icon

Sú tu maminy z Ružomberka?

bzuco
24. júl 2009

šup-šup sem všetky 😉

ivca82
17. nov 2009

Bzučka tiež sa pripájame ku gratku 😵

geegee
17. nov 2009

cviciace konice, podte na klacno na kalanetiku ...ale o 5 to je 🙂

ivca82
18. nov 2009

Ránko tetušky 🙂 GG ja isto nie, o 5tej je príííliš skoro a na Kľačno ďaleko a ešte jeden argument, kalanetiku nemusím 😀 😀 😀

alami
18. nov 2009

čaume 😉
ja som bola ráno s Olim brať krv 😝 katastrofa, som mu musela sľúbiť, že to p.dr vyhovorím, ale sa nepodarilo 😅 ťažko - ale prežil 😖 zajtra ide do školy - po 10 dňoch, som zvedavá ako vstane 😝 a to majú zrovna ráno 2 hod telesnej a on cvičiť nesmie 😖

andy271
18. nov 2009

Ahojte...
Tak teda uz mame klud...
A po oslavach...
Dnes mam co robit..
Kopec riadu ma caka...
Alex uz je v postielke..
Ked sa mi bude chciet dam fotky.. 😉
Zatial su na facebooku...

geegee
18. nov 2009

Teraz som nasla, ze v Hrboltovej v skolke maju volne miesta pre deti...ak mate niekto zvysne dieta doma 😀

A v MC bude MIkulas, mozno niektore vedia....ja uz som prihlasila Matuska. 3. decembra o pol 5...aj s balickom to bude. Strasne sa tesim 🙂

alami
18. nov 2009

a ako je to s balíčkom - platí sa dopredu, alebo donesieš vlastný? nevieš?

geegee
18. nov 2009

plati sa 5€ a je v tom aj balicek...aspon tak som to pochopila..bude aj divadielko a tak 🙂

ivca82
18. nov 2009

GG to mám kde nahlásiť, že chceme ísť na Mikuláša do MC? 😵
Baby, hlavne Andy, na našej ulici má jeden býv. policajt takého zlého psa, je stále zatvorený, ale jeho majiteľ, keď je opitý a niekam ide, nevšimne si, že mu ušiel. Dnes sme sa vracali domov s mesta, vystúpime z autobusu a opitý majiteľ sa prechádza a suseda mu kričí, že mu pes ušiel, a ten že no a čo a v tom momente už hrýzol chlapca čo išiel po ulici!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten spitý, že a čo teraz? Chlapec kričal, že ujo pomoc, preskočil plot do záhradky a ten kým tam opitým krokom došiel... Som nevedela, čo mám robiť, som chcela políciu volať a suseda ma zastavila, že budem mať len problémy 🤐 Ten chlap ho zavrel asi po 5tich minútach a chlapec odkrivkal za bratom a ten ho bral domov. No chápete? 🤐 😠 😔 Normálne rozmýšlam, či nemôžem aspoň niekam sťažnosť poslať alebo niečo také 😒

ivca82
18. nov 2009

Už som si zistila ohladne Mikuláša 😵

alami
18. nov 2009

ivca - no 🤐 ja sa už k psom asni nevyjadrujem, to je strašné
😠

ja som bola dnes po roku u kaderníčky 😠 😠 😠 😠 nepojdem tam najližšie 3 roky, 😠 neznášam všetky kaderníčky za radom. Vyzerám ako krava, som prišla domov a prvé som si to umyla a vyfúkala na novo, ale až mi do revu bolo, zúrim jak pes 😝

ivca82
18. nov 2009

Ali a čo ti spravila s vlasmi? 😕

alami
18. nov 2009

no.---ostrihala 😀 😀 😀 😀 ale tak nejak...no ja neviem, sa mi zdá že o nič lepšie ako moje dorastence po roku...ak nie ešte horšie...tak o ničom nejak mi to 😝

bzuco
autor
18. nov 2009

ahojte

baby...v polyfunkčnom dome na Zarevúcej otvorili nový detský sekáčik - viete aké tam majú krásne veci a za fajne ceny??? 😲 😲
som obdivovala krásnu červeno-čiernu kombinézu, len bola až 110ka a neviem či by som sa trafila do veľkosti - a bola len za 8 eur....no fakt krásne veci ....a mali dosť bundičiek, oteplovačiek, tak kto chcete, chodte kuk 😉
tovar vozí priamo z anglicka, bude mať aj nové veci s visačkou a dokladá každý deň...dokonca ak niečo zháňate, bola ochotná, že aj zoženie 😉

geegee
18. nov 2009

bzuco...ja akurat ,editujem nad tymi bambinovskymi terooveralmi..zajtra pojdem pozriet ten sekac 🙂
Mas toho krtka od Mirky? Boli sme vcera na bowlingu, tak som na teba myslela...

