Sú to flirtujúcej smajlíky?
Caute, čo by ste na to povedali keby kolegyňa vášmu priateľovi v správe posiela smajliky typu “😜😜” . ?
@taga Ale ja sa nepýtam na takúto reakciu ale na tie žmurkajúce smajle s vyplazeným jazykom, tým človek čo dáva najavo? Okrem toho že to pôsobí ako flirtovanie.
Úprimne. Ak máš potrebu riešiť, či tie smajlíky znamenajú flirt, tak svojmu partnerovi neveríš. A nikdy veriť nebudeš. Vždy budeš podozrievava a za všetkým budeš hľadať jeho prípadnú neveru. Je to ubijajuce pre teba a váš vzťah. Mala by si popremýšľať, či je tento vzťah presne to, čo od života chceš. Odpoveď nájdeš sama.
tak ako maju ludia problem s porozumenim pisaneho textu, tak je to podobne aj so smajlikmi. Kazdy si ich vysvetluje podla seba. Ja v tychto co si poslala, ziadny flirt napriklad nevidim.
za mna normalne smajliky take ze sranda zmurknutie
Panebože, že flirtujúce smajlíky, no ja odpadnem 🙈
Tak podľa mňa nezistíš takto nič..ako niekto vyššie písal bez textu nemáš ani šajnu..nakoľko každý tieto smajly chápe a používa inak..mohol aj nemusel to byť flirt..musíš vedieť kontext proste, darmo si nad tým budeš lámať hlavu..
Ja to posielam dcére. V našej reči to znamená, že s vyplazeným 😛👅 som zvládla prácu a teším sa domov.
@drake122
Ahoj,som celkom prekvapena,ze kolko ludi este nepozna chatovacie kody..
Okrem ikoniek su to aj rozne velmi zaujimave skratky
a cisla,tie maju tiez svoj vyznam..
Nevraviac o tom,ked si pisu ludia z toho isteho fachu a pouzivaju pracovny slovnik...
Takze mna by smajlik z rovnovahy nevyviedol...

Neuveris, minule som sefovi dala ako reakciu na jeho spravu ❤, len preto, ze si vazim, co ta odpoved bola a nic viac... som stastne vydata a on stastne zenaty a urcite za tym nikto nic nehlada