Sušička v byte - za a proti

bluenutshell
1. apr 2015

Máte sušičku? Ako sa vám osvedčila? V paneláku stále bojujeme o priestor, zrušiť sušiak na bielizeň by sa mi páčilo...

bajana
1. apr 2015

Kto raz skusil susicku, uz bez nej nechce byt....navyse odpada aj zehlenie. Pristroj 2 v 1 ale nedoporucujem, lepšia je samostatna susicka.

gretocka
1. apr 2015

no my zatial susicku nemame, ale akonahle sa mi pokazi pracka, tak kupujeme prave to obavane 2v1. Maju svokrovci aj svagrovci, slape obom dlhy cas a ziadny problem.

evelynm
1. apr 2015

odporucam susicku, jednoznacne. Dva v jednom sice nie je tak dobra, ako 2 samostatne pristroje, ale v pripade setrenia priestormi je to riesenie. My mame kazdu zvlast, susicka je polozena na pracke, medzi nimi spajaci komponent, je to vyyyborneee!

bamb27
1. apr 2015

@bluenutshell ja mam 2v1 od vianoc a uz nedam za nic na svete,, rozdiel je len v tom ze kapacita susicky je mensia ako kapacita pracky,, tak bude dam menej na pranie a osusi mi vsetko, alebo po vyprati par kuskov vyseparujem,, vacsinou take co nie su vhodne na susenie v susicke a je to taka obrovska pomoc ze az,, ale hlavne netrci 6 dni v tyzdni susiak v izbe a prestala mi plesniviet stena

ali223
1. apr 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

ja mam pracku so susickou a tiez na nu nedam dopustit 🙂 ten co ma velky dom nech si to da osobitne ale v byte je lepsie 2v1 ja som z nej nadsena a konecne nemusim rozmyslat kam strcim susiak ked vonku prsi alebo je zima 🙂 Ale bacha pri výbere susicky oplati sa priplatit v takýchto veciach my sme kupili Miele bola drahsia ale podla prieskumov je najkvalitnejsia a mám k nej 10 rocnu záruku.

kaktusik007
1. apr 2015

ja mam maly byt, bojujem o kazdy cm stvorcovy, ale teda spotrebic 2v1 by som rozhodne nekupovala, aj kvoli spotrebe.. Mam oba spotrebice zvlast, a je to presne ako pise
@bajana kto raz si susicku kupil, tak si nadava ze bol taky blby a nekupil si ju skor.

beatkazvenuse
1. apr 2015

Ja mam dve domacnosti.jednu cez tyzden byt a cez vikend dom nadedine. Mam doma susicku zvlast a pracku a v druhej domacnosti 2v 1. A hovorim z praxe2v1 je oproti samostatnej susicke kravina. Susicka samoztatna je genialna vec.

gretocka
1. apr 2015

@beatkazvenuse mozes mi napisat v com je to horsie 2v1 oproti samostatnej? zaujima ma to, lebo ja mam vo okoli ludi ktori maju 2v1 a su spokojni.

h2
1. apr 2015

@bluenutshell Áno, mám sušičku a som spokojná, aj keď s tým žehlením to nie je celkom tak, ja som chcela sušičku hlavne kvôli tomu, aby som nemusela toľko žehliť. No, ale žehlím aj tak, ale to je asi môj problém, že mi to len také, aké to je zo sušičky, nestačí. Aj muž si zo mňa robil srandu, že či som si myslela, že mi to okrem sušenia aj vyžehlí. 🙂 Jediné, čo som prestala žehliť, sú uteráky, tie sú zo sušičky neskutočnééé! Ale ináč som veľmi spokojná, okrem iného ušetríš aj na aviváži, tú do sušičky netreba.
@bamb27 U nás je to opačne, sušička má kapacitu 8 kg, niekedy tam narvem aj dve práčky. 🙂

beatkazvenuse
1. apr 2015

Samostatna susi na uplne inomprincipe.pradlo vylezie krasne nadychane vonave takmer nic nezehlim. 2v1 susi inak capce tam voda neviem ako to funguje. Ususi ale dokrci a niektore veci tam dat nemozem. Do samostatnej sa nebojim dat nic mam ju uz dva roky a este mi nic nepokazila, davam tam od jemneho az po kabaty a kimona. A dlho to trva lebo jedno pranie + sjsenie mas 3az4hodiny a ked si v byte kolko krat ju stihnes pustit do vecera? Samostatne spotrebice jeden perie jeden susi a krasne operiem a ususim za den aj tri davky.

bluenutshell
autor
1. apr 2015

@beatkazvenuse Aký je to typ sušičky?

beatkazvenuse
1. apr 2015

Samostatna beko. 2v1 candy.

