Sú tu aj motorkárske rodinky?
Zakladám túto tému, lebo nikde som ju tu nemohla nájsť, dúfam že ma nezrušia, prosííím 😀 😀 😀 Aj Vy máte domka motorku, motorkára-manžela a teda ste sa tiež stali motorkárskou manželkou, chtiac či nechtiac? Dokonca ste už aj motorkárske mamičky a nie len manžeľky? Napíšte svoj život o tom sem v skratke, ako ste sa nimi stali, od kedy to trvá približne, páči sa Vám to alebo nie? Koľko miniete bežne na spotrebu Vašej motorky, či opravu? Často jazdíte na nej? Ako to riešíte, teda motorku, keď máte i bábo? A všetko o tom, teším sa na Vaše príspevky, zatiaľ motorkárska manžeľka, plánujúca tiež mamička 😉
Ahojte baby. Tak ja sa pridávam k tejto skupinke. Ja mám tiež manželíka, ktorému miesto krvičky koluje v žilách benzín a je v dobrom slova zmysle postihnutý morkami. Máme Kawasaki Ninja ZX 10. Chodili sme spolu 10 rokov a za ten čas sme teda premotorkovali kade tade. Dokonca aj na svadbe sme mali motorky u nás sa proste žije motorkami. Čo Vám budem rozprávať keď ich máme v obývačke momentálne 7 ks a celú presklennú stenu v ktorej je momentálne /podľa manžela ešte málo/ okolo 300 malých modelov motoriek.
@petra1209 Ahojky, vitaj medzi nami a cíť sa ako domka 😉 😀 No pekne, to môj takú výstavu nemá ale za to každé dve minúty na ňu myslí, čo stojí v garáži zatiaľ, pokiaľ je samozr. zima 😀 My máme KAWASSAKI ZXR 750 ninja 😀 Neplánujete ju predať, keď čakáte miminko? Inak Ti k nemu blahoželám a želám veľa zdravíčka a šťastíčka, nie len pri pôrode 😉 🙂
Ďakujem pekne dúfam, že bude všetko ok. No predať určite nie to skôr ešte nejakú dokúpiť lebo manžel aj preteká, takže to je každú chvíľu nejaká na preteky rozbitá a podobne. Ten už skôr rozmýšľa, že akú kúpi malému či už to bude dievča alebo chlapček proste podľa neho to bude určite motorkár 🙂
No my sme skoro všade chodievali spolu, potom sme mali nehodu, tak som sa asi dva roky nevozila potom som opäť začala ale už len tak sem-tam väčšinou na všetke zrazy a tak. Bývame už sami v dome. V decembri sme sa sťahovali predtým sme dva roky od svadby bývali u mňa. No a teraz som sa asi zas na dosť dlho navozila 😉
Uvidíme aké bude malé. Keď troška podrastie a bude sa s ním dať chodievať tak bude chodievať s nami.Na preteky aj tak chodievame veľkým autom a motorky sú naložené takže to bude v pohode. A manžel rozmýšľa, že kúpi karaván, takže to by bola paráda 😉
No veď po cestách chodieva tiež na motorke keď sa ide na zrazy alebo len tak previesť ale na preteky na okruhy chodieva autom, lebo keby motorku rozbil tak sa nemá ako dostať domov. No a k pretekom treba aj ďalšiu kopu všelijakých vecí, takže je to takto praktickejšie
Prekážať mi to neprekáža. Túto závislosť mal od začiatku, takže som to nikdy ako prekážku neriešila aj keď sem-tam ma aj rozčúlil, hlavne keď som niekam chcela ísť a nemohli sme lebo práve na ten víkend pripadli preteky alebo niečo podobné 🙂 ale zvykla som si, že tu motorky budú proste vždy a nejako tým žijeme obaja.
@petra1209 No mám istú chorobu teraz, lekári mi robia testy, že aké a si predstav, môj zlatý manželíček mi zahlásil večer v postieľke, že ak to bude niečo vážne, tak i moto predá, len aby som bola zdravá, nie je milí? Milujem ho strašne moc, veľmi 🙂 😎 😅 Toto by pre Teba urobil aj Tvoj, či nie? Bo som počula, že máloktorý muž-teda motorkár urobí totok pre niekoho ... tak neviem 😅 A už viete čo to bude to malé? Aké mená máte vybraté? Troška z témy vybočiť nevadí 😀
Keby bolo treba tak isto by urobil.Ešte nevieme čo to bude ešte je zavčasu ale chceli by sme trošička viac dievčatko, no ale v podstate to je jedno hlavne aby to bolo zdravé. Ja som Petra manžel Peter a narodeniny aj meniny máme v jeden deň no a drahý by chcel aby to bol Peter alebo Petra ale mne sa nepáči keď sa deti volajú po rodičoch, tak som si prebojovala Mateja alebo Nelu 🙂
@petra1209 Pekné mená 😉 🙂 😎 Akurát ten Matej, by som ja osobne premenovala na Martina ale každý má svoj štýl mien 😉 🙂 Teraz ešte robkáš dakde abo si už domka? Už máte všetky vecičky prichystané? Na moto máte i nejaké nálepky, či čisto iba farbu? Máte ju novú alebo od niekoho kúpenú, moto?
Teraz som bola mesiac doma,lebo v práci bola kompletná vyróza chrípok, tak som zostala radšej doma a v utorok idem na poradňu tak uvidím čo mi povie lekárka, lebo čo deň som viac unavená stále by som spala a akosi mi začína byť zle 😖 Tak uvidíme. Vecičky ešte nemáme prichystané ešte máme času a času ale pomaly obzeráme a postupne začneme nakupovať. Motorka bola úplne nová, nálepky nemá žiadne ale drahý si dal spraviť taký decentný airbrush.
Ahoj Stanca nie neodmlčala nebola som doma. No obývačku máme predelenú presklennou stenou v ktorej sú modely motoriek a za tou stenou sú odstavené normálne motorky a tam zimuje aj tá zelená 🙂 Farbu si vybral muž mňa to nejako neinteresovalo ale odkedy máme tú zelenú, tak všetko riadime do zelena už asi choroba z povolania 😉
Ahoj Stanca, tak ja som sa práve vrátila z nemocnice. V nedeľu som naše bábo stratila, tak som bola na čistení maternice, takže taká smutná vec sa nám stala. Nie nie som arrett prečo?
tak ja som ti z toho mena arrett určite neodpisovala, bola som v nemocnici takže na nete som ani nebola až včera keď som ti písala. Výsledky ešte nemám tak ani neviem prečo sa to stalo uvidíme keď prídu.
ahojte 🙂
dobra tema 😉 my sme tiez motorkari mame yamahafazer 600,krosu,minibike.Muzov brat ten aj jazdil zavodne na krose uz ma 13 poharov tusim,ale prestal lebo si natrhol cosi na nohe.Uz asi zavodit nebude len sa povozi.Nasa mala vcera uz pocula motorky jazdit na ulici a hovori tato ide 😀 tej sa tiez pacia motorky a ked ju dame sadnut potom narieka ked musi ist dole ona ma zatial svoje enduro odrazadlo 😀

@stanca22 vidim farbu.. 😀 takže vy mate ninju?pekna motorka..aj dobra.. 😵