icon

Susedia sa boja našich psov

22. dec 2021

Dobry vecer byvame na dome mame tu vacsie psy , pitbullteriér, staford, bullterier mali sme aj cane corso pravdepodobne nám ho otravili susedia maju s nami problem kvoli psom vadia im boja sa ich... psy mame vychovane pocuvaju na slovo mame male deti oni tiež keď su na dvore kričia nech ich zavriem boja sa ze preskočia plot nikdy sa o to nepokusali ani nestekaju... ich maly pes im nevadi cuchaju sa cez plot keď si to všimnú hned ho nervozne zatvaraju ja mam psy socializovane deti majú zajaca ktorého vypúšťajú von na travu psy si nedovolia nic spravit ani macky nenahanaju nemaju s nicim problem akceptuju susedov aj zvierata nechapem tu nenavist bojím sa ze ich otravia 😪 psy maju papiere každý deň sa im venujem miluju deti hlavne tie nase pitbull je už starý a žiadny problém žiadna agresia poraďte kto má podobný problém ďakujem

andrea_ff
22. dec 2021

Brrr.... bojim sa tychto bojovych plemien neskutocne. Asi by som umrela, keby ich mam 3ks vedla v zahrade a deli ma nejake trapne pletivo.
🙊🙊🙊

pepek11
22. dec 2021

Tak potom problém je u nich... Ako vravím, pes je odrazom svojho majiteľa 😉

autor
22. dec 2021

@ukulela písala som vyššie co robím aby bola spokojná všetci majú psov na dvore celý deň a nestarajú sa ja nie dávam si na to pozor aby boli v dome na dvore len chvilu s nami alebo na prechádzke ide mi o to ze mi určite psa otravila ten pes mal ist svagrovi nemal zostat u nás ja som ho len cvičila bolo to šteňa cane corso a bojím sa o mojich psov takže budem riešiť kamery a uvidím možno aj ten betónový plot

ukulela
22. dec 2021

Kamery nemozu zaberat cudzi sukromny pozekok. Na to pozor.

tncka
22. dec 2021

Ako naco? Povedz mi naco ti je tolko ks zostava?! Este 1 pes dobre,ale 3?? No ja sa tej susede teda nedivim a ak neporiesis plot,bude rypat...Aj ked,ja by som nebola spokojna kym by neboli prec.

autor
22. dec 2021

@andrea_ff bože ľudia nepreháňajte ja sa skôr bojím ľudí a samozrejme ze aj zo psov mám strach keď nepoznám a stretnem sa na ulici zoči voči nieje to sranda keď ujde z dvora veľký pes ale takto nemajú dôvod sa báť ja mám strach keď sme vonku ze na nás zaútočí nejaký tulavy pes už sa to stalo mám malé deti nieje to sranda

autor
22. dec 2021

@tncka zostava 😆 písala som vyššie načo ich mám a že sú to výstavné psy...

misulka22
22. dec 2021

Mna inak toto fascinuje,bojove psy...mali sme bulteriera,genialny rodinny pes zboznoval ludi,zvierata ten bol neskutocne nateseny ak sa mu niekto prihovoril.ale ludia nas obchadzali lebo bojovy pes...teraz mam pyrenejov,vyslovene strazne psy slachtene na ochrany stad pred vlkmi a medvedmi.omnoho ostrejsi pes ako bulik.ale je biely a chlpaty tak ludia sa s nim fotia na ulici lebo aky zlaty...vidno ,ze ludia prd vedia o plemenach len cumia co davaju v tv
U nas sa bulika bal sused ,ale normalne sommu porozpravala o plemene,pohladkal si ho a boli ok.suseda taka 80rocna mi pre neho snicle nosila ta netusila co to je za plemeno 🤣 a inak fakt vysoky betonovy plot a je pokoj.

