Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?
Ahojte, aky je vas nazor?🙂

Kludne ano.
Určite áno. 🙂
@benit presne, ja som v živote nemala na sebe sukňu ani šaty pod kolena, keďže mám takú postavu že by ma to ztucnovalo, tiež čítam vo to je zas za názor 😃
Jasne ze sú v pohode ....keby si videla v com chodia iné akurát tak do nočného klubu
Áno, veľmi pekné 👍.. ja som si tiež lámala hlavu, čo bude vhodné. A presne ako píšu baby vyššie, niektoré baby čo tam mali oblečené, no des🤦. Tie sa potom predviedli aj na promóciách 😂.
Ak na tvojej skole rozhoduje o znamke oblecenie, bolo by asi vhodne zvazit, ci ide o dobru skolu.
jasne, kludne si ich mozes na skusku dat, su pekne a slusne.
ono nejde o to, ze by na skuske zvazilo to, co ma kto oblecene, ale podla mna je to normalne, ze na skusku nepride clovek v teplakoch a v mikine hadam.
Podla mna keď sa týka skúška z kriminalistiky, patológie, ekonomiky tak áno.
@ivka225 no niekedy ani nie o skolu ale priamo o skusajucu.... Ja som prisla na skusku slusne oblecena, ziadne extra licenie,jednoduche doplnky a aj ked som urobila skusku,dala mi ju zopakovat... Na opravny som prisla v tmavych rifliach a ciernom tricku,bez hodiniek,uplne male jemne nausnice,iba krem na tvar som si dala a bolo vymalovano. (Skusku mi dala ..... ) Dodnes uci a ma obdobne praktiky...
A prečo by neboli?
@ivka225 preboha, preco hned takyto komentar? Vobec nejde o to, len som na ne dostala nazor, ze posobia tak prilis obycajne, vsedne, tak som len chcela viac nazorov, ci toto je styl siat, ktory sa absolutne nehodi na skusku na VS, nakolko nemam prehlad, tot vsio. Skusky u nas dostavame za vedomosti, neviem, ako to bolo na tvojej skole u teba, ci sudis podla seba.
pekne, decentne saty, ktore na skusku urcite hodia
Krásne šaty, videla som ich na aboutyou. Jediné mínus pre mňa je materiál - polyester 🙄.
Jednoznačne ano
Moze byt? Je to jedno? xD Podla toho ...co studujes.
Nechapem baby naco treba okolo toho pisat vsetky tie nepodstatne komenty. Pytala sa ci su saty vhodne na VS skusku. Jenoznacne dve odpovede ano, nie 🤷♀️
Ano,su vhodne
Asi okej, len ak sú z priehľadné ho materiálu (evokuje mi to suknova časť), tak je lepšie si pod ne vziať rovnako farebné spodné prádlo alebo ideálne spodničku, aby zbytočne priesvitný materiál neskazil celkový dojem. 🙂
Neviem,ale za našich čias a na našom odbore sme sa nefintili na skúšky. Chodili sme normálne ako do školy oblečení. Jedine na štátnice sme sa že "slušnejšie" obliekli.
Na skúšku na vysokej škole? Na skúšku si môžeš dať rifle, tričko 🤷♀️ Nepoviem keby sa pýtaš na štátnice ale na skúške je každému jedno úplne čo máš na sebe 😃 Keby mám na každú skúšku riešiť čo na seba tak musím mať 50 šiat
tieto by boli vhodne rovno aj na statnice 🙂
Kraaasne saty! Urcite su vhodne!
@elizita @kkovacovak tiež nerozumiem, na skúšky sa chodi v každodennom oblečení - ako učitelia tak aj študenti mali vždy bežné oblečko, na štátniciach boli potom vyobliekaní (obleky, kostýmy, šaty) aj študenti aj učitelia.
áno, prečo nie..... aj keď na mňa pôsobia smutne a staromódne...

tak ti poviem, ja som sla slusne oblecena a okolo mna same ku... :D takze toto oproti tomu, co som zazila je fakt pekne a decentne :D i ked su nad kolena... :D