icon

Susedia sa boja našich psov

22. dec 2021

Dobry vecer byvame na dome mame tu vacsie psy , pitbullteriér, staford, bullterier mali sme aj cane corso pravdepodobne nám ho otravili susedia maju s nami problem kvoli psom vadia im boja sa ich... psy mame vychovane pocuvaju na slovo mame male deti oni tiež keď su na dvore kričia nech ich zavriem boja sa ze preskočia plot nikdy sa o to nepokusali ani nestekaju... ich maly pes im nevadi cuchaju sa cez plot keď si to všimnú hned ho nervozne zatvaraju ja mam psy socializovane deti majú zajaca ktorého vypúšťajú von na travu psy si nedovolia nic spravit ani macky nenahanaju nemaju s nicim problem akceptuju susedov aj zvierata nechapem tu nenavist bojím sa ze ich otravia 😪 psy maju papiere každý deň sa im venujem miluju deti hlavne tie nase pitbull je už starý a žiadny problém žiadna agresia poraďte kto má podobný problém ďakujem

beataxxx
22. dec 2021

Hovori sa,ze zly pes neexistuje, pes je obrazom majitela….bohuzial bolo medializovanych zopar napadnuti tymito plemenami,tak sa ich ludia boja, niekedy za hystericky a bezdovodne…..asi by som dala nepriehladny plot a bol by potom.

marryen
22. dec 2021

a čo chceš akože od nás? Takmer každá Ti tu napísala, že je normálne že sa suseda bojí. Chceš aby sme ti tu písali aká je suseda tupaňa že sa bojí Tvojich psov, alebo o čo Ti ide. Mať takú susedu ako ty tak ďakujem pekne. Aby sa moje deti báli vyjsť na dvor, lebo ty tam máš mierumilovné plemená. 😖 Odsťahuj sa na samotu, postav berlínsky múr a maj si tých psov aj 30. Zamapamaj si že Tvoja sloboda končí tam, kde začína sloboda niekoho iného.

autor
22. dec 2021

@nikolka1986 nervy s čím konkrétne? Že som na mojom dvore s mojou rodinou a mám tu psov? 😆 Opakujem že nikdy niesu bez dozoru. My žiadnu šelmu nemáme ale rozmýšľam že si kúpime niečo poriadne 😂 susedia už šelmu majú

autor
22. dec 2021

@marryen susedove deti sa neboja ani by sa nemali čoho naši psy ani pri plot nejdu

tykat
22. dec 2021

Ja tak viem ze 3 psy su uz svorka, aj ja by som sa ich bala. A take reci ze "neublizia, vycviceni, pocuvaju na slovo..." blablabla.

marryen
22. dec 2021

Ty si na svojom dvore so svojou rodinou, tak isto aj suseda chce byť na svojom dvore so svojou rodinou a necíti sa tam bezpečne koli Tvojim psom.

autor
22. dec 2021

@tykat ten tretí už ledva žije a svorka akože teraz sa všetci traja dohodnú a pôjdu niekoho zožrať jedla majú dosť 😆

mistymay33
22. dec 2021

Tvoje psy neublížiš tebe! Ty si ich rodina, teba strážia, ostatnych berú ako cudzích! Ja by som sa tiez bala, tolko psov, to uz je svorka, inak sa sprava svorka a inak jednotlivec. Urobte si poriadny plot.

autor
22. dec 2021

@mistymay33 nestrazia niesu na to cvicene sú cvicene na to aby každého privítali a to aj robia

tmtm
Autor odpoveď zmazal
mistymay33
22. dec 2021

Ok to je super, ze ich mas cvičenych. Ale to nic nemení na tom, ze sa ich susedia boja, hlavne ked maju ja dvore svojho maleho psa.
Musis si to vyriesit so susedmi, ja ti iba poviem,ze väčšina ludi by sa tvojich psov bala. Fakt je, ze su to veľkí, silní psi, ktorí dokážu cloveka zmrzačiť, moznonaj zabiť. Hlavne ked si vo svorke.

lula313
22. dec 2021

@kiwi3 ľudia si nekupujú bojové plemena, lebo žiadne bojové plemena neexistujú. Odznel tu tento pojem asi 50x, o com svedčí aj táto diskusia, kde sa vyjadrujú ľudia, ktorí problematike vôbec nerozumejú.

Autorka - ako si riešila tu otravu? Bolo podané TO? Udala si ich ako možných podozrivých? Okrem toho, že si pes určite veľmi vytrpel, kým umrel, otravu mohlo zjest tvoje dieťa. Osobne by som sa bala zit vedľa človeka, ktorý rieši konflikt nie komunikáciou, ale hádzaním otravy na pozemok. Určite by som išla do kamier, podala to To, ak si ešte nepodala a išla za tou susedou, aký má problem a nech navrhne riesenie.

autor
22. dec 2021

@simsalabim o nemeckom ovčiakovi som písala ze je to plemeno cvicene dá sa povedať proti ľuďom takže je možné že zaútočil vlčiaci aj pri výcviku majú povel napadnúť človeka chodíme na cvicak moja kamarátka je psovodka strážila objekty doma má viac plemien pitbulla dobermana pudlika belgického ovčiaka a už si nespomínam jej pitbull dotrhal susedovi psa pretože ten pes prešiel k nim cez plot hovorí keby prišiel sused hneď zaútočí belgický ovčiak pretože je na to cvičeny ako ma služobného psa

naniki
22. dec 2021

@monika_k kamery si nemôžeš dať a snímať súkromie suseda,zisite si to,je to protizákonné,ochrana vlastného súkromia,preto i okná sú problém v stavebnom konaní,kde sú obrátené a v akej výške.....

