•
14. dec 2014@geegee ahoj, dakujem za tip, vyguuuglila som si ich fb stranku a maju uzasne fotky 🙂 len tak pre zaujimavost, nevies kolko tam vyjdu gelove nechty? Dakujem
0
@bzuco
@kasis
@leyuska
@alami
@mirka
Zdravim maminy z Ruzomberka
cez vikend chcem ist na nakupy do Ruzomberka, nachadza sa tam nejake nakupne centrum alebo nie, viem, ze je tam Hypernova a odtial sa viem dostat do obchodov na tej hlavnej ulici, ale nie je tam nahodou nakupne centrum, kde by sa dalo kupit oblecenie, alebo kde najdem nejake dobre obchody s damskymi vecami, za tipy vopred dakujem
@kasis
@leyuska
@alami
@mirka
Zdravim maminy z Ruzomberka
cez vikend chcem ist na nakupy do Ruzomberka, nachadza sa tam nejake nakupne centrum alebo nie, viem, ze je tam Hypernova a odtial sa viem dostat do obchodov na tej hlavnej ulici, ale nie je tam nahodou nakupne centrum, kde by sa dalo kupit oblecenie, alebo kde najdem nejake dobre obchody s damskymi vecami, za tipy vopred dakujem
Žienky, nechce sa mi to tu hľadať tak sa pýtam ak to tu už aj bolo 🙂 Odporúčte nám nieaké dobré jasličky v Ružomberku. Malý ma dva roky tak len jaslićky. Potešia aj skúsenosti s nimi 🙂 ďakujeme.
Začni písať odpoveď...

Odošli