bzuco
autor
18. nov 2009

ahoj gg

krtka máme...díky , že si nezabudla 😉

fakt tam chod, len včera otvorili, ale vraj vždy večer, po záverečnej dolňa tovar, aby mala viac na druhý deň

a bambinovský termooveral majú veľkosť 86/92, ale zdala sa mi to byť taká 86 v bižu emili - bývalý surex....oranžovo-sivá alebo taká nejaká farba, ak by si chcela tominkovi + mali aj komplet - bunda+ oteplovačky

bzuco
autor
18. nov 2009

ale chod hned ráno...sa im tam mlelo dnes dosť ľudí, ked som bola ja

ten overal bol ešte jeden presne taký istý, akurát modro-čierny, no bol nejaký ušpinený, ale možno by sa to opralo...ten bol asi za 4ečka

bzuco
autor
18. nov 2009

modrá bola 104ka 😉

bzuco
autor
18. nov 2009

ja som tam akurát malému kúpila overal na spinkanie - macko pu - za 50 centov...a je ako nový 😅
aj teplákov mali do aleluja, som sa ich ja čosi nazháňala... 😒...som mohla počkať 😝

a majú aj dámske veci - tiež pekné, len momentálne boli samé veľké čísla - od 40 nahor

a detské vecičky má pekne rozdelené na stojanoch podľa veľkosti, takže sa až tak veľa nenahrabeš, kým čosi nádješ...fakt pekne urobený ho má, aj s detským mini kútikom 😎

alami
18. nov 2009

a tepláky má za akú cenu? ak nie za draho dačo by som išla deťom pokúpiť. Olimu musím zajtra papuče kúpiť, verili by ste že za tie 2 mesiace v škole totáááálne zodral papuče a podrážky odtrhol do polovice? som skoro odpadla, keď som to videla 😕

alami
18. nov 2009

bzuči? a z ktorej strany? od Revúcej je ten sekáč?

bzuco
autor
19. nov 2009

ahoj ali

nie, od cesty, hned pri predajni slovenka...to budeš vidieť, majú krásny výklad, s detskými figurínami

tepláky tak za 40-60 -80 korún...podľa stavu....
ale vetrovky - aspoň čo som ja kukala - tie boli tak po 5-7 eur

ivca82
19. nov 2009

Dobré ránko tetušky 🙂
No nech rozmýšlam ako chcem, neviem kde to je ten sekáč, všetky názvy sú mi známe, ale aj tak som mimo 😀

alami
19. nov 2009

pri 4.ZŠ je ten polyfunkčný dom, hore byty dole obchody. nevieš? ak ideš na Roveň z mesta ideš popri ňom - tak tam 😉

ivca82
19. nov 2009

No tak myslím, že už viem, tam bolo kedysi Kenvelo, či? 😅

adika27
19. nov 2009

Ahojte babulky,
neviete ako je to s tymi cviceniami pred porodom? chceli by sme to s manzelom absolvovat. Vratili sme sa nedavno s UK tak nevieme ako to tu bezi.
Dakujem

geegee
19. nov 2009

Tak ja dnes mam na plane ten sekac, normalne sa tesim 🙂 A este si idem do Fann po spiralu, co som vyhrala, tak dalsia radost 🙂 Len musim pockat, kym sa mlady panko vyspi 😠

andy271
19. nov 2009

Ahojte..
Tak uz sme doma z hudobnej..

Ivi, ohladom toho psa..
Viem ktoreho myslis, no nevedela som, ze hryzie..
Minule sme boli vonku a neskoro sme sa vratili a ten blbec pes nam stekal pred branou PUSTENY..
Tak som sa ho bala a MM tiez, asi este hodinu tam potom stekal..
V noci!!..
A potom isiel prec.. 😠 😖

geegee
19. nov 2009

Bzucko, sekac super, dik za tip...kupila som vsetko 😀 Aj v Quelle som nakupila 😉

bzuco
autor
19. nov 2009

gg..však???...tak fajn...a čo si nakúpila? tú kombinézu červenú*?...a ešte???
a v quelle si tomkovi tú súpravu či kombinézu?