materiál. Ale súhlasím, že sú skôr vhodné na leto, kvôli kvetovanému motívu.
@simsalabim ja som tiez stretla chlapa v mojich rokoch minule v teplakovej suprave u lekara. Bola ta suprava sice cista, ale aj tak dospely chlap v teplakoch...
Vyzerajú ako obyčajne letné šaty na promenádu niekde na dovolenke.
@simsalabim že ako chodia ľudia k lekárovi 😂😂
@ibrunova uz som napisala...
@0silvia0 no aspon boli ciste, aj ked teplaky nepovazujem za oblecenie vhodne inam ako na zahradu ci do posilky a telocvicne. A u dospeleho chlapa. Viem, ze niekedy clovek musi nahle k kekarovi - zazila som zakrvaveneho chlapa v plnej cyklistickej vybave na chirurgickej pohotovosti - tam je to fakt pochopitelne. Ale niekedy by sa ludia mali naozaj zamysliet nad vhodnostou svojho oblecenia. Aj ked sa to v tejto liberalnej dobe “nenosi”. Clovek by mal prirodzene mat v sebe akusi brzdu. A ak neviem, ako sa obliect, je na mieste si precitat vhodne zdroje ohladom bontonu a poradit sa. I ked, ako je tu vidno, nazory sa diametralne lisia... preto asi skor vhodne zdroje ohladom bontonu. Ale toto zacina uz v rodine. Pamatam si na vasnivu diskusiu tu, ci je vhodne, aby dieta chodilo do skoly v teplakoch 🤦♀️
@vendulka80 Nechaj tak, skoda reci...niektore zeny tu ziavne nepochopili, ze problem nie je v kvetoch...
Ak idem o dedinský tak môže byť
@jdvorka no na fotky šaty su krásne, na svadbu vhodné, mladý muž je fešáčik, no tá dáma čo má na nohách to sú Horné Orešany, jak z dediny, celkovy výraz pokazila s tými topánkami, úplne nevhodné doplnky.
@daniela2227 veľmi pekný komplet a veľmi univerzálny. Využiješ na mnoho príležitostí, treba trošku ale oživiť , tá čierna je taká veľmi vazna,ale veľmi je ten kostým pekný.
Aj dedinsky ples moze mat uroven, nerobte z toho veselicu na styl “Vesnicko ma strediskova”. A s tym bontonom ci dress codom, jasne, ze sa z toho nestriela ale napovie to dost o cloveku. Ani na listku do divadla nemate napisane co si mate obliect a ano, vela ludi si da rifle, ale to neznamena, ze to tak ma byt. Dnes to vsak uz trochu upada, kedysi sa ludia aj v bezny den zvykli viac upravit.
A este zakladatelke- ked su tie saty kvalitne tak si ich odloz na slavnostne prilezitosti v lete, urcite ti posluzia viac rokov, su nadcasove. A na ples si zozen ine, kludne si aj pozicaj od kamosky, ved take saty sa nevynosia a ked nechodis casto na plesy mozno aj zbytocne kupovat.
@stanulienkat Ja by som aj muzovi obula cierne topanky.
@vendulka80 A kto je to Jurčenko?? Jurčenko - Pľuščenko iste dáky krasokorculiar. A argumentovať vkusom slovenských snobov a zbohatlikov tuto na Modrom koňovi je naozaj "in". 🤔