icon

Sú to flirtujúcej smajlíky?

19. nov 2022

Caute, čo by ste na to povedali keby kolegyňa vášmu priateľovi v správe posiela smajliky typu “😜😜” . ?

Strana
z3
taga
19. nov 2022

Neuveris, minule som sefovi dala ako reakciu na jeho spravu ❤, len preto, ze si vazim, co ta odpoved bola a nic viac... som stastne vydata a on stastne zenaty a urcite za tym nikto nic nehlada

autor
19. nov 2022

@taga Ale ja sa nepýtam na takúto reakciu ale na tie žmurkajúce smajle s vyplazeným jazykom, tým človek čo dáva najavo? Okrem toho že to pôsobí ako flirtovanie.

tinatitti
19. nov 2022

Úprimne. Ak máš potrebu riešiť, či tie smajlíky znamenajú flirt, tak svojmu partnerovi neveríš. A nikdy veriť nebudeš. Vždy budeš podozrievava a za všetkým budeš hľadať jeho prípadnú neveru. Je to ubijajuce pre teba a váš vzťah. Mala by si popremýšľať, či je tento vzťah presne to, čo od života chceš. Odpoveď nájdeš sama.

sonia.
19. nov 2022

@makakova @ketrint skusim, len teraz je vedla mna. My nezijeme v Europe, mame tu o 4 hodiny menej ako vy, tak este mam cas 😁. Ale dnes skusim a dam vediet.

komplikovana
19. nov 2022

tak ako maju ludia problem s porozumenim pisaneho textu, tak je to podobne aj so smajlikmi. Kazdy si ich vysvetluje podla seba. Ja v tychto co si poslala, ziadny flirt napriklad nevidim.

loginexistuje
19. nov 2022

za mna normalne smajliky take ze sranda zmurknutie

ysseba
19. nov 2022

Panebože, že flirtujúce smajlíky, no ja odpadnem 🙈

vecicky1805
23. feb 2024

Tak podľa mňa nezistíš takto nič..ako niekto vyššie písal bez textu nemáš ani šajnu..nakoľko každý tieto smajly chápe a používa inak..mohol aj nemusel to byť flirt..musíš vedieť kontext proste, darmo si nad tým budeš lámať hlavu..

mamka34
28. feb 2024

Ja to posielam dcére. V našej reči to znamená, že s vyplazeným 😛👅 som zvládla prácu a teším sa domov.

trdelnik234
22. mar 2025

@drake122
Ahoj,som celkom prekvapena,ze kolko ludi este nepozna chatovacie kody..
Okrem ikoniek su to aj rozne velmi zaujimave skratky
a cisla,tie maju tiez svoj vyznam..
Nevraviac o tom,ked si pisu ludia z toho isteho fachu a pouzivaju pracovny slovnik...
Takze mna by smajlik z rovnovahy nevyviedol...

Strana
z3