Sú tu aj motorkárske rodinky?
Zakladám túto tému, lebo nikde som ju tu nemohla nájsť, dúfam že ma nezrušia, prosííím 😀 😀 😀 Aj Vy máte domka motorku, motorkára-manžela a teda ste sa tiež stali motorkárskou manželkou, chtiac či nechtiac? Dokonca ste už aj motorkárske mamičky a nie len manžeľky? Napíšte svoj život o tom sem v skratke, ako ste sa nimi stali, od kedy to trvá približne, páči sa Vám to alebo nie? Koľko miniete bežne na spotrebu Vašej motorky, či opravu? Často jazdíte na nej? Ako to riešíte, teda motorku, keď máte i bábo? A všetko o tom, teším sa na Vaše príspevky, zatiaľ motorkárska manžeľka, plánujúca tiež mamička 😉
@stanca22 vies kolko uz asi 10 rokov jazdime,ale najprv na krose tuto cestnu mame,ale 4 roky moj muz uz mal vela roznych motoriek uz viac kros aj cestne enduro mal a ja nemam soferak chcela som si spravit ked som si aj na auto robila,ale instruktor ma odhovoril,ze vzhladom k mojej postave mi to neodporuca lebo tu motorku neudrzim.lebo ja som taky drobec 165cm a ja na nasej ani na zem nedociahnem iba na krose som po role jazdila,ale muz sedi za mnou lebo sama ked zastavim tak by som snou spadla a on je vysoky ma vyse 190cm takze v pohode na zem dociahne,ale na cestnej to je ina paradicka jazdit to sa len tak oprem o muza a uz frcime len teraz je tych jazd menej ked mame malu.Ani neviem uz presne kolko stala musim sa muza opytat lebo to neni nova ,ale tusim este vtedy do 100tisic slovenskych no fakt neviem presne.Mame s muzom aj rovnake bundy len ja uz po porode mam tu moju akurat,ze ju zapnem.Vy mate tiez rovnake oblecko?Ja by som chcela vsetky veci yamaha 😀 a som akurat teraz zohnala najnovsie rohozku yamaha a ked kupujem k niaky darcek muzovi tak hladam nieco motorkove ja som taky maniak na yamahu 😀 inak muz chcel najprv suzuki bandit,ale potom zbadal v inzerate tuto a hned ju bral.Teraz najnovsie som rozmyslala nad usami na prilbu co sa davaju rozne motivy zvierat.Mala ta uz ma od malicka tricko aj satku 😀 a sa mi pacia aj take bundicky len to je hrozne drahe a bolo by jej to zachvilku male,ale by sa mi pacilo nieco take,ze by sme vsetci traja mali rovnake bundy 😀 inak sme zo Starej Turej tu byva na dubniku tanec slnka ste tam neboli cez leto?
@yamahafazer To je zlaté, čo si všetko popísala, koľko že máš rokov? Ja tiež tak podobne skoro meriam 😀 No my tiež si plánujeme, aspoň tak podobné kúpiť oblečko k moto, bo máme troška odlišné nakupovanie, ohľadom oblečka 😀 Tiež si plánujeme kúpiť nejakú peknú nálepku na moto, v tvare zvieraťa 😀 Nie, neboli sme tam ešte ale niečo mi to hovorí, tá Stará Turá ... to je za novým mestom, však? To ani nie je ďaleko od nás ... z Nového mesta mám švagrinu 😀 😀 😀 No budeš musieť počkať, pokiaľ troška vyrastie, potom jej hádam kúpiš tú bundu 😉 Ja som zase dosť na kawasaki 😀 😀 😀
@stanca22 ja mam 26 rokov a zasa ked vy mate taku znacku motorky tak jasne,ze ty si na take veci 😀 tvojej znacky,svagor ty si zas kupuju fox veci.Tura je za novym mestom,ale do 15min cesty.A ty kde byvas presne?Vy uz ste dlho zobraty?Aj mate niake svadobne foto na motorke?My sme este vtedy cestnu nemali,ale sme si spravili foto na motorke co sme niakych stretli s motorkou tak sme sa ich spytali ci sa mozme pri ich motorke odfotit 😀
caute sme s kosic moj jazdi 20 rokov mozno aj viac..mame kawu ninja 1200 striebornu predali sme choper..na to proste nie sme..ja uz s nim nejazdim najprv kvoli tehotenstvu a toto leto asi nebudem mat kde nechat deti..na zrazy velmi nechodime iba na ten kosicky laebo presovsky..vsetko je na jedno kopyto, yvhovuju nam skor solo jazdy, obcas dake vylety..predtym sme boli v chorvatsku na motorke tiez to bol pekny adrenalin..ale to uz vzhladom na dvojicky asi nepojde..tod vsetko na zoznamenie..
ahoj @dusika11 teda dvojicky tak to treba aj dve motorky 😀 my by sme zas chceli na starobu chopra niakeho...my sme boli na zraze iba tu unas 2krat inak tiez nechodime a vylety len tu po slovensku este sme nikde daleko neboli
@yamahafazer mmne je choper nepohodlny.. teraz ninja je velka da sa dobre sediet..no moj jazdil velmi vela boli aj zimy co bol na motorke..no chorvatsko bolo super..ale uz sa neda..
