icon

Svadba - Bezdeda a Ivana

17. mar 2023

Ço si myslíte o týchto dvoch?

Strana
z2
autor
17. mar 2023
valeria_h
17. mar 2023

Autorka zamestnaj sa niečím, musíš sa strašne nudiť, keď Ťa zaujímajú cudzí ľudia.

autor
17. mar 2023

@valeria_h o mna sa bat nemusíš.pekny deň

diewcatqoo
17. mar 2023

Myslim si o tom to iste, co si myslim aj o tehotenstve Dominiky Cibulkovej.. nic - nezaujima ma to.

mk1111111111
17. mar 2023

Ze je to par, ako kazdy iny. Neviem, co ine by sme si mali mysliet? Tvoja otazka nema ziadnu pointu. Bola si do neho platonicky zalubena? Ked Ta to tak vykolajilo

danica2711
17. mar 2023

na tom nebolo čo pochopiť alebo nepochopiť. Ale tie tvoje dodatočné "komentáre", tie teda stáli za to! Čistá slaboduchosť

viktoria3333
6. apr 2023
evuska32
6. apr 2023

Sledujem ich na IG....prajem im lásku a spokojný spoločný život. Za rok toho stihli toľko, že niektorí to nestihnú za 10. Páči sa mi, že majú spoločné záľuby a tešia sa jeden z druhého. Verim, že im to vydrží dlho 🥰

h2
6. apr 2023

🤯 Čo si myslíme o svadbe Bezdedu s nejakou Ivanou??? To vážne? Prečo by som si mala o nich niečo myslieť? Oni si s snáď myslia niečo o mne? Ďalšia vec je, že aj keby som ich náhodou poznala a niečo si o nich myslela, načo je komu môj názor??? Nepochopím takéto otázky.

pbra40
6. apr 2023

Obaja su mi velmi sympaticki. Paci sa, ze sa k tomu, ze cakaju babatko postavili tak, ze stihli i svadbu❤️ drzim im palce.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mirkam3
6. apr 2023

A schválne, čo si ty autorka myslíš o tom, že Tomáš si z teba teraz robí srandu na inom fóre? 😂😂

vla_dan
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
7. apr 2023

Ja som vždy myslela že je gay. Ale super že nezobral prvú šupu čo sa mu núkala ale si počkal na tú právu, aj je to vidieť.

vla_dan
Odpoveď bola odstránená
basska_b
7. apr 2023

Tomas Bezdeda?? Ten superstarista? O tom som 20 rokov nepocula.

zuzanockamt
7. apr 2023

@basska_b Asi nesleduješ mediálne dianie.

basska_b
7. apr 2023

@zuzanockamt veru nie... ale zo superstar si ho pamatam

Strana
z2