Sused predáva marihuanu
Ahojte, situácia. Máme suseda, mladý chalan cca 23 rokov má. Dnes som sa náhodou dozvedela, že díluje trávu deckám. Keď píšem deckám tak myslím ozaj decká. Rovesníci mojej sestry. Do 16 rokov. Navyše im výmenou za trávu núka sexuálne služby, alebo ako to povedať. Proste ak mu chlapci dovolia "pofajkať ich" dá im " tovar" lacnejšie. Ja som si myslela aký slušný chlapec to je ,pracuje v obchode na sídlisku . Nikdy som nezaregistrovala nejaký problém spojený s ním. Žije s rodičmi, a malou sestrou v byte vedľa nás . Neviem aký postoj k tomu zachovať. Nepáči sa mi že to predáva deckám, pubertiakom. Rozmýšľam že dám podnet na políciu. Čo by ste robili vy?
To je podla mna super cesta, on bude vediet, minimalne ta nasmerovat. Pri takto poznacenych detoch je to, ze ti to povedala vyznamny znak, ze ma k tebe cestu a lepsi sa to. Dovera je krehka vec, preto dobre chapem, preco si opatrna. Drzim palce
@deny81 už som ho kontaktovala, odkázal ma na nejakého konkrétneho vyšetrovateľa. Vraj chlapca majú už v hľadáčiku ale on mi k tomu viac povedať nevedel/ nemohol. Pamätal si na nás aj po takom čase, stále rovnako milý pán . Cez týždeň budem volať na kontakt ,ktorý mi dal.
Super. Uvidis podla toho co ti povedia a mozno ani nebude treba do nicoho zatahovat tvoju sestru. Drzim palce
No ja som strasne zvedava na pokracovanie. Super ze to riesis a s velkym ohladom na tvoju sestru👌

@martinkatinka ja veru nemam pocit ze to nechce riesit, a dava hlavu do piesku. Prisla sa poradit a ludia jej tu nakladaju akoby bola mimo. Situacie nie su iba cierne a biele