icon

Sú tu maminy z Ružomberka?

bzuco
24. júl 2009

šup-šup sem všetky 😉

alami
7. okt 2009

ivca - to sú nové 😉 😀

alami
7. okt 2009

no a nosené si fakt nenašla? tak počkaj ešte, hm? ja som Olimu za 150Sk nosené. snehula sa nevychodí - hlavne tá gumáková

ivca82
7. okt 2009

No my to nemyslí, som sa objedla, tak sa ani nečudujem 😀 😝

bzuco
autor
7. okt 2009

alebo tieto???
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6776150

ali...našla, ale len také chlapčenské, to moja finfiriťka neobuje 😔

alami
7. okt 2009

ja sa tiež práve objedám, ešte pučím, hoci už mi ide bok vyraziť 😀 😀 😀 😀

alami
7. okt 2009

bzuči - oboje na rovnako pekné 😉

baby, varili ste už šípkový čaj? 😅 ja ešte nie, už by som mala hádam, keď som na tej dzedzine a šípky za domom. Ako sa to robí? 😕

ivca82
7. okt 2009

Ali čo ako sa robí? Usušíš šípky, potom keď varíš, zaleješ ich vriacou vodou necháš vylúhovať a scedíš, ja som to niekedy usušené posekala a tak zalievala, ale dávala som len trochu šípok,aby to nebolo moc silné 😉
Bzučka veru tak, pekné sú aj tie aj tie 😉

alami
7. okt 2009

http://www.naturcity.sk/sk/zaujimave/co_mozno_e...

tak vieš - toto by mi nenapadlo, tak preto sa pýtam - ale znie to divne, že vylúhovať v stud. vode, ale zas ten vit.C - to je asi pravda...

ale asi všetci len zalievajú vriacov ako klasika čaj, čo? takže celé nepopučené?

kasis
7. okt 2009

Ja som sa tiez bola nakotit 😀 😀
Bzucka, cizmy pekne pre teba aj pre Barborku,ja by som si ale netrufla cez net topanky, som aj Matkovi chcela, ale jemu ani v obchode nesadne polka topanok a mne tiez nie, tak som odkazana len na nase obchody 😒
Ja viem, len ako sa sipkove vino robi 😀 😀 , v podstate aj caj by sa tak dal, my sme sipky ocistili, prepolili a vybrali tie chlpate semienka a iba supky dali do demizona 😉

alami
7. okt 2009

😀 😀 😀 hej, už vidím - aj popučené, aj nepopučené 😀 😀 😀 😀
tak napíšte aj ostatné, si z toho niečo vyberiem 😀 😀 😀

kasis
7. okt 2009

Ali cvicit idema co ste tam tak dlho robili, ja som myslela, ze uz o 20 tej budem doma

ivca82
7. okt 2009

No tak toto by ani mňa nenapadlo a ani by som to tak asi nerobila 😅 to zbieranie po prvých razoch, to som zabubudla už, nás starká vždy ako deti vyhánala zbierať 🙂

alami
7. okt 2009

a to je na čo dobré? po prvých mrazoch?

kasis - sme boli do 20.20 ale na začiatku sme sa zdržali, nebol magič - jej to je slovo 😀 😀 😀 😀
ale ona na záver utrúsila - nabudúce cvičíme dlhšie tak neviem, ja som tiež myslela, že do 20, ale ak bude dlhšie - idem sa hrať dinosaury 😀 😀 😀 😀 😀

andy271
7. okt 2009

ivi..
Tak ako miule?
Za 10 osem?

ivca82
7. okt 2009

Kasis to sme začali až po pol ôsmej, lebo nebol magnetoón tak kým sme prišli s cvičenia bolo hádam už aj 9hodín 😀
Andy som ti zabudla, veď som písala, že sme boli prehoz a vankúšiky na posteľ kupovať 😉

ivca82
7. okt 2009

Andy za 10 sedem 😀

alami
7. okt 2009

ivi - to kadiaľ ste išli domov? 😕 ja som bola po pol doma 😉 😅

alami
7. okt 2009

andy??????????????????????????? si si prekrstila syna?????????????????????????????????? 😨

ivca82
7. okt 2009

Ali to preto, že sme v podstate necvičili celú hodinu, to mi až potom došlo, lebo sa mi zdalo, že sme predtým aj dlhšiu zostavu aj tie cviky mali 😉 a po prvých mrazoch... čo ja viem, hádam to nejaké "blšky" pozabíja alebo čo ja viem čo 😀 ale som presvedčená o tom, že význam to určite malo 😀
Som sa prečítala a píšem ako tatár, fakt musím menej jesť 😀

alami
7. okt 2009

tak sa nečítaj 😉

ivca82
7. okt 2009

Ali ale my sme išli vychádzkovým krokom 😝 😀 a to meno Alexovo je taká mini-zdrobnelina myslím 😉

alami
7. okt 2009

predtým ste do kedy cvičili? vlani...lebo do tej 20tej stačí, ja musím domov...súrne...vždy...aby som panelák stihla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

andy..........však chceš mačiatko.....vieš ako by sa ti malý vyhral s ním???? 😅

kasis
7. okt 2009

Po prvych mrazoch viem,ze sa trnky zbieraju, lebo zosladnu, ze by aj sipky?
😕
No ak bude dnes Janka spat ako vcera, tak sa urad dnes nekona a o 19 uz bude ulozena na nocne spanie a mozem cvicit aj do polnoci 😀 . Vcera spala iba raz a to 4 hodiny,dnes uz sice 2hy krat, ale taha od pol dvanastej.

ivca82
7. okt 2009

Veď ti vravím, že hodinu, tak keď to rátaš od 19tej do 20tej je hodina predsa 😝 😀

ivca82
7. okt 2009

Kasis môže na tom niečo byť, aspoň mne to príde logické 😉

alami
7. okt 2009

hej? to fakt????????? 😕 😀 😀 😀

idem aj vykonávať nejakú aktívnu činnosť, majte sa zatiaľ. večer "sa cvičíme, vidíme, rohoceme" 😉

alami
7. okt 2009

to hej to fakt bolo k tej hodine, nie k tvojmu logickému mysleniu o mraze 😉

ivca82
7. okt 2009

Ali aktívnu činnosť budeš večer vykonávať, ja idme aktívne čítať niečo a kávu si praviť, nech nezaspím, potom príde postel a do cvičenia mám o zábavu postarané 🙂

ivca82
7. okt 2009

To som pochopila, a viem si aj predstaviť ten tón keby si mi to hovorila osobne 😀

kasis
7. okt 2009

Ivca,pride vam zlozena, ci rozlozena? Lebo my sme maturovali pol dna, kym sme ju zlozili, ale to asi preto, ze Matko si srobocky pobral a hral sa s nimi v obyvacke a my v spalni sme nadavali, ze nedodali 😀