Susedových dcéra neustále zvádza môjho priateľa
Pisem anonymne lebo nechcem aby ma niekto spoznal.
Byvame v nasom byte uz 2 roky a ako tak sme spokojny. Mame aj dobrych susedov vacsina mladych rodiniek. Moj priatel je medzi susedmi velmi oblubeny lebo je sikovny. Ma tam aj kamosov dvoch susedov s ktorymi sme sa velmi spriatelili. Mame tam aj taku starsiu pani s manzelom ale velmi cipernu ktorej sa po neuspesnom manzelstve vratila domov dcera ktora pije fajci a obcas droguje. V lete mame v zahrade altanok kde sa stretavame na obednajsu kavu a rozpravame sa.
Problem ale nastal v tom,ze susedovej dcera sa velmi spriatelila s druhou susedou (sadli si hlavne v tom popijani alkoholu) ktora prahne po svadbe so svojim priatelom. Neviem presne co sa udialo pretoze ked som sa vratila z vikendu ich chovanie voci mne sa zmenilo. Zacali ma ohovarat pred priatelom, ta suseda sa mu zacala nukat,ze ako mu bude skvele varit a ako dobre mu bude u nej. Ona je velmi pekna stihla vysoka brunetka a ja som mala plnostihla uplny jej opak. Ked som bola v praci vyuzivali to,ze priatel je sam doma a pozyvali ho k nim za nejakou zamienkou a snazili sa mu prehovarat do duss,ze ako bude somnou nestastny, aka som ja chudera a ze nie som ani zena pre neho. Potom raz vecer sa tie susedy tak ozrali ze ta jedna sa tam pred nim vyzliekla a zacala sa tam valat po zemi no proste hanba. Ja som o tomto absolutne nevedela ale priatel mi to vsetko povedal brala som to zatial akoze vsak sa nic nestalo.
Lenze vcera bola zas opita sedela na schodoch hadala sa s tatkom a mamkou,ze zas pije ledva stala a my sme sa zrovna vratili z obchodu, mala tam aj tu susedu kamaratku a ked sme vosli dnu tak jej mamka lamentovala,ze co si to dovliekla domov a ona sa prismotrala k mojmu priatelovi vyslovene sa na neho zavesila objala ho okolo pasa a hovori mu
Ty mas take krasne oci a vlepila mu pusu na pery. Ja som len zostala v nemom uzase. Jej mamka ju chitila a odtiahla
Domov no ale aj tak. Priatelovi to bolo neprijemne.
Vyhladava ho, vypisuje mu,vyvolava uz par krat ju odviezol na aute a ona mu aj po polnoci vyvolavala ci pride po nu kdesi z nejakej prdwle co tam bola za kammoskou ale usiel jej bus. Mne sa to nepacilo tak nesiel. Priatel jej uz viac krat povedal ze si vybral mna,ze ma lubi a nebude to menit caka nas svadbu. Je to u nas cim dalej tym horsie. Momentalne je to tak,ze ona sa snazi ho otravovat s kazdou blbostou a ja uz neviem co robit. Priatel ju nechcce ale ona to nevie pochopit.
@zirafienka Vidíš,že mi to nenapadlo 😂 V tom prípade tu ako slohové práce slúži oveľa viac diskusií 😂
Priatelovi to lichoti a mozno sa mu aj paci ...Vies aki su chlapi ako vcielky picham tu a picham tam.
Ale nemas klud- tak si vyber lebo tam kde si niesi stastna. Urob mudru vec a chodte odtial lebo to neskonci
Priatel je cudni ! Nehnevaj sa ale moj by sa zachoval inak .. Toto si nechat dovolit nerozumiem..
Ako sa mal zachovať...no voziť ju ďalej autom a ty sa pekne odsťahuj a ty zablokuj jeho na fb a už mu nedvíhaj...
Ja nevidím iné riešenie ako odsťahovať sa. Veď do práce sa hádam vieš dostať aj z iného miesta. Či máš robotu 2 metre pred domom? Veď takto máte stále niečo. Mať dobrých susedov je super, ale tie, musia poznať hranice
@perdulka7 keď myslíš... nemajú deti, nič ich tam nedrží a bude mrhať energiu na boje s nejakou trapkou? TOTO je slovenská natura. Radšej preplakať niekoľko rokov, nechať si rozbiť vzťah, ako vystúpiť z komfortnej zóny a niečo zmeniť 😏 je to len byt 😉
V telefone sa da cislo zablokovat. Ak bude volat z ineho, tak nech zablokuje aj to. On si to musi vyriesit, bud alebo.
Nechápem. Tak ona ho pobozká, ty pozeráš, on pozerá a odtrhnúť ju od neho musí až jej mama? 🤦 Chápem, že ty si mohla byť zaskočená, no čo tvoj priateľ??? Mi nechci nahovoriť, že keby sa niekto vrhali na teba a bozkával objímal a bolo by ti to nepríjemné, že len tak stojíš a necháš sa. Ak to nie je výmysel, tak hlavne tvoj priateľ je riadne na hlavu. Úplne by stačilo, keby po nej vždy zhukne či je normálna a nech mu dá pokoj, nech sa k nemu nepriblížuje lebo je mu z nej a z jej správania zle. To keď bol u nich a ony na teba kidali aká si na nič a že a tebou nebude šťastný, to tiež len počúval a držal "ústa"? A keď sa začala vyzliekať tak čakal kým to dokončí a že čo bude pokračovať? Normálny chlap by ju hneď uzemnil a poslal do teplých krajín. Normálny chlap, by sa nenechal obchytkávať a vtiahnuť do takýchto hier . Vy tam máte asi všetci o koliesko menej, nie len susedi

@23121974 možno že je to slohová práca. A komentáre tiež pomôžu ako vsuvka...😂