autor
22. dec 2021

@simsalabim k nám chodia mačky cez plot obtieraju sa o našich psov keď ležia skôr sa bojím aby nedostali blchy keď ich mame v dome 😆

monika_k
Autor odpoveď zmazal
dominikamacakova
22. dec 2021

My sme mali Nemecku dogu a susedia sa tiež báli. Dala by som život za to, že by nikdy nikomu neublížil. On bol ako dieťa, hral sa s mačiatkami so sliepkami, miloval deti... Ale to ľuďom nevysvetlíš. Našťastie sa ho nikto nepokúsil otráviť. To je otras. Treba na nich podať trestné oznámenie za zabite psa, oni to prešetria a susedia si dobre rozmyslia či ešte budú chcieť otráviť psov.

mandarinka555
22. dec 2021

@vanda323 Žiadne "bojové plemeno" neexistuje....netáraj bludy. Pes je len taký, akého si ho vychováš. A medzi najagresívnejšie plemená patrí čivava, to len aby si bola v obraze, lebo evidentne o psoch nemáš ani poňatia.

thoughtfulweirdo
22. dec 2021

Celkom som sa pobavila. Keď sa ja bojím kráv, tak moji susedia žiadne nesmú chovať, alebo majú na vlastné náklady postaviť betónový plot, aby som ja ich kravy nevidela? 🤣 To, že sa suseda boji psov, nemá autorku čo zaujímať. Píše, že nestekaju, neskacu do plota a ani nič podobné, takže nijako susedov neobťažujú. Či autorka nemá chovať zviera, lebo cudzej babe vadí pohľad naň? Absurdné. Nikto nie je povinný dať si urobiť betónový plot, ktorý nechce, pre rozmar susedov.
Autorka- ja by som to neriešila vôbec nijak. Susedin strach je jej problém (s ktorým sa dá pracovať mimochodom), nie tvoj.

pimpulienka
Autor odpoveď zmazal
gazpalm
22. dec 2021

Jemine ,tieto nazory na psov ,od kociek ,co ich videli na obrazku🙄🙄🙄spic je hlavne hlupy , tvoje plemena ,su inteligentne ,ale potrebuju vycvik,co ako vravis maju 😄ja neviem ,kde zijem ,ale o rozkusanych detoch som akosi nepocula... psi sa na boje uz davno nepouzivaju a neviem ake tupelo ,by ich na toto cvicilo v dnesnej dobe 🙄 mam buldoga ,ten pes neublizi ani muche ,nevytoci ho snad nic ,zato maly york je nervozny,steka ,beha ,ceri aj po niekolkych cviciskach ,ide ma z neho porazit ...a cane corso si kupim na dochodku a este bulika 😊 moj tatino sa boji psov ,ked bol maly zautocil na neho vlciak( aj ,ked sam si priznal ,ze to bola jeho chyba ) vlciak ho pokusal,ziadne nasledky ,okrem toho ,ze sa boji no,ale u nas si uz zvykol ,aj surodenci maju psov 😁a ako ,keby citili ,ze on ich az tak nemusi ,tak psi za nim doliezaju ..radim plot a neriesit samostresujucich susedov

zuzanka.zuzu
22. dec 2021

😨😨😨 konecne clovek vypadne z poondenej bytovky do domu, ze klud, ze "ziadni" susedia, v zahradke vybeh pre dieta... a dpce hned 3 bojove plemena 🙈🙈🙈

kittykat22
22. dec 2021

Nechcela by som vedla teba byvat ani zadarmo. Pri predstave, ze si niekde postavim dom , zasadim strom a mam deti a kralika ... a pristahuje sa tam sused s 3 psami ako mas ty, tak placem do vankusa. K tomu, ze psi su vychovane a nikomu neublizia - tak to je pesnicka vsetkych ktorym sa stalo, ze prave ich pes niekoho napadol.

zuzanka.zuzu
22. dec 2021

@misulka22 na svojho bulika si pocula ze aha pitbull? ale nununu ako sa taka krivda mohla stat.... odo mna by si urcite pocula "drzte si poriadne toho svojho cokla" 🙈

matovicova
22. dec 2021

@sasa1310 a koho matovica? 👻

sparrows
22. dec 2021

@nikolka1986 susede vadia psy, nie autorke, tak prečo by autorka mala sama platiť za plot/múr? A ešte tu ideš hovoriť; “Aby si ich raz nenašla " hore kopytkami " “??? Zvrátené

zuzanka.zuzu
22. dec 2021

asi mierumilovné šteniatko

😢

bundle
22. dec 2021

@pepek11 presne to isté som chcela napísať...malý pes šteká na veľkého od strachu.
A špic je plemeno psa čo šteká veľmi často. Je to jeho spôsob komunikácie s ľuďmi. A v podstate sa považuje za priateľský.

mandarinka555
23. dec 2021

@pimpulienka
@zuzanka.zuzu
@kittykat22 Ženy, prestaňte trepať nezmysly o "bojových plemenách" , keď o psoch neviete ani 💩 Termín "bojové" plemeno ani neexistuje, to si ho vymysleli sprostí ľudia.

kittykat22
23. dec 2021

@mandarinka555 mozno by si mohla ist uz lahnut. Ja som nic o bojovom plemene nepisala. Tak ma neotravuj.