beatkazvenuse
1. apr 2015

@bluenutshell a s tepelnym cerpadlom je beko.

romanovic
1. apr 2015

Ja mam Electrolux 2v1. Ked mi prva odisla po 12 rokoch, kupila som si znova, len najnovsiu modelovu radu. Ja som super spokojna.

gretocka
1. apr 2015

@beatkazvenuse dakujem za odpoved 🙂

bonaqa2013
1. apr 2015

ja neviem, ale moja švagriná mala v byte. Teraz majú dom so záhradou a už ju nepoužívajú. Resp. málo.

atanusa
2. apr 2015

@bluenutshell Ani ja na sušičku nedám dopustiť – kvôli šetreniu miesta sme kupovali takú, ktorá sa dá umiestniť priamo na práčku (oba spotrebiče sú značky AEG, medzi práčkou a sušičkou je špeciálny spájací diel, takže celý systém je stabilný). Sme šesťčlenná rodina, periem takmer denne, väčšinou na niekoľkokrát a kým sa mi jedno prádlo suší, ďalšie sa už perie (to by nebolo možné, keby sme mali práčku a sušičku v jednom). Najmä sušenie posteľného prádla a uterákov je na nezaplatenie. Keď si predstavím, ako sme predtým celú zimu obchádzali doma sušiaky...

tinaaa84
2. apr 2015

@bluenutshell ja mám sušičku electrolux samostatnú, je to na nezaplatenie. A konečne sa neusím po dome motať medzi sušiakmi a sušiť aj na radiátoroch

zeriempizzu
2. apr 2015

Mala som 2 v 1 (kvoli miestu) a teraz mam osobitne. Lepsia volba je osobitna susicka - ale ani 2 v 1 by som nazatracovala - uplne v pohode splni svoj ucel i ked su tam restrikcie.
Odporucam kupit najlepsie na co mas, lebo i tam vidiet rozdiel - ja som za Miele v kazdom pripade.

A inac susiak mam stale - nie vsetko mozem susit v susicke. A ja dokonca i vsetko este zehlim 😃☺️😉

kiki68
2. apr 2015

jasne,ze mat susicku, neni o com, pretoze aj v malom byte tak clovek nemusi susit hlavne velke pradlo, cize staci mensi susiak a velek pradlo rovno prezehlis a mas pokoj. A vela miesta to nezaberie, ved mozes dat susicku a pracku nad seba v ramci kuchyne ci kupelne. Ako zabudovat to do linky. Alebo mat 2 v 1.

petulaptt
2. apr 2015

Ja mam susucku od noveho roku a som spokojna. Dovtedy som mala permanentne rozlozeny susiak, zaberal mi miesto. Teraz mam susicku v komore, pretoze v kupelni mam zvrchu plnenu pracku a som rada, ze ju mam. Pradlo je po suseni makke, nie ako zo susiaku, toho prachu a zmolkov co z toho pradla vytiahne, je neskutocne a uz nemusim tolko cakat na jednu vypratu vec kym sa osusi, ked ju rychlo zase potrebujem. Za par hodin mam oprate aj vysusene a uz by som ju naspat za susiak nemenila 😉

petulaptt
2. apr 2015

A mam susicku bosh serie 4 na 8kg

kiki68
2. apr 2015

ja miele a jaaaaj parada!

h2
2. apr 2015

@petulaptt Jáj, skoro mi zabehlo, keď som si to prečítala. 😀 😀 😀 Tak nech Ta už ne"serie". 🙂

petulaptt
2. apr 2015

@h2 tak tato verzia prekladu ma nenapadla 😀 😉

stastnazena2
10. apr 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

Ja mám asi pol roka práčku so susickou znacky Miele a neviem si to vynachválit je to super 🙂 už ziadny susiak po byte a na balkone je zrazu tolko miesta 🙂

zanet63
15. apr 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@stastnazena2 a kolko ta prosim ta stalá chcem pracku so susickou a rozmyslam nad touto znackou len sa mi zda trosku drahsia ale zase som citala ze je to nekaziva znacka

stastnazena2
16. apr 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

@zanet63 kolko stála no už si presnú cenu nepamatam ale okolo 2000€ ale ako pises je to top znacka

erika161
24. apr 2015
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@zanet63 ja mám tiež ale práčku Miele a chcela by som aj sušičku ale ešte treba našetriť peniažky chcem len Miele ziadnu inu

jarka800
11. máj 2015
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

Baby poradte chcem pracku so susickou ale eviem sa rozhodnut ci spolu alebo oddelene a ked oddelene tak ci to dat vedla seba ci na seba poradte ktora je najlepsia varianta