icon

Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?

19. júl 2022

Ahojte, aky je vas nazor?🙂

Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?
Strana
z2
cyberk
19. júl 2022

tak ti poviem, ja som sla slusne oblecena a okolo mna same ku... :D takze toto oproti tomu, co som zazila je fakt pekne a decentne :D i ked su nad kolena... :D

srferreira
19. júl 2022

Kludne ano.

stvura
Odpoveď bola odstránená
ms_green
19. júl 2022

Určite áno. 🙂

benit
19. júl 2022

@cyberk to na skusku na vš treba mat sukne po clenky? Co ked su nad kolena? Ved tam nie je ziadny protokol o dlzke sukni. Samozrejme, ze nie tie ultra mini, ale tieto saty su uplne v pohode aj svojou dlzkou.

ninka99865
19. júl 2022

@benit presne, ja som v živote nemala na sebe sukňu ani šaty pod kolena, keďže mám takú postavu že by ma to ztucnovalo, tiež čítam vo to je zas za názor 😃

k16k18
19. júl 2022

Jasne ze sú v pohode ....keby si videla v com chodia iné akurát tak do nočného klubu

maribell
19. júl 2022

Áno, veľmi pekné 👍.. ja som si tiež lámala hlavu, čo bude vhodné. A presne ako píšu baby vyššie, niektoré baby čo tam mali oblečené, no des🤦. Tie sa potom predviedli aj na promóciách 😂.

melanta
19. júl 2022

@cyberk diplomatický aj biznis protokol povoľuje sukne s dĺžkou dlaň nad koleno, cca 10 cm. Takže ak to povoľuje protokol, tak neviem prečo by skúška na VŠ mala byť nad protokolom.

ivka225
19. júl 2022

Ak na tvojej skole rozhoduje o znamke oblecenie, bolo by asi vhodne zvazit, ci ide o dobru skolu.

julinka65
19. júl 2022

jasne, kludne si ich mozes na skusku dat, su pekne a slusne.
ono nejde o to, ze by na skuske zvazilo to, co ma kto oblecene, ale podla mna je to normalne, ze na skusku nepride clovek v teplakoch a v mikine hadam.

dagmarovita
19. júl 2022

Podla mna keď sa týka skúška z kriminalistiky, patológie, ekonomiky tak áno.

optame
19. júl 2022

@ivka225 no niekedy ani nie o skolu ale priamo o skusajucu.... Ja som prisla na skusku slusne oblecena, ziadne extra licenie,jednoduche doplnky a aj ked som urobila skusku,dala mi ju zopakovat... Na opravny som prisla v tmavych rifliach a ciernom tricku,bez hodiniek,uplne male jemne nausnice,iba krem na tvar som si dala a bolo vymalovano. (Skusku mi dala ..... ) Dodnes uci a ma obdobne praktiky...

asia83
19. júl 2022

A prečo by neboli?

autor
19. júl 2022

@ivka225 preboha, preco hned takyto komentar? Vobec nejde o to, len som na ne dostala nazor, ze posobia tak prilis obycajne, vsedne, tak som len chcela viac nazorov, ci toto je styl siat, ktory sa absolutne nehodi na skusku na VS, nakolko nemam prehlad, tot vsio. Skusky u nas dostavame za vedomosti, neviem, ako to bolo na tvojej skole u teba, ci sudis podla seba.

renka30
19. júl 2022

pekne, decentne saty, ktore na skusku urcite hodia

emma022
19. júl 2022

Krásne šaty, videla som ich na aboutyou. Jediné mínus pre mňa je materiál - polyester 🙄.

cucoriedkacucoriedka
19. júl 2022

Jednoznačne ano

ivangeline
19. júl 2022

Moze byt? Je to jedno? xD Podla toho ...co studujes.

cyberk
19. júl 2022

@melanta @benit preto vravim, ze su decentne a pekne 🙂 ja by som si ich tiez obliekla.. ;)

aaao
19. júl 2022

@stvura ja by som chcela pocut pribeh o skuske v monterkach 😅

srferreira
19. júl 2022

Nechapem baby naco treba okolo toho pisat vsetky tie nepodstatne komenty. Pytala sa ci su saty vhodne na VS skusku. Jenoznacne dve odpovede ano, nie 🤷‍♀️

terina25
19. júl 2022

Ano,su vhodne

lenkakravcova
19. júl 2022

Asi okej, len ak sú z priehľadné ho materiálu (evokuje mi to suknova časť), tak je lepšie si pod ne vziať rovnako farebné spodné prádlo alebo ideálne spodničku, aby zbytočne priesvitný materiál neskazil celkový dojem. 🙂

elizita
19. júl 2022

Neviem,ale za našich čias a na našom odbore sme sa nefintili na skúšky. Chodili sme normálne ako do školy oblečení. Jedine na štátnice sme sa že "slušnejšie" obliekli.

kkovacovak
19. júl 2022

Na skúšku na vysokej škole? Na skúšku si môžeš dať rifle, tričko 🤷‍♀️ Nepoviem keby sa pýtaš na štátnice ale na skúške je každému jedno úplne čo máš na sebe 😃 Keby mám na každú skúšku riešiť čo na seba tak musím mať 50 šiat

zuzuliennka1
19. júl 2022

tieto by boli vhodne rovno aj na statnice 🙂

seva22
19. júl 2022

Kraaasne saty! Urcite su vhodne!

kisskiss
19. júl 2022

@elizita @kkovacovak tiež nerozumiem, na skúšky sa chodi v každodennom oblečení - ako učitelia tak aj študenti mali vždy bežné oblečko, na štátniciach boli potom vyobliekaní (obleky, kostýmy, šaty) aj študenti aj učitelia.

deti95060810
19. júl 2022

áno, prečo nie..... aj keď na mňa pôsobia smutne a staromódne...

Strana
z2