Suzuki Vitara
Ahojte, zvazujem kupu tohto auta ale nasla som minus a to, ze je pri vyssej rychlosti dost hlucne. A teda, kto ma toto auto mozte mi to potvrdit alebo vyvratit? dakujeeem 🙂
Ked ti príde bezpečnejšie SUV tak chod don,ja by som ale osobne nešiel. Miesta je tam viacej len na hlavu,oproti sedanu,limuzíne. I u sedanov máš verzie 4x4-ale to vždy stojí tak 0,5l na 100 viac-závisí od konktrétneho typu. V prípade prudkej zmeny smeru je potrebné počítat s nestabilitou,prevrátením vozidla.
@brembo ale v urcitom veku uz ocenis vyssi posed 😅 Ked sadam do nizsieho auta, uz mi to vadi. Ja mam spotrebu v BA okolo 5,7.
@matus7030 9litrov? Neblazni, to naozaj? Ja jazdim iba po BA (s vynimkou nejakych vyletov sem tam) a ako pisem, ja to mavam typicky okolo 5,7.
9l v meste je vela? Tak samozrejme záleží od motora. Ja som zvažoval kupu auta-bol to 2 liter a to malo spotrebu mimo mesta 11. V meste 13 až 16
@simsalabim nebláznim. Je to vitara v plnej výbave automat a po meste bežne 8,5-9 l. Tiež som z toho bola v šoku, ale je to tak. Na Audi máme po meste 6-7 max.
Dobry den,kupil som si vitaru hybrid a hladam kde by sa dala na toto auto zohnat knižka manual.Vitara je rocnik 2019.Dakujem
Dobry den,kupil som si vitaru hybrid a hladam kde by sa dala na toto auto zohnat knižka manual.Vitara je rocnik 2019.Dakujem
Este moj mail bedzany@gmail.com
@saska112 hluk záleží aj pneumatík ktoré dáš. Veľa.krat hucia viac tie než auto . Ak rozmýšľaš manuál alebo automat šla by som do manuálu. Cena servisu v automate je o dosť vyššia , a to aj údržba.
@mamina1419 uz som kupila. Vobec nie je hlucne. Mam manual a som spokojna 🙂 aj ked zo zaciatku to sem tam neslo zaradit uz sa to zabehlo

@saska112 aj ja držím palce nech ste spokojna 🙂