@dusika11 ja neviem porovnat na chopri som iba sedela,ale neviezla sa ja viem jazdu porovnat iba medzi krosu a cestnu a na cestnej je to ina parada 😀 ...no veru uz je to ine ked su deti aj ja som sa minuly rok viezla hadam 5 krat
@yamahafazer No máme kopec známych s moto, tak boli i na našej svadbe, tak máme foto s moto i video 😀 No ja kde bývam, to je pre mňa dosť ťažká otázka, proste sa teraz najčastejšie nachádzam pri P.B. na jednom domčeku 😉 No my sme spolu tretí rok a zobratý druhý rok 😉
@stanca22 aj my mame kopec znamych na motorkach len my sme mali malicku svadbu len 30 ludi rodina takze nikoho s motorkou sme nevolali a co boli pozret tak prisly autami
@yamahafazer Aha, no i my sme mali malinkú svadbu s 10 luďmi zaseky, menej ako Vy ale my sme ich mali ako sprievod na svadbe, na salu sme ich nevolali 😀
@stanca22 ahoj moj vzath k moto..no ja mam velkyyy respekt..kazdu jazdu viem ze sa nesmie stat chyba....predtym som nemala vzath lebo som sa vzdy bala..dodnes sa bojim motorky..moj jazdi vela sezon klopi klop ale vzdy ked ide sam von tak som nervozna..len za jeden vyjazd z kosic sme raz mali 10 nedani prednosti v jazde...ninja je skvela motorka ale velmi rychla..tod moj vztah..
choper no odisli mi tam kolena to sme isli iba 400 kilakov...take chorvatsko tam aspon na suzuki intruder co sme mali nehrozi..bolo spusta motoriek ..ale tato kawa ..spolujazdec sedi velmi vysoko a ma vela miesta..nie som dolamana..a na chopri mi bolo zima..je to nahac..kapotaz je kapotaz tam mi tahalo jedine nakolena...iste je to parada choper efekt bublajuceho motora..mozno ked budeme velmi starí a budeme sa chciet vozit po kosiciach..
inac dakujem za privitanie..
Ahojte baby tak aj ja som uz v motorkarskej rodine ale ECHT 😀 manzel aj manzelov otec zavodili. Teraz mame Yamahu fazera, Hondu 600F a Hondu xt600 (crosska) ja motorky milujem len som velmi malinka takze zvazujem ze si kupim len Hondu CBR 125ku lebo z inej nedociahnem a su mi tazke. Maly ma uz prichystanu Erivaru 50siatku (je to normalne mala motorecka na benzin ktoru dostal este moj muz k stvrtym narodeninam a s nou zacinal. No a zavrsenim tohto celeho bolo ze do rodiny prisiel vytuzeny syn a uz teraz z neho stengruju pretekara. Ja si len hlavu chytam. Uz sa neviem dockat ked maly este trochu podrastie a budeme moct znova jazdit. Muz presiel na moto skoro celu Europu ja by som to tiez velmi rada absolvovala.
@natashkaa ahoj,aj my mame fazera 🙂 a akej mate farby mi zlatej.Svagrov syn ma 3 mes a uz ma tiez nachystanu malu krosu na zavody.A ty mas aj vodicak?Ja som tiez mala a nedociahnem na zem a je na mna nasa motorka tazka by som sa ju bala skusit soferovat lebo keby som zastavila asi by som snou spadla.
@yamahafazer ahojky my mame zlteho. A nekupili ste toho vasho zlateho nahodou od baby ktora sa vola Natalka? Tychto zlatych je menej
@natashkaa nie my sme od niakeho pana starsieho neviem ako sa vola uz,ale z niakej dediny tusim orechova potvon alebo dolna potvon neviem presne
@stanca22 no co ja viem ci by si este vladala daco pozerat po takej jazde..a s vystrojom..no kosice su pekne, kopec peknych domov s historiou,spissky hrad..neviem co by si chcela vidiet..ale ja osobne po jazde len sadnem dakde na kofcu a ledva sa dovlecieme nazad..ked sme isli do chorvatska tak som chcela vidiet kopec veci..ale vystroj na sebe..spotena, nohy ma boleli tak som sa dovliekla na balaton v madarsku do izby a spali sme od siedmej vecer do stvrtej rana..neviem kolko to je kilometrov..my urobime za den 400 dvesto tam a dvesto spet, viac nevladzem...
Baby a čo tak sa stretnúť úplne všetky na moto aj s našimi chlapmi niekedy, cez pekné počasie??? 😎
Akosi to tu viazne ...
@stanca22 a kde by bolo stretko?lebo mi uz teraz ked mame malu ideme tak najviac 2 hod sa povozit nemozme ist niekam daleko a minuly rok som sa hadam 5 krat viezla ak nie aj menej
@yamahafazer No treba sa nejako dohodnúť potom :D V auguste je zraz Kawasaki, na to by ste šli?

@yamahafazer Vitaj medzi nami, koľko rokov už jazdíte? Aj Ty máš na moto šoferák? Moto Vás koľko vyšla? Tá Vaša malá je zlatučká 😎 Odkiaľ ste?