autor
22. dec 2021

@tncka a že nevyrastaju na dvore ako burina majú každodennú disciplínu

veronika65
22. dec 2021

Rešpekt by som určite mala, predsa sú to veľké psy... Ale aj veľmi inteligentné, nie ako si každý o nich myslí, že vedia len útočiť... Ja osobne mám vo svojom okolí veľa ľudí s takými psami (samozrejme sa im tiež venujú, cvičia ich atď) a skôr mám zlu skúsenosť s menšími plemenami, ktoré sú často agresívne, uštekané, provokujú...

misulka22
22. dec 2021

A este by som si dala kamery a len tak medzi recou spomenula susedom ,ze tam kamery su...

maminkasisa
22. dec 2021

Velke a bojove psy vzbudzuju respekt a obavy, tak sa necuduj, ze sa ich suseda boji... a nikdy nehovor nikdy, co vlastne suseda chce? Aby neboli pustene na dvore ked su deti von... keby bol poriadny plot, asi by bolo po probleme

tncka
22. dec 2021

No ono je to pekne ale co ak...ja by som za nich ruku do ohna nedala,stale je to zviera.

kiwi3
22. dec 2021

osobne fakt nechapem, preco si ludia kupuju bojove plemena 😕. to snad ani nie je pes - kamos, naco im to je? okrem takych agresivnych bulov s malymi pindikmi, tam je to este pochopitelne kvoli komplexom. a teda uz vobec neberiem, ze ich takto vyslachtili, to sa mi zda obzvlast hrozne a krute.

lienkashoppingqueen
22. dec 2021

Ja by som asi aj dom predala. Jeden taky pes je vela. A traja? A tvoja babka ma dobermana? Fu, zvlastni ludia. Nezvycajne! To mate asi velmi radi taketo rasy vsetci v rodine? Mozno aj samotari tak trochu.
U nas sa take stalo, na dvore oslavovali susedia a tento mierumilovny pes skocil jeho priamej susedke, 5-rocnemu dievcatu rovno papulou do tvare, boli ju zasivat, znicilo to susedske vztahy, dievca ma traumu. My sme z druhej strany susedia a nikdy by som to do toho psa nepovedala. Zije, nedali ho utratit, lebo bola rec aj o tom. Rodicia toho dievcata to ziadali. Ale ked k susedom idem tvarim sa ze nic, ale jedno mi neni😁
Takze co najvyssi mur by bol asi ozaj vykupenie. Mozno ho aj susedia cvaknu😁

apolka77
22. dec 2021

Pozri ja by som sa posrala mať Vás za susedov. A súhlasím betónový veľký múr postavte ....tu môžeš hocičo písať aký sú mierumilovni ti psi, nemôžeš Nikdy zaručiť žeby Nikdy nikomu neublizili. Nikdy. To, že Tebe sa dajú škrabkat neznamená že mne by ruku neodhryzli.
Pochop, väčšina ľudí sa boji veľkých psov plus bojové plemená...spravte láskavost susedom a všetko pre maximum aby tie psy nevideli a cítili sa bezpečne čiže Veľký betónový múr...

autor
22. dec 2021

@misulka22 ved práve že ľudia nevedia nič o plemenach sú aj ostrejšie psy nemecký ovčiak je napríklad cvičeny na ochranu majetku takže dá sa povedať proti ľuďom kamarátka ma troch aziatov pri dvoch malých deťoch tiež je to pes na obranu majetku hovorila mi ze sú agresívny keď nepoznajú človeka a pekne strážia a sú veľmi veľkí naši sú oproti nim krpci

tmtm
22. dec 2021

@bambulienka25 Doberman neni bojové plemeno ale služobné.

