icon

Sú vysoké ženy nepríťažlivé?

30. júl 2025

Majú to podla vás vysoké ženy v živote ťažšie? Celkovo s prijatím ľudí, s nájdením partnera?
Ja som to v živote mala ťažké, začalo to v rodine, kde mi dávali najavo, že som nejaká divná, že takto žena nemá vyzerať a pokračovalo cudzími ludmi a ich poznámkami k mojej výške. A to mám “len” 175.

Strana
z5
gerrwie_girl
3. aug 2025
@balerina2025

@gerrwie_girl to si prva, zas mam skusenost ze vela muzov moc nemusi ked je zena vyssia. ale vsetko zavisi od toho ake maju komplexy. nehovorim za vsetkych ale muzi su radsej ti vyssi. asi chapes preco to tak je.

@balerina2025 jasne ja to chapem z pohľadu muža, keby som bola muž, tiez chcem nižšiu ženu 🙂. Len píšem vlastnú skúsenosť.

tilly
3. aug 2025
@balerina2025

@gerrwie_girl to si prva, zas mam skusenost ze vela muzov moc nemusi ked je zena vyssia. ale vsetko zavisi od toho ake maju komplexy. nehovorim za vsetkych ale muzi su radsej ti vyssi. asi chapes preco to tak je.

@balerina2025 nie je jediná. O mňa mali aj stále majú tiež záujem nižší muži. Možno aj viac, ako tí vysokí. Aj muža mám nižšieho. A na nohy mi pozerá každý.

tilly
3. aug 2025
@alienkami

@fadama Lady Gaga 155 cm, Kim Kardashian 157 cm, Ariana Grande 157, Megan Fox 163... Nie len vysoké sú pekné. Ide o to, ako vieš tie svoje cm (aj kg) nosiť a "predať". Ak máš zdravé sebavedomie a sexi vyžarovanie, tak ťa tak aj okolie vníma.

@alienkami lady Gaga, Kim, ariana a mehan sú najkrajšie ženy sveta??? Uuuha, tak to máme potom úbohý svet. Ani jedna z menovaných nie je prirodzená

tobias123321
3. aug 2025

Mne sa to nepáči vysoké mi prídu že majú málo ženskosti nie sú také zlaté jemne ako tie nízke. Ale poznám veľa mužov ktorým sa páčia vysoké že dlhé nohy a také reči len ty muži sú väčšinou nižši ako tie ženy čo je dosť blbé. Ja mám 196 a pozerám na také 150cm. Je to rôzne asi 🙈

gerrwie_girl
3. aug 2025
@tilly

@balerina2025 nie je jediná. O mňa mali aj stále majú tiež záujem nižší muži. Možno aj viac, ako tí vysokí. Aj muža mám nižšieho. A na nohy mi pozerá každý.

@tilly presne ako u mna 🙂. Tiež partner je nižší 🙂

mircalla
3. aug 2025
@alienkami

@fadama Lady Gaga 155 cm, Kim Kardashian 157 cm, Ariana Grande 157, Megan Fox 163... Nie len vysoké sú pekné. Ide o to, ako vieš tie svoje cm (aj kg) nosiť a "predať". Ak máš zdravé sebavedomie a sexi vyžarovanie, tak ťa tak aj okolie vníma.

@alienkami Vsetky menovane su dost o nicom

mircalla
3. aug 2025
@tilly

@tilly Mne sa velmi pacia dlhe, stihle nohy. Mam 166 cm, ked vidim take volejbalistky, ktore maju vscsinou skvele postavy, vyzeraju super. Aj herecky Uma Thurman, Geena Davis. Skratka mne sa to paci, drvivej vacsine muzov tiez

alienkami
3. aug 2025
@mircalla

@alienkami Vsetky menovane su dost o nicom

@mircalla z globálneho hľadiska rozhodne nie sú o ničom. Tie milióny obdivovateľov nie sú zanedbateľné.
Ale je zaujímavé, dievčatá, že ste sa chytili tých mien, ale podstatu príspevku ste úspešne odignorovali.
(Ja mám 177cm 110kg - mám ďaleko od ideálu krásy, ale som so sebou zmierená. Ak by som nebola šťastne vydatá, nemala by som problém niekoho si nájsť.)

mircalla
3. aug 2025
@alienkami

@mircalla z globálneho hľadiska rozhodne nie sú o ničom. Tie milióny obdivovateľov nie sú zanedbateľné.
Ale je zaujímavé, dievčatá, že ste sa chytili tých mien, ale podstatu príspevku ste úspešne odignorovali.
(Ja mám 177cm 110kg - mám ďaleko od ideálu krásy, ale som so sebou zmierená. Ak by som nebola šťastne vydatá, nemala by som problém niekoho si nájsť.)

@alienkami Obdivovatelia su kvoli inemu. 2 vedia spievat. Megan je pekna, ale plastikova. Mizerna herecka. Kim....nechapem zalubu v pseudocelebritach. S vyskou nic neurobime. 175 cm je bezna vyska, moc tomu hejtu v rodine neverim

ouwecka
3. aug 2025

@anonym_autor nie,su krasne

brest9
3. aug 2025

@anonym_autor 175 je pre mňa veeeelmi príťažlivé 👍😉 A kľudne aj stekle môžu byť, hoci ja mám 180 ☺️Ako chlap teda 😅

anonym_0335c3
3. aug 2025

Minule som narazila na profil na ig - tuším bronica sa volá a má 193 cm. To už je podľa mňa extrém, toľko nemajú ani podaktorí chlapi, respektíve väčšina. Musela si tiež so svojou výškou v živote užiť a nemyslím, že je to pre chlapov príťažlivé. Možno tak chvíľkovo si užiť a zažiť trochu bizáru, ale reálne sa jej asi ťažko hľadá partner. Takže tých 175 cm nie je zas až tak moc.

roxana280
3. aug 2025
@tilly

@barbie2023 no,neviem, či je šoférovanie pre nás ľahšie. V malých autách, ak sa aj dá nastaviť volant, musím šoférovať s roztoahnutymi nohami , aby sa mi zmenili pod volant...

@tilly ja si musim kupovat velke SUV, lebo inak aj ked mam sedacku uplne hore nevidim cez kapotu🙂))X3 mi jedine vyhovuje

gerrwie_girl
3. aug 2025
@anonym_0335c3

Minule som narazila na profil na ig - tuším bronica sa volá a má 193 cm. To už je podľa mňa extrém, toľko nemajú ani podaktorí chlapi, respektíve väčšina. Musela si tiež so svojou výškou v živote užiť a nemyslím, že je to pre chlapov príťažlivé. Možno tak chvíľkovo si užiť a zažiť trochu bizáru, ale reálne sa jej asi ťažko hľadá partner. Takže tých 175 cm nie je zas až tak moc.

@anonym_0335c3 nie, neboj sa, isto s tym nema problem, takze si o nu nemusíš robiť starosti 😁.

Strana
z5