autor
22. dec 2021

@lienkashoppingqueen áno babka ma starého dobermana samotari nie 😁 sme veľmi spoločenská rodina aj tie výstavy... A susedia nedajú na plot ani cent my sme si ho spravili aby bol pevný a vysoký

misulka22
22. dec 2021

Ale ludom nevysvetlis...lebo co povedia v tv je svate.to nevadi ze tomu prd rozumeju.treba sa obrnit tymto nazorom a ignorovat.mma ked sa niekto pyta ,ze ake plemeno k detom tak jednoznacne bulterier alebo stafbull.a inak 90% tych ludi co su proti tymto plemenam ani netusia ako to plemeno vlastne vyzera 🤣 vies kolko krat som pocula,na mojho bulika,ze aha pitbull? 🤣 a este ,ze si ich kupuju len ti co maju komplex z maleho penisu to je oblubene...ale hej,ja nemam penis vobec tak preto sme mali bulika 🤣

autor
22. dec 2021

@kiwi3 bojové plemená a s kým akože bojujú? To bolo dosť dávno ze boli využívané na psie zápasy preto ich treba socializovat aby neboli agresívne voči zvieratám s ľuďmi to nič nemá keď si frajer kúpi takzvané bojové plemeno o výchove vie hovno áno je to nebezpečná zbraň pretože je ten pes silný to je všetko nejde cielene od narodenia po ľudskej krvy pre boha

monika_k
22. dec 2021

tu nepochodis … Ludia nevedia ani ake su to plemena.. Vsetko hned bojove… Malych sa neboja lebo sak nunu zlate ale, ze su bez stipky vychovy im nevadi… Zial, velke psy su diskriminovane preto musia byt na 120% lepsie ako tie male … Na dom si daj kamery a ak nieco susedia urobia okamzite policia… Zabudli, ze zviera nieje vec…

lienkashoppingqueen
22. dec 2021

Len taky plot asi tu situaciu nevyriesi. Nejake tienidlo na plot, aby tie psy nebolo vidiet? Juuj, ja sa tiez susede necudujem. Je mi jej luto, nechcela by som byt v jej kozi. Fakt na psa musis davat pozor, je to zviera, nikdy nevies. Potom by bolo neskoro vyplakavat a chytat sa za hlavu.

guessssss
22. dec 2021

@maminkasisa souhlasím s vámi

babulkomale
22. dec 2021

Kludne by som vymenila tvojich kludasov za sice vystavne, ale hlupe a nevychovane cokle od nas zo susedstva. Brechaju ako blbe ked pracujem v zahrade, aj ked uz x rokov ma poznaju, vystekavaju nam navstevy, otras...vzdy som mala v minulosti psov, viem ich cvicit, nikdy ma pes nepohryzol, ja by som sa tvojich nebala. Chceli sme psa tu v dome aj my, mame mega pozemok ale s tymi blbcami za plotom na to ani nemam chut. Asi by vrestali este viac.
Susedu si nevsimaj, kamery daj namierene pozdlz podla vasho plota aby nezaberali ich pozemok, na spica namier ultrazvukovu rusicku stekotu.
Vela stastia 🐶

simsalabim
22. dec 2021

Aj vycviceny pes moze ublizit, ked mu rupne v bedni. Na mna ako dieta zautocil policajny vlciak, ked sme isli s mamou, sestrou a bratom okolo. Vlciak bol na vodzke, v sprievode svojho psovoda, vytrhol sa a vrhol sa na mna. Bol problem ho zo mna odtrhnut, podarilo sa to az s pomocou nahodneho okoloiduceho, ktory sa vracal domov s nakupom kuchynskych nozov. Takze tak k tomu, ze pes je vycviceny a poslusny. Tiez vraj dovtedy nikomu neublizil. Mala som 6 rokov.

missdiva
22. dec 2021

Tiez by mi vadilo kebyze maju susedia takychto psov, bala by som sa, ze k nam preskocia. Pokial by ste mali vysoky betonovy plot tak by mi to bolo jedno, nech si kazdy robi co chce ale nie aby ma niekto ohrozoval na vlastnej zahrade.

babulkomale
22. dec 2021

@maminkasisa velke? 😆 Asi ani nevies o akych plemenach je tu rec.

autor
22. dec 2021

@missdiva nikto nikoho neohrozuje 😁

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená